Skoči na vsebino
Tole je pa kr smeh
Napisano

Dokler ni dizl je vse ok, tist bi blo ?ele kriti?no :ninja:

vem za primer Yugota kjer so nalil kerozin vanjga, ni delal dolg, ampak dokler je delal je letel, ko ?us :aaaaa:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Mi je pe ostalo v psominu, ko so na enem radiu mel podobna vpra?anja, pa je bilo vpra?anje kaj tankajo v avijone, pa je ena odgovorila nitroglicerin... :aaaaa: Kaj bi to pokalo :aaaaa:

wohoooo :aaaaa: bi direkt u vesolje poletel XD

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Na temo izbrisa podatkov na internetu, vceraj sem dobil 6 klicev (anonimnih) na temo v vasem kraju organiziramo seminar, preventivne preglede sevanja........v tri pi....in to na mobitel!

mah glede takih zadev tut mene najdejo.... :glare:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Premacy 2.0 DIDT Letnik 2000
Napisano

Sem ?el danes pogledat................v slabem stanju....pra?am dilerja,a je bila kaj zaletena......Kolikor jaz vem pri nas ne! ????.....pogledam pod pokrov motorja,precej umazan in na levi strani je bila zaletena....pa tako popravljena,kot bi z lopato sestavljal......Upravi?eno sumim,da je kar precej kilometrov spuhtelo....nasplo?no pogledana,da sem se obrnu in hitro napustil kraj :angry2::blink:

airbaga sta ?e oba?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Premacy 2.0 DIDT Letnik 2000
Napisano

@?mego, ti bi ?el pa lahko zadevo peljat, da vidi? ?e vse ?tima, glede na to da imate podobno stvar doma. :)

komot :) manjka ?e podatek a gre za 90hp, al 101HP motor? :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

?umaherju je pred leti zelo malo manjkalo da bi od?el na uni svet, se spomnim ko je nek dirkalnik odneslo s sprednjim koncem tik mimo njegove ?elade, tisto je bilo res na tesno. :blush:

pa ne enkrat :blush:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

V?er mi kon?no uspel kon?at ?e en hud forumski podpis in baje se ga bo tut hmal dal vidt :bravo:

tut js delam na podpisu :bravo: ampak se ?e bo vlekl en cajt... :zvizga:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sicer je verjetno ze bil link do tega posnetka... a vseeno... ne skodi ogled...

Kreteni za volanom >>

:angry2:

takmu bi pa naraj? prtisnu eno :whatever:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ponočnjaki
Napisano

mogo?e zrd nekega rde?ga zmaja, katermu bi se zdj loh rekl feniks, glede na to kako se je prebudu iz stanja mirovanja? :P

pomoje, da res, ker so se s tem prebudil tut na?rti kaj po?et dons ?ez dan, ve? o tem bom pisu pa jutr zve?er :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Pahor ima pomoje med ljudstvom ?edalje ve?jo podporo in ra?unam da bo na naslednjih volitvah postal predsednik republike, saj bi ga znali volit tudi nekateri "desni?arji", ker je prijazen in dobrosr?en mo?akar. :ouje:

sam to ne :vskalo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.