Ja ampak zraven balkona (za cerkev gor sezidat) ponavad sledi tut konkretna tona?a, na kej tacga pa nisem niti malo gorak! S kuharco (ki vse sama pozoba) se bo o?itno mogu kdo drug o?ent!
?e vseen mi je bolj v?e? "balkon?ek" od takele dekline kokr pa kak?no staro "pojo?eno" vime, za katerga je potreben oro?ni list! - u stilu jo?ka killer
Niti mal se ne strinjam s tabo, ker konec koncev, ?e se govori o nekih biv?ih zvezah, nas v ve?ini primerov itak totalno boli za cev svet kaj je blo prej in je va?no kaj bo naprej, razen nekateri, ki blazno radi pogrevajo staro ?upco, no pa ?e le-ta tukaj zgubi svoj pomen!
Jz mislim tko, da kdor se bo upal, bo kej napisal, kdor ne pa? ne, sej nobenga v ni? ne silim, ali pa??!
Dejte mal napisat, kolkrat ste kej prevaral svoje biv?e, jaz bom za za?etk raj? tiho, ker nisem glih kak?na
Najve?ja kriza je bila par let nazaj, ko sm imel 4 "resne" dekline naenkat, pa jasno nobena ni vedla za drugo, no ampak tut kasnej se nisem glih preve? popravu, tko da sem v bistvu vsako punco kdaj .....!
Mi je bil pa ful smeh, ko mi ena biv?a se ful trudi neki povedat, pa vidm, da ji je nerodn k svina, pol pa le nekak prvle?e na dan da mi mora neki povedat in pol po silnih mukah mi razlo?i, da je bil nek ?ur, pa alkohol, pa da je biv edn, ki ji je ?e od pred treh let ful ok, pa me je prevarala.
Pol sm ji pa povedu, da ne rab met slabe vesti, ker ji tut jz nisem ostal dol?an in sem jo prevaru natanko 5 krat (za tolkkrat se spomnem, mjbi ve?kat)! :ne vem:
No in na koncu se je ful razpizdla kak?en pujs da sem in da kako sem lahko, men je blo pa sme?na scena za umret, ker tut ona ni bla brez masla na glavi!
U ndelo greva s kolegom v Opatijo (na kopanje), pa upam da se bo voda do tkt ?e mal ohladila, da se nava po tistih kolonah gu?vala, pa da ko pridem na pla?o, da ne bom imel kam brisa?e postavt!
No pol pa sledi obisk Hermana, ker bo glih ob poti, sem pa ne dovg nazaj ?el prov s tem namenom z eno gospodi?no do Pivke, ker tale Herman, to je pa Amerika in to v Pivki!
Tole je kosst pa ko?a kot sem ?e reku, bi jo dav za en mesc k stari mami na gorensko da jo mal z doma?o hrano futra, pol pa bi postala baba in tri?ert, ?e ne celo dve babi iz nje!
Ja res ima veliko bajto . ?e ima? slabo orientacijo se lahko ...
To ti je odli?na ideja :mi pijemoo: . Sob za je ve? kot dovolj.
Glede kak?nega mazdinega ?ura bi loh res kej nardil, jasno se bi pa ob tem morala hi?a v celoti obdr?at na nogah, al karkol ?e ima, ne pa tko kot pri kakih mladoletni?kih ?urih, ko je nakonc vse uni?eno; tuki bi ?el zravn naslov plate od GN.R - Apetite for destruction!
Tole zadevo sem skoraj kadarkol prpravlen ?rtvovat za kak?en ?ur, samo nedelje popoudne so neaktualne, ker tkt pridejo ponavad tstari na obisk, drga? pa je zadeva cev dan frej!
To soboto je bil glih pr men 323F in se je dvakat zgubu u hi?i, sicer si je pa sam kriv, ker ni vzel kompasa s sabo! :ne vem:
No ne smem se preve? hvalt, ampak za ?ur, to pa je ideja odli?na, da ne bomo zmeri samo zmrzoval!
Predlagam da se Javar enkat v kratkem oglasi pri men, pa da nardiva plan!
P.S. Do zadnjega viknda sem imel tut na Velki planin eno orng ko?o na razpolago za kadarkol, pol se nam je pa zgodila totalna pizdarija oz. skorajda je pr?lo do tragedije in zdej na to ko?o loh pozabim. Ko?a je od tete, pa nam je ogenj presko?il na hodnik, kjer je itak vse iz lesa, pol pa so gasilci komi re?il zadevo, mi pa ni? krivi pri tem. No skratka plani za nov let so mi v momentu propadl, ker sem se ?e krepko menil s kolegi v tej smeri, zdej bo pa? treba neki druzga!
Pr moji mazdi je zaenkat ?e najbol? pozicija za delo na zadnem spojlerju (jasno da teta sedi gor), pa je pol vi?ina glih prava, no ampak zdej veste zakaj jamram, da je konc sezone na prostem! Res pa je da je zdej tolk bolj aktualna hi?a, ki imam na sre?o svojo lastno!
Jz kot lubitl narave, mi je ful ?ov da je konc sezone na prostem, ?e no?mo da komu kaj primrzne!
Morm pa povedat da je moja mazda za po?teno delo ?ista groza proti prej?nmu golfu II, ki je mel 3 vrata pa so padli zici do volana in armaturke, tle pr mazdi pa je med drugim tut streha vsaj 10 cm ni?ja od golfa in nikakor ni pravga polo?aja! :ne vem:
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Moj kolega je ?e zdavnaj utemeljil teorijo:
da tista ki se ukvarja z najstarej?o dejavnostjo, ni kurba, ker je edina ?enska, ki pove kak?na je cena, da jo lahko ma?, torej ni bitch!
Dobrodo?li na forumu!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani