Skoči na vsebino
Jamralnik v2
Napisano

So me klicali s servisa.

Vse je v redu, edino računalnik FucksWagna ne morejo povezati s testerjem...

So velikodušno odobrili uporabo nadomestnega avta še za en dan.

Ko sva bila z "mehanikom" že na vezi (zdaj se že dobro poznava), sva malo poklepetala in mi pove, da ni samo Ford Tourneo oz. VW Caddy v bistvu isti avto, ampak da je to tudi novi Ford Amarok oz. VW Ranger. Ju delajo v isti tovarni. In, silno tovorno vozilo, ima od 650 do 720 kg nosilnosti... To je pa pravi Fuck3Wagen...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razni zanimivi posnetki in članki
Napisano

Prav dobro tudi meni ni jasno, je pa nekako v tej smeri:

Z 18 in TPK lahko voziš šleperja.

Pri 21 brez TPK lahko voziš šleperja samo za lastne potrebe, za vojsko, za gasilce in za civilno zaščito.

Z 18 in brez TPK ne smeš vozit več kot 7.500 kg skupne teže - solo ali s prikolico...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razni zanimivi posnetki in članki
Napisano

Nič ne BODO dajali 18 letnike. Ker to je že od nekdaj. Tudi jaz sem z osemnajstimi naredil izpit za C, pa mi je izpit za B kar pripadel, nekaj mesecev kasneje sem naredil še E in ADR. In z devetnajstimi prevažal cisterno, v kateri je bilo 20 ton tekočega kisika. 

Torej s tem ne bodo prav nič znižali starostno mejo, kot se sliši, ko zapišejo, da BODO za volan šleperjev dajali 18 letnike. 

Je pa res, če bi bila plača, kot se spodobi, ne bi šel skrbet za pline v bolnico...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Župnik in mežnar stojita ob vaški cesti in zabijata v tla tablo z napisom: “Konec je blizu! Obrnite se, dokler še ni prepozno!”
Mimo pridrvi avto, voznik skozi okno zavpije:
- “Pustita ljudi pri miru, vidva, verska fanatika!”
Čez nekaj trenutkov se zasliši cviljenje zavor in nato glasen pljusk.
Mežnar se obrne k župniku:
- “Ali misliš, da ne bi bilo bolje, če bi preprosto napisala: 'most je podrt'?”

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano (urejeno)

Gori hiša, v kateri živi lepa blondinka. Prihitijo gasilci in eden se skozi plamene prebije do spalnice, kjer jo najde vso prestrašeno in golo.
- "Ne pustite me zgoreti!"
- "Nikoli ne bi pustil zgoreti noseče ženske."
- "Ampak jaz vendar nisem noseča!"
- "Saj tudi rešena še nisi..."

Popravljeno od Slivka
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Ne vem, če bo šlo skozi...

Če pridem tja s FuksWagnom starim 5 mesecev in s prevoženimi že krepko preko 7.000 km (že skoraj 7.500), bodo takoj videli, kaj je na stvari.

Če pridem tja z BTjko... ... ... Zadnje čase se veliko govori, da če je neka ponudba predobra, da bi bila resnična, potem ni resnična in gre za goljufijo. Če skozi okno vidijo BTjko, staro komaj 14 let in s komaj (ni vredno omembe) 210.000 km, jim bodo takoj vsi alarmi v glavi zazvonili, da nekaj ni v redu...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Žena mi je na hladilnik nalepila listek:
»Tole ne funkcionira več, preselila sem se k svojim!«

Odprl sem hladilnik => Lučka dela, pivo je hladno… Torej, ne vem, kaj po njenem ne funkcionira…

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.