Alex… zgleduj se po Biniju… imata podobno razmisljanje glede cepljenja, korone in vsega tega sranja… ampak on se zna nazaj drzat in ne provocira drugih, ki mislijo drugace… pa imamo vcasih razlicna mnenja, ki jih izrazimo… Dokazuje pa, da se vseeno da na normalen nacin komunicirat brez nepotrebnega provociranja in blatenja…
In obratno. 😊
Smo pač različni karakteriji. In hvala bogu, da je tako, da smo različni. 😊
Ce je svobodna izbira pravljica potem ok, ce so podatki ki so na voljo pravljice ok, ampak tiranstvo ki ga zagovarjas z obveznim in zakonskim cepljenjem nima veze k prispevku splosnega zdravja.
ti izrabljas cepljenje za deljenje ljudi. To pa ne gre….
ko se cepljen boji necepljenega je nekaj narobe….
Pišem samo dejstva. Ko sem napisal, da smo dobi dva dodatna dneva vsi cepljeni v firmi, pa se nisem jaz tega spomnil, pa takoj ogenj v strehi. Jaz sem samo napisal, da, se mi zdi v redu, da skrbijo za zdravje ljudi. Drugič bodo lahko dobi dan dopusta tisti, ki se bodo cepili za gripo. Ali pa, ko ne bodo niti dneva na bolniški. Jaz nimam problema s tem. Tokrat sem zraven, v bodoče mogoče ne.
Ko se kdo nahaja v mojih krajih, ga z veseljem povabim na pivo. Nikoli ti nisem grozil s prihodom na obalo...
Če bi imel ti čisto vest, bi povabil na pijačo kakega forumaša, ko bi bil na obali...
Če še ne veš...dokler človeka ne spoznaš, ga ne nedolžno provocirat...
To ni letelo na tebe. Si vedno dobrodošel in z veseljem greva lahko na pijačo. 🍻
Bodo že vedeli tisti posamezniki, ki so to počeli, kdo so in na koga leti. 🤗
Sicer pa, kdorkoli je bil na obali in je imel kaj cajta, je bil vedno dobrodošel na pijači. In s tega foruma jih ni malo, ki so v vseh teh letih bili dobrodošli.
pred 55 minutami je Jest napisal:
Potem pa bodi pametnejsi in se ne pusti izzvati... ampak enostavno ignoriraj... Ce dosedaj nisi prisel do tega, da je to najboljsa resitev, potem ne bos nikoli. Mislim, da si dovolj star, da bi to lahko sam pogruntal ... ali pa se mogoce motim...
Dovolj spremljam forum, da imam drugacno mnenje o vsej zadevi... in da ti nisi ravno nek "nedolzen fantek" ki samo nedolzno provocira vse bolj v zajebanciji (kot ti temu pravis)... ampak reagiras takoj, ko se pojavi kaksen od tistih, ki si jih ze prej prcal in provociral in so se kot kaze raje umaknili ...
In to ni nobena "moja klapa"... kar nekaj jih sicer poznam v zivo, ker sem dosedaj dostikrat bil zraven, ko smo se srecali (od teh, ki si jih omenil, "v zivo" poznam samo Boss-a in canyon-a). Tebe sem v zivo spoznal samo enkrat... zadnjic na poraba izzivu... in tezko karkoli napisem o tem... Vidim samo, kako se obnasas tukaj in kaj pises in zelo rad provociras in prcas... in to ponavljas v nedogled... tudi ko napises, da ne bos vec... cez cas nekako pozabis na to, kar si napisal in se spet zacne "jovo na novo" ... in to tudi jasno napisem...
Napišem in bi se tega tudi držal, dokler nisem direktno izzvan. V končni fazi, če povem iskreno, briga me, kdo je cepljen in kdo ne. To je njegova osebna stvar. In kdo si kaj misli o cepivu, koroni, ukrepih, neupoštevanju, tudi. Če bi bili strpni eden do drugega bi bilo vse v redu. Pa ne samo glede Korone. 😊
In kaj tocno imam jaz pri vsej tej zgodbi? Bone sem delno ze porabil... vse pa se nisem mogel, ker mi niso pustili in so zaprli oz. onemogocili porabo bonov takrat, ko sem imel rezervirano (lani decembra). Upam, da se letos spet ne zgodi podobno... imam rezervirano v zacetku septembra ... Edino cepljen se nisem... kar pa s tem nima veze... Tudi okuzen dosedaj se nisem bil... za razliko od nekaterih, ki so cepljeni in so se vseeno okuzili ...
Ampak naj bo dovolj... odgovoril sem samo zato, ker sem bil direktno omenjen.
Aja... kaj pa tvoje obljube? Se poscijes na njih ane?
Ne gre se samo za bone. S
somiIšljeniki takoj potegneš in obtožiš vedno samo drugače misleče. Sam sem velikokrat samo nedolžno provociral, vse bolj v zajebanciji, tvoja klapa pa takoj zagrabi in prične z direktnim žaljitvami.
Tega je tu gor na pretek.😉 Seveda, ko zmanjka argumentov bi vsi nekaj s silo reševali v stilu "se dobimo na obali, pa bomo videli potem, kdo je kdo". Vemo pa, kdo ima ponavadi tak nivo komunikacije. 🤗
Jaz sem zadovoljen s tem kar mi dajo in vem zakaj sem jih dobi te bone, ki nekatere motijo😁Ne, hotel sem povedat, da več ne morem dat tej državi a ji pomagam in sem ji že mogoče bolj kot eni, ki se samo napihujete. Če ste tako sposobni ne vem zakaj niste na vodilnih položajih v politiki, ali morda ste? 🤥
Boss, Marko, canyon, robert,Jest, Shrek bi se šli še naprej nek kvazi socializem, vsi enaki= vsi reveži.
Ko je pa treba nekaj narediti oziroma prispevati za soljudi na področju zdravja pa pridejp ven z nekimi pravljicami za otroke. 😉
takim ti rečeš uspešni .... pol nam res ni več pomoči ... zaradi takih ljudi kot so opisani kjer smo .... sistem nam razpada, iz dneva v dan grožnje vladajočih, bogatejši so še bogatejši, revni še bolj revni in vsak dan z manj dostojanstva .... zgleda da se trenutno res ne splača bit dober in pošten na temu svetu, ker zmer takratko potegnemo ...
@Alex a niso/niste veš čas govoril, da nas bo cepivo vse rešilo in zavarovalo pred virusom ??
zdej je kar na1x normalno, da tudi cepljen lahko zboli ... a ni fora cepljenja ravno to da NE zboliš z virusom ....
plus tega je @Shrek napisal, če nisi opazil, da je fant zbolel s hudo obliko virusa ... in jaz se sedaj tud sprašujem kdo je zdej tle nor .... lahko tudi predvidevam da je fant useen pristal nažalost v bolnici, pa upam, da se bo pozdravil nazaj brez kakršnih koli posledic ... in zdej ti men razlož zakaj bi se šu cepit če je zmer več primerov, da tud če se cepim lahko zbolim z težjo varjanto virusa in pristanem na intenzivni negi, mogoče celo na respiratorju ...
druga stvar je kakšne posledice mi lahko pusti cepivo, ker cepivo je še zmeraj v testni fazi in noben še ne pozna dolgoročnih posledic kaj bo cepivo prineslo, EMA stranske učinke dodaja zdej že praktično na tedenski bazi ... sprašujem se koliko časa bojo še govorili, da cepljenje predstavlja več pozitivnih posledic kakor negativnih ... ker kakor sam spremljam bi se trend moral kaj hitro spremeniti glede nato kaj se dogaja z ljudmi, po cepljenju ... mislim da zna bit letošnja jesen in zima zelo "pestra" pa močno upam da se motim ...
... mi predava tip, ki brez čika ne zdrži pet minut. 🤪
pred 15 minutami je marko91 napisal:
jaz pravim (trdim) da si bolnik. Lahko me brisete zaradi tega. Ne bom naredil samomora…..
Me pa veseli da nisem edini ki tako misli (glede bolnika) ne samomora
Dajte se malo umirit, da imamo razlicna mnenja je prav. Brezveze se kregate okoli teme ki je never ending story. Nima veze cepljen, ne cepljen, prebolelnik vazni smo ljudje in moramo skupaj drzat. Raje se vkljucite v temo o srecanju da se dobimo kaksno recemo o mazdah in seveda pivo in kavo spijemo 🙂
Prav imaš... zapuščam to temo, pa naj se otroci igrajo v pesku naprej.
Ali ti znas brati? Preberi CEL STAVEK!!!!! Samo sprasujem in NE TRDIM. To je velika razlika... Se enkrat bom napisal: NAJPREJ JE TREBA POMESTI PRED SVOJIM PRAGOM! Ti lahko zalis, ko pa kdo drug... tudi ce samo izgleda tako, pa takoj jokcat ...
Recimo, koga žalim? Če rečem komu levak? A je to žalitev? Ni, to je njegovo politično prepričanje. Anticepilec? Tudi to ni žalitev. Pač se nočeš cepiti(zaradi strahu, kontra vladi, kontra samemu sebi, kontra mami, kakorkoli) Kaj je točno žalitev? 🤔
Opisano sploh ni vedno tako slabo. 😊 V večini opisujejo uspešno osebo, kateri so ponavadi drugi v okolici nevoščljivi. V Sloveniji pa sploh. 😊Ok, mogoče je kdo tu gor na forumu res malo preveč narcisoiden. Ali več njih. Pa pride kratek stik. 😊
Ampak ti si pa res izgleda en bolnik ali pa velik provokator… Sam si spraseval, ce bom temo zaklenil in da se bos nazaj drzal… a je prav nasprotno… Se bolj tecnaris in izivas… Se za tele vrstice sem najprej gruntal, ali naj hjih napisem ali ne… ampak vidim, da se sam niti ne zavedas, kaj delas…. zato sem vseeno napisal…
Kot ze veckrat, bom se enkrat napisal… Najprej je treba pomesti pred lastnim pragom…
Admin, prosim da brišeš ta post, ker Jest žali sofrumaša.
Potem pa, ko dobi kdo kontro pa se jokcat in obtoževati nedolžne ljudi. 🤔
Povejte drugi, kdo tukaj koga žali? 🤔BOLNIK?? Kdo je tukaj bolnik? Kdo je koga obtožil, da je bolnik? Mogoče jaz?
In tako se začne "pogovor" in se udeleženci vsi užaljeni in z uhi dol pritožijo. Otroci...
Še enkrat preberi spodaj, škodiš turizmu!!! Naj delajo kar hočejo, ampak naj se potem ne afnajo s tem, da jih ne koristijo poleg tega pa škodijo turizmu, ki tega denarja v bonih potem ne dobijo.... 😩
Aja, pa še hitrega testiranja naj ne bi več plačevali pri nas. Upam, da bo to res. 🤗
Sem danes gledal kolono ljudi, ki so se šli testirati (hitri test).
Bila je dolga tristo metrov(300), se ne hecam, ljudje so čakali na soncu(34°C v senci, asence nikjer) tudi po dve uri in pol na testiranje in nato še na rezultate testiranja. Res so se mi zasmili.
Danes smo v naši firmi vsi, ki smo se cepili, dobili dodatna dva dni dopusta. 👍 Pohvalno za našega direktorja, ki skrbi za zdravje svojih zaposlenih.
Seveda so zagriženi antiecepilci v firmi takoj zbirali podpise, da je to diskriminacija do anticepilcev.
Dobili so prijazen odgovor, da imajo tudi oni možnost zastonj cepljenja, do sredine septembra. In bodo tudi oni lepo deležni dodatnih dveh dni dopusta. Že razmišljam, kje ju bom izkoristil. Z boni, seveda. 😊
Še vedno trdim, da bi v razmerah, ki so bile pred dežjem( posamezne dežne kaplje na nekaterih odsekih) zmagal MM. Mislim, da bi se njegova zadnja mehka guma odlično odrezala v takih razmerah. Pa tudi v borbi mož na moža je najbolj močen.
Če te zanima uživam v dvo dnevnem izletu po Gorenjskem in koristim na polno bone, tiste katere tako eni ne boste koristili, ker jih je zapovedal J. J....
Lepo. Bravo. Ja, eni bodo raje namakali noge doma v lavorju kot da bi, bognedaj, koristili bone, ki jim jih je dala njim sovražna vlada. Pa razumi ti take mandeljce. 😊
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
In obratno. 😊
Smo pač različni karakteriji. In hvala bogu, da je tako, da smo različni. 😊
Povezava za deljenje
Deli na druge strani