Skoči na vsebino
Naj izjave s foruma
Napisano

He he,se ne re?em,se ste dobri ljudje tudi tam............ :hohoho::P Sploh ti iz foruma. ;) Samo preveliko mesto je,mam rad bolj mir,tak ko je tu pri meni! :bravo:

hahah izjava leta....saj se hecas ane?

Ma ne,prevlko mesto je,zako ker zmeraj ko sn tam,nimam pojma ki sn! :P:hohoho:

Objavljena slikaObjavljena slikaObjavljena slikaObjavljena slikaObjavljena slikaObjavljena slikaObjavljena slikaObjavljena slika

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

no ja,..a si pozabu da si mi oblubu da mi jih spe?e? ?e neham kadit? in v tem primeru ho?em super njami mafine,..pa tortico od komarja,..pa Labi mi bo pomagu papat :bravo:

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

?ist sigurn da jih ne boste,..ker rabm vsaj 3 ure da jih nardim 60,..tko da kr pozab da se mi bo dal avgusta u kk?ni hudi vro?ini zajebavat u kuhni tok cajta,..

sploh zato k ste ?leht in me sam hecate skoz <_<

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

da se pohvalm,..u?er sm ?la laufat,..pa d? je padu,..zakon je blo!!!

Grega_ Objavljena slika

evo,..pribli?ej se ekranu in jih glej od blizu :hohoho:

druga? me pa zdj nutelina torta z vi?njami matra,..pomoje jo bom nardila u soboto in valda prlepla slikce da vas mal nadra?m :bravo:

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

A vidi? zaj,ko si rekla,da pri peki peciva ni va?na taktika!! :P:hohoho:

rekla sem da je nima veze pr mafinih k jih itak nam ve? pekla,..torej ?e ne?esa NE dela? nima veze niti taktika :P

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

js sm pa jezna sama nase, ker sm se spravla pe?t neki skutinga,..in mi ni kapnl da ma peciln fuj?kast okus,..in sm vrgla use skupi stran, ker sm mislla da je skuta zan?,..in valda ponovi vajo,..spet isto,..pol mi pa kapne da je tak okus zard pecilnga in da pol zgine :whatever:

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

za za?etek nisem vedu (tako kot veretno ve?ina ne),...za nadaljevenje kako pa ti to ve?,...in za konec jaz ni? ne namigujem, mi je pa v?e? kako ti razmi?lja? :P

za za?etek,..slabo spremlja? forum,..za nadaljevanje vem tko ker je ?e 100x napisu na forum,..za konc js sm itak usa u metul?kih,..tko da razmi?lam metul?kasto,..in za P.S.: nisem u metul?kih zard pokya :hohoho:

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Pa pokijeva ?ena ve!? :blink:

:hohoho:

za za?etk ni poro?en,..za nadaljevanje valda more vedt da je poko car,..in za konc,..ka pa ti pacek mali namiguje?? :hohoho:

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

kak sem jaz dober!

.. jaz sem najbolj?i!

mislim se vem da se najde ?e kdo ki je dober ampak jaz sem vseeno bolj?i.

mislim.. jaz sem tak dober da preprosto ni bolj?ega!

who's da man :hohoho:

POKY!!! :hohoho::hohoho::hohoho:

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.