Skoči na vsebino
Formula 1
Napisano (urejeno)

Williams je pred začetkom sezone prešaltal iz Aquafresh barvne sheme na Oral-B potem ko je rokit odšel k mercedesu

image.jpg

image.jpg

image.jpg

Popravljeno od TiEn

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kupiti pametno ali neumno uro?
Napisano (urejeno)

Ne da se mi primerjav gledat,.. jaz že imam uro. Zate se boš pa moral ti odločiti sam

pa nima smisla primerjat suunto 9 in fenix 6 ker sta popolnoma različni uri,.. suunto 9 je izključno sport watch medtem ko fenix meji že na pametno uro

Popravljeno od TiEn

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 9 urami je Alex napisal:

Te nove fenix 6,še posebej

Ta nova serija fenix 6 je kar se tiče same baterije zelo napredovala. Pri modelu, ki ga gledam, so prednaloženi tudi zemljevidi 2000 smučarskih prog iz celega sveta. Pa tudi ostale funkcije na tej uri  niso švoh. 😁

https://www.bokal-sport.si/sportne-ure-gps-naprave/garmin/multisport/garmin-fenix-6s-pro-010-02159-14

Recimo ta model garmina ima najdaljši način delovanja z GPS 50 ur medtem k ma moj suunto 120 ur u ultra načinu , kar meni za 2-3dnevne ture v hribih bolj ustreza,.. katero uro kupiti je preferenca posameznika kaj mu je bolj pomembno.

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Če hočeš durabilnost baterije greš na suunto... garmin ma slabšo baterijo, ima pa seveda več monad na uri ki jo že po malem vleče na pametno/športno uro.

Jaz mam Suunto 9 baro titanium in nimam pripomb,.. pokrije to kar rabim

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano (urejeno)
dne 23. 4. 2020 ob 15:42 je Gelipter napisal:

Ej...Zmaj ..kakšno klimo si to kupil ...;)

Kot vidim je inverterska.. to je ok .znamka ??

ponavadi neke leve firme klim...niso ok na dolgi rok..:danzoman:.z leti se kompresor utrdi...in itd...:D lp

Sinclair firma

Popravljeno od TiEn

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Kitajci, Japonci, vsi so zelo egoisti?en narod in bolj rasisti?en do nas, kot se ponavadi obto?uje belce. Nimajo za brezveze Japonci zakon, da tujci ne morejo biti ve?inski lastniki njihovih podjetij. Tudi kdor pozna zgodovino ve, da so izredno zaprt narod, kar so delali v WW2 bi se pa ?e kak Nemec zamislil. Kitajcem je pa zahod sam podaril znanje, sedaj smo pa odvisni od njih. ?e enih mask ne delamo ve? doma. Ne vem, mogo?e se bomo nau?ili, da rabimo biti bolj samozadostni, da se moramo zanesti nase in svoje ljudi ne na narod na drugem koncu sveta. 

?alostno ampak tudi na WHO se ne moremo ve? zanesti. Najprej so zmanj?evali pandemijo na Kitajskem, sedaj se pa delajo ?e prav neumne. Medvedek Pu jih izgleda izdatno pla?uje:

https://youtu.be/UlCYFh8U2xM

Po drugi strani, ko kdo omeni V4 se pa spet ska?e v zrak, da k njim pa ?e ne gremo. Hmmm.  :ne vem:

EDIT: Medvedek Pu za une, ki ne vejo koga mislim:

cover7.jpg

ddpn11l-366dcb5f-f6a9-46f4-be18-75e30a9a

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.