Kaj je fora, da iz smeri Primorske na veliko preko tabel po?iljajo tranzit po severni obvoznici, ?e je le ta v GRADNJI, in veliko bolj obremenjena?????????????????????????
Poleg tega je ju?na AC, severna pa hitra....?
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Mazda cx-7 je po enem letu bila ko kakav po spodnjem delu in pragovih.
Boss ce se ne motim je icemanova enak letnik, on se fura do juga Juge in njegova je od zacetka dobesedno preparena zadaj. Sva z An?etom gledala kako je to sploh mo?no...
Po moje si tinres pedanten glede tega ker vsakic spiras avto (mogoce res vsak dan) in se to zelo pozna
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Boss na hrvaskem nimajo tako striktnih zakonov o osebnih podatkih.
Ppglej si clanke v cajtngih. Nimajo J N ampak vedno pose Janez Novak. Vse osebe so izpostavljene.
Ce pa verjames medijem ki jim je edina stvar hujskanje ljudi pa tudi prav.
Normalno je da ima Slovenija svoj zakon kjer moraj tuja podjetja najemati slovenske odvetnike da je zadeva pravno ok, tega se v EU lahko samo Slo enija spomne. Nasi zakoni so narejeni tako da smo zascitene ovce.
Jaz trdim se vedno osnovo. Ljudje niso placali in zdaj so zrtve.
13?...ja slovencelj je mislil da bo lahko v tujini sel mimovrste zdaj pa cel jalo ker so ga nasli.
In mi kot pravniki ki najdejo napake v postopku se bomo seveda naslonili na na? vele zakon IP-a.
Zakaj dobivamo potem tudi kazni za parking iz Avstrije in Italije?
Medijski larifarij. Imam v roki papir v dokaz da sem za parking dobil iz avstrije, ker je kolega narobe vsekal na SMS mojo vele tablico... Pa mam 50? namesto 8?. Oderustvo?
Ve? nesre? in smrtnih ?rtev povzro?i alkohol, vendar na forumu nisem nikjer zasledil, da bi kdorkoli pitje alkohola imenoval debilizem, alkoholike pa paciente.
Govoris o prepovedanih stvareh ki si jih ljudje ne drzijo... Igra ni prepovedan sade? pa je vseeno za?ela vplivati neposredno na okolje.
Kolega iz Romunije je do?ivel na lastni ko?i kako je ko pred motor vleti nekdo na cesto s pogledom v telefon.
Adijo njegova multistrada, ker je odreagiral v prid osebka s telefonom.
Naknadno ko so ?e trije vleteli je bilo jasno zakaj se gre.
Gre za zabavo, le da ta mogoce ze meji ma norost ki nima meja in vpliva na druge, saj ti lahko prileti nekdo na cesto, vstopi v tvojo privatnost itd.
Pri sportni norosti ti najvec kar ti lahko drugi tezijo je to da 174x na dan objavljajo uspehe...
Ko smo ze. Pri tem, zakaj danes nihce ne omenja prevca, Mazejeve... To so taki trenutni momenti, ki jih slovenci zgolj uporabljajo za poudarjanje lastne prisotnosti..
Isto smrt Prince, Bowie itd... Takrat vsi fani, zakaj na primer sedaj nihce ne omenja springsteena... A more spet umret prej?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Kaj je fora, da iz smeri Primorske na veliko preko tabel po?iljajo tranzit po severni obvoznici, ?e je le ta v GRADNJI, in veliko bolj obremenjena?????????????????????????
Poleg tega je ju?na AC, severna pa hitra....?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani