Skoči na vsebino
Kje boste pre?iveli...
Napisano

Jsz sm tut da se nardi neki, ?e imamo ?e po slu?bah tovrstne zadeve, zakaj neb mel tut ?lani na?e lokalne mafie! :D

Pa ?e zdej mamo cajt da Uklop?i?a med krivolovce tam na Rakitni infiltriramo, pa da upleni kakega kapitalca, pa bo za jest đabe! :danzoman:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Trotlfahrer je nov gut!
Napisano

torej jih rabim samo ?e 197. ?e bi bil ReDevil al pa David, bi jih naklepal "za tren oka" :hohoho:

ja odkar sem spet v dr?avni slu?bi sem res mo?an v tem, David pa je legenda, :rispekt: ?koda da komar ni ve? tok divji, bi imeli troboj, res pa je da mam kar neki hendikepa proti njima! :whatever::hohoho:

P.S. Loh komu prodam par sto postov, samo vas opozarjam, da nebo pocen, kassa bo pela v ojrih! :D

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kje boste pre?iveli...
Napisano

Grega jz p sm lansk let vidu d je BG vse prej kot ful đabe! <_<

Aran?ma za 3 no?itve je bla 30 smukov (dom prosvetnih radnika - dokaj v centru mesta), pol pa sm mev 100 ojrov ?e s sabo, se prav sem spu?il skupno cca. 54 pre?ernov, pa ?e so bli kao 4 dnevi v igri, sem pol pad skor 14 jur?kov na dan, kar pa za neki jeftini BG ni glih tok pocen! :jupiii:

Sej vem nov let je nov let, ampak pocen pa glih ni blo! :D

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kje boste pre?iveli...
Napisano

Zdej je tema ?e po?as mal bolj aktualno! <_<

Za enga s foruma sm ?e zvedu da gre u BG - Gregata mam u mislih! MI6 dela svoje delo! :P

Men so na?alost s po?arom vred (V. Planina) propadl tut glavni plani za nov let, tko da bom mogu zdej spet koncept skup sestavt, ?e dobr da imam vsaj svojo jamo, da se mjbi v njej kej pamtnga razvije, kokr je ?e Denis predlagu! :jupiii:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Trotlfahrer je nov gut!
Napisano

Ej a ma? ti preve? cajta, al ho?e? sam Davida ujet s posti ??? <_<

Uffa z Davidom bo te?ka, moj edini adut je da najbr? hitrej pi?em od njega, ampak ?e on hitrej razmi?lja kot jz, pol si bova v Off topikih glih nekje tam - tam! :hohoho:

Men se je ideja zdela zanimiva, pa kar vedu sm, da jih dost ne ve kje se to u?tima, ker tut jaz sem prvi? Kalmana spra?vov kje kako se to narihta! B)

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Trotlfahrer je nov gut!
Napisano

Parkrat sem ?e sli?u da je koga zanimal, kako se tega slavnega "trotlfahrerja" spremeni in si namest tega loh kej druzga bolj izvirnega napi?e?, npr. Banananjam! :D

Klikne?:

- moja nadzorna plo??a,

- levo spodaj; rubrika Personal profile, edit profile information,

- custom member title (NAPI?E? KAR ?ELI?)! :jupiii:

To je to - upam da je komu kej pomagal, komur pa ni, pa sori za eno novo odprto temo, ampak mislim da so nekateri malo bolj kreativni, tko da bi mel loh kej druzga napisan v tej rubriki! :ne vem: :bravo:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sex chat
Napisano

velikega jaza sesujem k kanto ( v meku al kjerkol) :D

Ja Madona fant, kje si bil pa tkt ko sem te vabu na merjenje po?re?nosti v Emonsko klet! B)

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sr?ne te?ave
Napisano

sta s tvojao ta mlado postala kar eno.

Samo da ne boste kar naenkrat iz enega postali trije (?lani dru?ine namre?), ker pol se bodo pa problemi ?e potrojili! :P

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sex chat
Napisano

Ko imate ful nasvetov za dobro kondicijo in kvalitetno ?ivljenje; jaz prakticiram hojo v hribe in to kar velik tega, pa je odli?no tut za duha oz. psiho?no po?utje, pa ful je dobr ob?utek konc dneva, ko ve? da si neki dosegu, ne pa samo gnil doma, al v posli al pred TV! <_<

Skratka Alpe so zame Amerika, kdor ne ve, se mu spla?a enkat probat, za za?etk pa je treba za?et bolj na lahko s hojo! :danzoman:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sex chat
Napisano

Ne sej - da ne bo pomote, za kuhanje bi imel najraj? kuharco, za kej druzga pa ne tok rad! ?eprav pravjo, da je bol? se po ?pehu guncat, kot po kosteh ?ulit! :hohoho:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.