Sinko ponoči vstane, ker ga je iz postelje nagnala žeja. Pride v spalnico staršev in najde očeta in mamico pri "igricah".
- "Oj oi oi....tudi jaz bi se igral konjička" zavrešči malček in že je na očkovem hrbtu. "Hi konjiček....gremo v mesto..." poskakuje mali pobalin na očkovem hrbtu.
Oče se počuti nekoliko nelagodno, vendar sprejme igrico, saj očitno sinek ni opazil pravega bistva zato vseeno nadaljuje z ljublje...khmmmmm, z ježo v mesto...
Čez čas, ko začne mamica pospešeno dihati, stokati, grleno vzdihovati in zavijati oči, zakliče sinček:
"DRŽI SE OČI, TLE JE NAJBOLJ NEVARNO MESTO, TUKAJ VEDNO OBA S POŠTARJEM PADEVA NA TLA..."
Moški in ženska se srečata naključno, prvič v življenju. Slučajno, čisto naključno, sta imela vozne karte za isti kupe v spalnem vagonu na mednarodnem vlaku. Čeprav sta se na začetku počutila nelagodno, ker sta morala deliti kupe, sta hitro zaspala, ker sta bila utrujena. Moški je spal na zgornjem, ženska pa na spodnjem ležišču. Okrog 1:00 po polnoči, se je moški nagnil navzdol, čez rob ležišča in previdno prebudil žensko in ji čisto potiho rekel:
- "Gospa, oprostite, ker Vas vznemirjam. Bodite tako prijazni in mi dajte še eno odejo iz omare poleg Vas. Strašno me zebe."
- "Imam boljšo idejo. Samo za nocoj se pretvarjajva, da sva poročena."
- "Hej! To je res enkratna ideja!"
- »Dobro... Potem pa vstani in si vzemi to prekleto odejo sam..."
lani sem dala na hiši zamenjati stara lesena okna z novimi PVC okvirji. Okna so super, prišparamo na gretju ... in vse bi bilo super, če me ne bi pred nekaj urami poklical lastnik firme, ki je vstavila
nova okna, in me opomnil, da okna po letu dni še vedno niso plačana. Bila sem zelo presenečena nad njegovo izjavo in sem ga opomnila, kaj so mi takrat, ko sem kupovala okna, rekli njegovi prodajalci: "Ta okna so tako dobra in varčna, da se že po letu dni sama poplačajo."
Halooooooooooooo!!! Poteklo je leto dni!!! Čeprav sem blond, še ne pomeni, da sem glupa.
Na drugi strani slušalke je nastal molk, pa sem poklopila slušalko.
Sigurno se je tip počutil kot prava budala.
Blondinka vsa zadihana potrka na okno. Kamiondžija odpre, ona reče:
- "Zdravo, sem Jana, tovor ti pada s kamiona, vse boš zgubil!"
Kamiondžija nič, pelje...
Spet semafor, spet blondinka, tokrat že zelo zadihana pravi:
- "Zdravo, jaz sem Jana, tovor izgubljaš!!!"
Kamiondžija, živčno:
Lahko je najbolj prodajan, kar pa še ni garancija, da je najbolj zanesljiv...
Pred kakšne pol leta mi je prijateljica potožila, da ji je crknil Citroën in mi na koncu reče: "Saj veš, kako je to."
Takrat nisem vedel. Imeli smo dve Mazdi, pred tem Hondo. Honda je šla od hiše, ko je imela okoli 120.000 km, ker je postala za en sedež premajhna. Mazda 5 je šla od hiše, ko je imela blizu 360.000 km, ker sem bil naivni kreten. BTjka ima 210.000 in še veselo tiktaka po svetu...
No, zdaj zelo dobro vem, kako je, ko ti crkne... ... ... ... šara, ker vozilo to ni, do avta mu pa res veliko manjka...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Za prijatelje si je treba cajt vzet, za prijatelce pa kondom...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani