se bom "pohvalil", da grem v petek spet na servis. razlog: enako kot prej?nji?, oziroma ni? ni bilo popravljeno. in briga me, ?e je Mazda spet na prvem mestu po zanesljivosti. moja ni.
?ment
pol se bosta pa tvoja pa moja beyba sre?ale na servisu
hehe Boss,..dobr napisan,..si pa pozabu povedat da poleg tega mu?enja na kolesu verjetno furajo ?e kk?no "instant" dieto kjer bolj kot ne strada?, tko da poleg tistih -3kg doda? ?e ene -2kg zarad izpraznjenih zalog glikogena, pa ?e kk?g dag skurjenih mi?ic,..po dopustu pa +8kg pa n? jasn od kje,..
poznam te genialce,..vsi k me niso vidl ve? kukr en let me itak nejprej ne prepoznajo,..pol sledi ?ok "waw na keri dieti si pa bla" in vid? kako komi ?akajo da jim izda? ta ?ude?ni recept kako bojo tud oni shuj?al nejmn 20kg,..valda u enmu mescu,..pol pa veliko razo?aranje ker jim pove? da ni nobenga ?ude?a ampak velik miganja pa po doma?e povedanj manj ?ri,..in to na dolgi rok,..
sicer sm pa ?e navajena poslu?at usa pametovanja o tem kako bom oh in sploh zbolela in me bo tko al tko pobral in kak?no ?kodo si delam pa se sploh ne zavedam ?ez 5min pa ?e sli?? to isto ?ensko javskat kako se je zredila in kako nej shuj?a :ne vem: a ni huj?anje ?kodljivo in zboli? zard tega?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
kok mg tablete ma? to? ker naj bi ble nejbl u?inkovite na te??e in sicr nekje 2g :ne vem:
js ?e laufam zjutri vr?em vse 2g l-karnitina pa 200mg kofeina al pa 120g kofeina ˛& taurin in je res ful razlika ?e uzamem to al pa ?e ne
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani