Kljub temu, da je znano, da mi gre Twito na organ, vseeno nisem pristaš take komunikacije, ker tole ni bilo nič bolje oziroma enako nesramno kot maršalovi twiti. Škoda, človek pričakuje bolj zrel nastop in nikakor spuščanje na nivo greznic.
Sploh je velika škoda, ker so zamudili, ko so trio fantasticus ujeli tako rekoč po dolgem času med ljudmi in bi lahko zastavili polno boljših vprašanj - tako pa je pač ostalo pri tem, da ga je napadla "Karen" in vse skupaj izpade samo gnjavaža.
Po drugi strani pa tako kot nas on jebe v dolini, je pač dobil sam s precej blažjo dozo v hribih. Ampak pomagalo pa itak ne bo, celo več, Karen bo občutila maščevanje Twita, verjetno najprej tako, da bo njen NVO odstranili iz financiranja. Me zanima a bo to prej kot v 14 dnevih? Po moje da ja.
Upam, da ja. Bo treba začeti kaj delati. Dinarčki ne padejo z drevesa. 😉
Nisem nek fan JJ in desnice, ampak tako obnašanje protestnikov pa res presega meje dobrega okusa. Porabi to energijo za ustanovitev stranke in ga ''premagaj'' na njegovem parketu.
Njegovo žaljenje pa tudi ni na mestu, kot neka uradna odgovorna oseba.
Mislim, da je skrajni čas, da se take "protestnike" kot je to ženšče kaznuje zaradi napada na uradno osebo. Pa ni važno, ali je to levi, desni, cepljeni ali anticepilce. To je že anarhija, kjer si levi skrajneži dovolijo preveč.
Hmmmm a nisi zapustil teme ....vprašam za prijatla
Nisem. Povej svojemu prijatelju, markotu in ostali skuadri, da ne. Ne vidim razloga, da bi zaradi par antecipilskih provokatorjev zapustil ta čudovit forum.
Seveda je bil mir, če ste pa par dni sami anticepilci onanirali po tej temi. 😄
Samo tisto vriskajočo coprnico brez kolesa na vrhu Triglava bi pa lahko kdo naučil vsaj osnovne kulture v gorah. Za kaj več mislim, da ne bo šlo. Sem bil ravno včeraj v Aljaževem domu pod Triglavom in so se vsi prisotni planinci, ne glede ali so bili to levi, desni, cepljeni, anticepljeni strinjali, da bi ji moral kdo kako krepko okoli kepe pripeljati. V gorah se je kulturno, politiko in ostalo se pusti v dolini. Zato se tudi pozdravljajo planinci, ker nikoli ne veš, kdaj boš pomoči potreben. Le kdo bi temu ženščetu pomagal? 🤪
Sicer je žalostno a hkrati smešno. Citat enega komentatorja, ki se mi je zdel zadet v nulo. 👍
"S pomočjo družbenih omrežij se neumnosti širijo hitreje kot virus. Ko bodo dosegle kritično maso nam bodo butci zavladali in se bomo vrnili v srednji vek." - konec citata. Pika.
Ne se truditi, kar da ta vlada ven je pribito sveto. Pa ceprav v excelu
Odgovori mi raje v drugi temi, kjer so tvoje nesramne navedbe, ali si se kaj spremenil ali še vedno misliš, da lahko žališ cel forum. Še vedno čakam odgovor. 😉
Za to, da "provocira", kot ti pravis... si pa pomoje sam kriv 🤔 ali? Saj si ti tisti, ki je zacel z vsem tem sranjem... pa ne samo pri marko91... ampak tudi pri recimo Shreku, gregc88 in se kaksen bi se nasel ...
Ampak tole si pa moral res globoko brskati, da si nasel ... ali pa si prav namenoma iskal sporocila, ki jih je doticni pisal ... Nakljucno dvomim, da si naletel na tako stara sporocila ...
Saj bomo končali s tem. Nima smisla pogrevati starih tem.
U jebemu sunac... pa tole si se pa moral oreng potrudit, da si našel 8 let stare objave. Za tolk nazaj mi tud moja bivša ni očitala pa vsi vemo, da majo ženske spomin kot slon in da ne pozabijo.
Alex, ne branim Markota, da ne bo narobe razumljeno, ampak vseeno 8 let stare objave pa res ne bi pogrevali, se ti ne zdi?
Je pa tema o zavijanju pri rdeči v desno zanimiva in se splača mal predebatirat o tem. Osebno nimam glih najboljšega mnenja, verjetno tudi zato, ker preveč dashcam ameriških videov pogledam a tam jih deloma rešujejo široke večpasovnice, da ni masaker.
Ponavadi ne pogrevam stvari.
Ker stalno izziva, som vas moral spomniti, da je bil, če se ne motim, celo banan z foruma s strani prejšnjega moderatorja. Kakšen nivo komunikacije je uporabljal, se lepo vidi z priloženega. In takega komuniciranja je bilo še pa še. Tako, da je treba pomesti pred svojim pragom, a ne Marko. Kak komentarček, mogoče?
