Mi je pe ostalo v psominu, ko so na enem radiu mel podobna vpra?anja, pa je bilo vpra?anje kaj tankajo v avijone, pa je ena odgovorila nitroglicerin... Kaj bi to pokalo
Na temo izbrisa podatkov na internetu, vceraj sem dobil 6 klicev (anonimnih) na temo v vasem kraju organiziramo seminar, preventivne preglede sevanja........v tri pi....in to na mobitel!
Sem ?el danes pogledat................v slabem stanju....pra?am dilerja,a je bila kaj zaletena......Kolikor jaz vem pri nas ne! ????.....pogledam pod pokrov motorja,precej umazan in na levi strani je bila zaletena....pa tako popravljena,kot bi z lopato sestavljal......Upravi?eno sumim,da je kar precej kilometrov spuhtelo....nasplo?no pogledana,da sem se obrnu in hitro napustil kraj
?umaherju je pred leti zelo malo manjkalo da bi od?el na uni svet, se spomnim ko je nek dirkalnik odneslo s sprednjim koncem tik mimo njegove ?elade, tisto je bilo res na tesno.
Pahor ima pomoje med ljudstvom ?edalje ve?jo podporo in ra?unam da bo na naslednjih volitvah postal predsednik republike, saj bi ga znali volit tudi nekateri "desni?arji", ker je prijazen in dobrosr?en mo?akar.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
vem za primer Yugota kjer so nalil kerozin vanjga, ni delal dolg, ampak dokler je delal je letel, ko ?us
Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂)
Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani