Skoči na vsebino
Jamralnik v2
Napisano

Zaradi takih izpadov in podobnih živčnosti, ga publika nikoli ni vzljubila :(

b23801b38648bc7f2c73_62456475.jpg?v=bc7f
WWW.24UR.COM

Srbski teniški igralec Novak Đoković je moral predčasno zaključiti dvoboj s Pablom Carrenom Busto, potem ko so ga organizatorji diskvalificirali zaradi...

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

NAŠIIIIIIII :)

b7aaf3440194e3d24c0c_62456380.jpg?v=27fa
WWW.24UR.COM

Deveto, gorsko etapo letošnjega Toura od Paua do Larunsa (153 kilometrov) je dobil Tadej Pogačar (UAE Emirates). Primož Roglič (Jumbo-Visma) je z drugim mestom v etapi oblekel rumeno majico. Etapo je sicer zaznamoval...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Roglic in Pogacar sta me danes z dvojno zmago tako navdusila, da sem sel po fitnessu se na becikel in odpedaliru 25km. Dobre volje k zmaj! :)

ponosen na kolesarska velemacka!!!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 21 minutami je Nejc1986 napisal:

Lepi visinci v kratki razdalji; pomeni fajn naklon :)

jaz pa ta teden samo 2x na bajku, zdaj ko bom pa 2dni Frei je pa napovedano posrano vreme..

Raje nisem pretiraval, moram imet še kaj energije, ko zdele pride beyba na obisk, hehe

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano
pred 1 minuto je Nejc1986 napisal:

Ferrari je res na dnu... Jbg,navijam za njih v dobrem in slabem.

A se spomniš lanske dirke v SPA-ju? (takrat je Hamilton omenjal, da ima Ferrari "jet-mode" in da proti njim pač ne more zmagati, saj jih niti iz zavetrja in s pomočjo DRS ne more slediti, da se mu oba2 rdeča enostavno odpeljeta. Goljufivci :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Danes od mene v strm klanec, prek vasi Gozd na Črnivec in potem nazaj po dolinski varianti do izhodišča pri meni. O na spustu pa je letelo preko 60kmh, huhu

Sem gledal, da sem se v 4,5km povzpel za 400 višincev, kar ni slabo. Osliček pa čedalje bolj škripa in čakam, da mi škripne, verjetno preden bo števc pokazal 1000km, ki sem si jih zadal (sem trenutno daleč prek mesečnega kolesarskega plana). :) 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Cavallino rampante??? Heh, bolj odsluženo kljuse (osliček), ki bi bil koristen le še za v horse-burger ali klobase :)

GOTOF JE :) (čeprav jih ne maram, ampak tako potolčenih pa ni fajn gledat)!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ali vas pogled na nesrečo kaj spametuje?
Napisano

tale je moral biti alkoholiziran, drogiran ali že v osnovi prismuknjen;

95f6ca4ba6_62342851.jpg?v=d41d
WWW.24UR.COM

V zadnji del mopeda, ki sploh ne bi smel voziti po avtocesti, poleg tega pa je bil še neosvetljen, je v četrtek zvečer trčil voznik osebnega vozila. Mopedist...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razni zanimivi posnetki in članki
Napisano

Če se nam bo želel še kdo pridružiti na poti preko 4000 nadmorske :)

new-cover.jpg
WWW.WIREDFORADVENTURE.COM

Many of even the easiest 4,000m peaks in the Alps require a little more technical experience than you’ll typically need for the mountains of the UK.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO GP
Napisano

Drugo leto se bosta z Markezom starejšim pobila v isti ekipi in itak se že iz Moto2 razreda ne prenašata. Bo zanimivo.

Čestitke pa res Portugalcu, ki je največ izvlekel iz dvoboja Miller-Espargaro :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO GP
Napisano

Yamaha je groza od motorja, podobno kot Ferrari v F1 tekmovanju. Veliko ime, a stalno jih nekaj matra in pomanjkanje moči. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.