V soboto zvečer se je pred trgovino v Murski Soboti zbrala množica ljudi, ki je opazovala dirkanje z avtomobili. Eden od voznikov je pri tem izgubil...
Srbski teniški igralec Novak Đoković je moral predčasno zaključiti dvoboj s Pablom Carrenom Busto, potem ko so ga organizatorji diskvalificirali zaradi...
Deveto, gorsko etapo letošnjega Toura od Paua do Larunsa (153 kilometrov) je dobil Tadej Pogačar (UAE Emirates). Primož Roglič (Jumbo-Visma) je z drugim mestom v etapi oblekel rumeno majico. Etapo je sicer zaznamoval...
Danes z žverco kolesarila po Camnique in okolici, pa ji predlagam nek strm klanec in naj uporabi 1 prestavo, mi odgovori; 'Ma ne grem v ta klanec niti v prestavi nula z minusom, kar izvoli sam v klanec urezat!' odločna žverca in sva raje po ravnem urezala 20km
Ferrari je res na dnu... Jbg,navijam za njih v dobrem in slabem.
A se spomniš lanske dirke v SPA-ju? (takrat je Hamilton omenjal, da ima Ferrari "jet-mode" in da proti njim pač ne more zmagati, saj jih niti iz zavetrja in s pomočjo DRS ne more slediti, da se mu oba2 rdeča enostavno odpeljeta. Goljufivci
Danes od mene v strm klanec, prek vasi Gozd na Črnivec in potem nazaj po dolinski varianti do izhodišča pri meni. O na spustu pa je letelo preko 60kmh, huhu
Sem gledal, da sem se v 4,5km povzpel za 400 višincev, kar ni slabo. Osliček pa čedalje bolj škripa in čakam, da mi škripne, verjetno preden bo števc pokazal 1000km, ki sem si jih zadal (sem trenutno daleč prek mesečnega kolesarskega plana).
V zadnji del mopeda, ki sploh ne bi smel voziti po avtocesti, poleg tega pa je bil še neosvetljen, je v četrtek zvečer trčil voznik osebnega vozila. Mopedist...
Luka Dončić je kljub petkovemu zvinu levega gležnja v nedeljo znova stopil na igrišče in morda z najboljšo predstavo svoje kariere (43 točk, 17 skokov...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Naslednjič lahko tudi skombiniraš mejna prelaza z Avstrijo (Pavličevo sedlo in Jezerski vrh), boš zadostil potrebo po klancih, hehe
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani