Skoči na vsebino
Dilema
Napisano

Mogo?e je kriv sosedov mulc ampak njemu je Honda Civic 2,2 dizel ?la. Oziroma turbina potem je pa ?akal na novo kot budala. ?e je dizel bi jaz vseeno gledal evropske proizvajalce. :blush:

druga? pa kolkr js poznam folk jim te 2.2 Honde lavfajo ko urce...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

A sem kej spregledal al so prometni predpisi druga?ni ko pada de? oziroma obstaja neko pravilo, da je ob de?ju na AC obvezno treba it na levi prehitevalni pas, tudi ?e je vozni popolnoma prazen. :ne vem:

to js do?ivljam skor vsak dan :vskalo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Dilema
Napisano

Druga?e pa Mazda 3 dizel, kaka Deeyan bi znal povedati iz prve roke kako je s porabo in kako se pelje.

3-jko (1.6) diesla mam v uporabi trenutno cca. 4 mesece, prevo?enih 196kkm, pa morem potrkat na les, da sm zaenkrat zlo zadovoljn. Za teh 110HP sm bil glede pospe?kov pozitivno presene?en. Porabe mam zdej ?e vse tanke zapored okrog 6.5l/100km s tem, da mam dokaj te?ko nogo, druga?e se da 100% pridit pod 6.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Noja... je vsaj pri moji velik problem... ker je ne morem uproabljati niti cel dan, brez da bi moral imeti nekje poleg se dodatno energijo iz vticnice :) ... Sam sistem mi je vsec bolj kot Android... je pa se malo v "plenickah" ... in bo treba se malo pocakati, da se razvije ...

se pravi, da so baterije ?e slab?e kot so ble :glare: en dan mi zdr?i brez problema pod polno uporabo.

Me pa veseli, da je Nokia spremenila operacijski sistem, ker Symbian je ?e kr mal za cajtom...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Lumia 900 je trenutno v Evropi se redkost... Tudi na eBayu jih ni veliko... In tiste, ki so, so drage...

Imam Lumio 800 in po mojih izkusnjah je baterija izredno slaba... Vsaj za moje potrebe... Nekateri pa nimajo teh problemov...

z baterijam itaq vemo kok je, tut pri N8 ni ni? bolj?e, kok si pa kej s sistemom zadovoljen?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Mujo se pelje iz Bosne v Avstrijo in ga v Sloveniji ustavi policist. "Gospod, ustavil sem vas, ker vam zadnji levi smernik ne dela." Mujo stopi iz avtomobila in za?udeno gleda v zadnji del vozila. Policist nadaljuje: "Smernik vam ne dela... A razumete slovensko, veste kaj je smernik? " Mujo: "Ma jebe? smernik, gde mi je prikolica u pi*** materinu..." :aaaaa:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

u bistvu ne pa?e nobenemu avtu, na temule zgoraj so feltne ?e edine kolkor tolk. zatemnjene ?ajbe pa posprejan cel avto na modro je pa grav?.

loh ga spreja? kokr ho?e? sam ?e vedno je to avto ni?jega srednjega razreda in to je to.

RX-8 s clean look-om zgleda prov hudo ;)

Objavljena slika

glede felg pa takle, mam iste na F-u, ampak na trojki mi pa zgledajo katastrofalno <_<

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.