Se pa strinjam, Boss, da je ta novost dobrodošla z pazljivostjo.👍
Evo me gre in ne gre brez politike pa ceprav je govora o prometu. Bolano
Če že govorimo o bolanih komentarjih, si jih lahko ogledate tukaj od gospodiča Markota91. Izgleda, da že leta 2013 ni bil prav priljubljen tukaj na forumu. Ali pač. 😉 Je pa takrat govuoru bol po gorišku. 😉
@Jest jaz sem tudi ZA, da se tema zaklene ker je use skup ratalo navadno pričkanje kdo je koga užalu .... slabš k otroci v vrtcu ...
itak z to temo nebomo prišli nikamor in je brezveze, da mamo odprto, pa predlagam tud da če se bi slučajno odprla nova tema, da se to takoj zbriše ker bo itak isto sranje ratal ...
druge teme se naj pa tudi čim bolj moderira da se nebo smetil in tam začelo okol korona debate ...
Končno se v nečem strinjava. 👍
Brez veze, da se pričkamo.
Nas je že nekaj, da se tema zaklene. Ni tako pomembna za forum o avtomobilih.
Odlično, čestitam. Upam da postane naš član foruma in da poslika novo makino. Menjalniki so top, jaz bi zdaj na 60000km menjal olje v karterju menjalnika (4litre) in filter. Če bos delal sam mi javi ti napišem navodila v
detajle 🙂
Glede dizlov pa tako veš na kaj je treba pazit da so večni, nima se kaj bat ti mu samo svetuj glede vzdrževanja 😉
Hvala. Sem mu že omenil za menjavo olja in je rekel, da bo to naredil prvo. Je pa avto top ohranjen in v dobri kondiciji.
Upam, da mu bo dobro služil.
Se je pa že pritožil, da si je punca že nekako prisvojila to mazdo in težko pride do nje. 😊
Nečak me je danes poklical, da je včeraj kupil mazdo cx 5, 175 - dizel, avtomatik, 4X4, Letnik 2017, revolution, 60Kkm. Kar nisem mogel verjeti, da je končno prodal svojega bmw x5 in se po samih švabih( audi a4, audi a 5, audi TT, bmw x5), nazadnje je menjal avtomatski menjalnik na x5, odločil za mazdo. Verjetno je pripomoglo tudi to, da sem mu enkrat posodil mojo mazdo in tudi to, da so mu bile že od nekdaj vizuelno všeč. Ko je šel probat to CX-5 se je v trenutku odločil, in jo kupil.
Poklical me je, ker ga je zanimalo samo to, ali so tej avtomatski menjalniki zdržljivi.
Sem bil na obali... 3 dni. In kaj si ti na forumu pisal, ko sem se vozil z biciklom sem in tam?
Aja...s čehi ne piješ....
Glej, na tem forumu sem že petnajst let. In vedno smo se, stari člani seveda, zafrkavali, da ima kdo češke zavesice na avtu, da ima kdo češke nalepke, pa češke prevleke na sedežih in valanu itd. In nikoli ni nihče nič zameril, vse je bilo v duhu zafrkancije. Zadnje čase pa vsem nekaj škodi, me je uni pogledal postrani, uni mi je rekel, da sem pussi, uni mi noče pohvalit avta... vsi so nekaj občutljivi. Ne morem za vsakega vedeti, če ima čas za pijačo, ko je na obali. Lahko me vedno kontaktirate, ko ste tu. Jaz se nočem vsiljevati, ker nisem takšen. 😊
Ampak si res en velik (in star) otrok… Takoj so drugi krivi… Se enkrat … Najprej pometi pred svojim pragom … in se ne obremnjuj toliko s tem, kaj bodo drugi poceli.. enostavno ignoriraj… bos videl, da se bo zadeva scasoma polegla… In ne vedno samo pista, naj tudi drugi nehajo… Dokazi, da si “ taprav dec” in ne ena “cmerasta baba”, ki vedno isce problem drugje, kot jv resnici je…
Ok. Tebi na ljubo se bom vzdržal komentiranja v tej temi. 🍻
Kaj obratno? Da naj se Bini zgleduje po tebi in zacne provocirat in blatit druge uporabnike… Potem bo samo se eden, ki po mojem mnenju tukaj enostavno ni zazeljen…
Tako obnasanje recimo meni osebno ni vsec… pa verjamem, da nisem edini s takim mnenjem…
E, da se tudi necepilci malo ohladijo. Ker drugače bodo sami sebi pisali v tej temi In si dajali spodbudo. In pluse. Resda v manjšini a vendarle. 😊
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Upam, da ja. Bo treba začeti kaj delati. Dinarčki ne padejo z drevesa. 😉
Povezava za deljenje
Deli na druge strani