Preveč napolnjena ni bila, tam neke 3,5 bara, navzven ni videt kakšne hudobije. Absurd je, da imam nov števec montiran in je ta teden že 2x beležil kako hitro ga transportiram za roge in si zraven prepevam; med 5.8 do 6,5 kmh, hehe
U vražjo mater, že drugič ta teden sem štartal kot kolesar in se vrnil kot pešec, ki vleče vozilo za roge. Ponovno spuščena zadnja guma, s tem da mi jo je danes dobesedno razneslo in je počilo, kot da me je zadew divji lovec, jebemti!
Američanko iz zvezne države Virginija je presenetil črni medved, ki se je odločil, da si odpočije kar na njenem vrtu, in sicer v otroškem bazenu. Tam...
Tole vreme na fertig podjebava in ne vem kdaj organizirat piknik, naj se jeeeeebeeeeee (včasih so rekli vroče kot ob sv. Jakobu, zdaj pa tole, kvazi-vročina???)
Nekega dne na taščina vrata potrka zet s kovčkom v roki. Tašča ga vpraša: "Kaj pa počneš tukaj?"
"Skregal sem se z vašo hčerjo." "In?" Začudeno tašča. "Poslala me je k hudiču!"
Zanimiva dirka, zlasti po zaslugi kasnejšega ranjenca, ki je pokazal, da je z drugega planeta in so ostali le počasi premikajoče ovire. Neverjetno. Naj se poba čimprej poštima!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Hamilton srečkovič leta, Bottas totalno nasprotje :)
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani