no ja,..a si pozabu da si mi oblubu da mi jih spe?e? ?e neham kadit? in v tem primeru ho?em super njami mafine,..pa tortico od komarja,..pa Labi mi bo pomagu papat
?ist sigurn da jih ne boste,..ker rabm vsaj 3 ure da jih nardim 60,..tko da kr pozab da se mi bo dal avgusta u kk?ni hudi vro?ini zajebavat u kuhni tok cajta,..
js sm pa jezna sama nase, ker sm se spravla pe?t neki skutinga,..in mi ni kapnl da ma peciln fuj?kast okus,..in sm vrgla use skupi stran, ker sm mislla da je skuta zan?,..in valda ponovi vajo,..spet isto,..pol mi pa kapne da je tak okus zard pecilnga in da pol zgine
za za?etek nisem vedu (tako kot veretno ve?ina ne),...za nadaljevenje kako pa ti to ve?,...in za konec jaz ni? ne namigujem, mi je pa v?e? kako ti razmi?lja?
za za?etek,..slabo spremlja? forum,..za nadaljevanje vem tko ker je ?e 100x napisu na forum,..za konc js sm itak usa u metul?kih,..tko da razmi?lam metul?kasto,..in za P.S.: nisem u metul?kih zard pokya
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
devil odkr ti tm dela? je nekam velikrat preplah
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani