Mogo?e je kriv sosedov mulc ampak njemu je Honda Civic 2,2 dizel ?la. Oziroma turbina potem je pa ?akal na novo kot budala. ?e je dizel bi jaz vseeno gledal evropske proizvajalce.
druga? pa kolkr js poznam folk jim te 2.2 Honde lavfajo ko urce...
A sem kej spregledal al so prometni predpisi druga?ni ko pada de? oziroma obstaja neko pravilo, da je ob de?ju na AC obvezno treba it na levi prehitevalni pas, tudi ?e je vozni popolnoma prazen. :ne vem:
Druga?e pa Mazda 3 dizel, kaka Deeyan bi znal povedati iz prve roke kako je s porabo in kako se pelje.
3-jko (1.6) diesla mam v uporabi trenutno cca. 4 mesece, prevo?enih 196kkm, pa morem potrkat na les, da sm zaenkrat zlo zadovoljn. Za teh 110HP sm bil glede pospe?kov pozitivno presene?en. Porabe mam zdej ?e vse tanke zapored okrog 6.5l/100km s tem, da mam dokaj te?ko nogo, druga?e se da 100% pridit pod 6.
Noja... je vsaj pri moji velik problem... ker je ne morem uproabljati niti cel dan, brez da bi moral imeti nekje poleg se dodatno energijo iz vticnice ... Sam sistem mi je vsec bolj kot Android... je pa se malo v "plenickah" ... in bo treba se malo pocakati, da se razvije ...
se pravi, da so baterije ?e slab?e kot so ble en dan mi zdr?i brez problema pod polno uporabo.
Me pa veseli, da je Nokia spremenila operacijski sistem, ker Symbian je ?e kr mal za cajtom...
Mujo se pelje iz Bosne v Avstrijo in ga v Sloveniji ustavi policist. "Gospod, ustavil sem vas, ker vam zadnji levi smernik ne dela." Mujo stopi iz avtomobila in za?udeno gleda v zadnji del vozila. Policist nadaljuje: "Smernik vam ne dela... A razumete slovensko, veste kaj je smernik? " Mujo: "Ma jebe? smernik, gde mi je prikolica u pi*** materinu..."
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
druga? pa kolkr js poznam folk jim te 2.2 Honde lavfajo ko urce...
Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂)
Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani