Skoči na vsebino

Osebno sem si zadaw za cilj, da mi števec kilometrov na kolesu pred 1.1.2021 pokaže prevoženih 1000km, s tem da sem števec dobil šele konec julija, uporabljati ga pričew še nekoliko kasneje in ima danes 144km prevoženih. Ture delam pa ponavadi bolj drobižkaste, v smislu da če prevozim 40km je bila zame že kar konkretna špura :)

Zame bo to kar dosežek, da ob treh avtomobilih dosežem v 5-ih mesecih še s kolesom preko 1000km, ampak sem trmast k zmaj, hohoho

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Temperature cel cas pozitivne, vendar precej vetra in potem drzat cepin ali pa zamrznjene skale, je bilo kar pametno imet debele rokavice :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Etični in njihove demokratične komunikacijske metode;

bef3b31c90_62024162.jpg?v=d41d
WWW.24UR.COM

Zaradi množičnega pretepa pred prodajalno v Krškem so na kraj poklicali policiste. Ti so prvo poskrbeli, da je ženska, ki je v roki držala sekiro, orožje odložila, potem pa preprečili najhuje še pri treh drugih udeležencih...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ahoi Mazdaši!

Še zbiram predloge kam oz. kje pokoristiti takoimenovane bone oz. turistične vavčerje, ki so namenjeni kot spodbuda turistsični dejavnosti v Sloveniji.

Razmišljam o krajšem aktivnem oddihu, verjetno v dvoje, lahko tudi sam (podobno kot naredi Nejc in naloži becikel ter aktivno preživi), ker tisto kafetkanje in posedanje cel dan na plaži ali ob bazenu, tega se zeeelo hitro naveličam na fertig :)

Prekmurska regija me precej mika, ker mi je dokaj nepoznana. Kaj svetujete tam in kako je urejeno za kolesarje ter druge zanimivosti, ki bi bile za pogledati?

Hvala tudi za ostale predloge koriščenja vavčerja! :)

Imejte lušten uvod v nov delovni teden!

Borut oz. Zmaj :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO GP
Napisano

Vinjales me vedno znova razočara; štarta s "pola", potem vedno katastrofalen štart, nadaljevanje tako-tako :(

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano
pred 9 urami je Alex napisal:

Totalno so razmontirali razštelano barco. Nisi vedel, kdo od njih bolj čaka konec tekme.

V roku par minut bi imwli 10 golov na kontu :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Neverjetno, v 30-ih minutah Bavarci zadeli kar 5 golov, Katalonci nobenega, no enega so jim kolegi podarili, hohoho

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano
02df5dd83496f3d84a43_62444286.jpg?v=887e
WWW.24UR.COM

Iz smeri Italije se čez Slovenijo pomika obsežnejši val padavin, ki je že dosegel Obalo in prestolnico. V nekaj urah bo hitro prešel državo. V Piranu je najmočnejši sunek vetra dosegel hitrost kar 122 kilometrov na uro...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Včeraj s hčerko osvojila Kokrško sedlo in prespala na Cojzovi koči. Danes sva mislila na Kalsko goro splezati, a je vreme zmagal in slediw je spust. :)

Lenovo_A1000_IMG_20200801_202242.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.