Skoči na vsebino
Aktualni dogodki!
Napisano

Sicer pa zadeva sigurno ?e ni dobila epiloga. Je pa vseeno zanimivo kako si nekateri zatiskajo o?i pred razkrivanjem resnice in po?asi mi postaja jasne paralele s pedofilijo v RKC in kako se velikim ribam nikoli ni? ne zgodi.

Se strinjam glede usode prej?nje lastnice. Konec koncev je doktorju s tako mo?nimi vezami hitro mo?no spremeniti vzrok smrti. ?isto mo?en je samomor pa je zaradi ugleda pa? spet zavrtel par ?tevilk.

Zdajle sem gledal Svet kjer so ministra direkt vpra?ali kdaj bo odstopil saj so pri ustanovitvi komisije posredovali nekateri razvpiti akterji (Senica za katerega je javna tajna, da je homoseksualec) in se je zmedeno izmikal. Vse skupaj se mi res ?e gnusi. :angry:

EDIT: 24ur.com

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Glede telih bullmastifkov prihajajo zelo pikantne podrobnosti v javnost... Sicer ne vem, ?e jim je za verjet, kakorkoli... ?zmeden?:wacko:

KLIK

Jaz ?lanku verjamem. Za to mi je ?e v?eraj povedal sodelavec katerega prijatelj je bil na kraju nesre?e. ?udne stvari so se dogajale pri hi?i. Glede na to, da so psi ?e dosti psov napadli, in potem celo ljudi bi jih itak ?e zdavnaj morali usmrtiti. <_< Ampak o?itno je napadalen pes od nekega sprevr?enca z vezami ve? vreden kot ?lovek. :rispekt:

PS: Ponavadi psi ne napadajo lastnikov, se je kdo vpra?al kaj je bil vzrok? :glare:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Paypal
Napisano

Zanimivo, sedaj pa ?e mene mika, da si nekaj takega omislim :bravo:

Nikar potem bo? pa kot babe v trgovini s ?evlji. :hohoho: Tako kot jaz bo? stra?il na ebayu in spletnih straneh, ki so specializirane za prodajo delov to?no za tvoj avto pa kalkuliral, ?tudiral kaj vse ?e rabi tvoj avto, da bo popoln, v glavnem pa zapravljal. :P
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Paypal
Napisano

pride pa 0.95 eur na mesec za vodenje ra?una. na?tima? si dnevni limit, da te kdo ne nategne in ti pobere dol tolko kolko ma? gor, ?e pa ima? kak?en izreden nakup(v mislih imam supercharger za miato :P:D:) ) pa pokli?e? in ti dvignejo limit za par dni in pol zopet zni?ajo na toliko koliko si imel prej :)

B)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Novi Sportage
Napisano

Lep je. Prvo generacijo ima prijatelj in se super obnese, ves je ?e razmajan ampak ?e kar dela in prileze marsikje.

Sicer bo pa Dacia izdala svoj SUV in, ?e bo cena ugodna sem prepri?an, da se bo dobro prodajal. Klik.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

ESP je k***c za v sneg. Za naracvnost je ?e nekako, ko je klanec navzgor ga pa samo izklopim in se zana?am na svoje znanje, mo? avta ter S3, ki so v snegu res zakon. :rispekt: Kdor ve kje sem doma ve, da je en kar smotan klanec ampak pridem po 10cm novo zapadlega snega brez te?av. :vesel:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ali vas pogled na nesrečo kaj spametuje?
Napisano

2. Odcep s trzaske preko proge proti Brdu, takoj za progo zavijem na iga grudna s pravo?asnim smernikom desno a po?akam ker so pe?ci hodili po cesti seveda in naravnost sekali mojo pot.

V titem za menoj z vsaj 60 na uro prileti X5 in idiot je imel toliko se mozganov da je odvil levo mimo mene v sneg z rilcem in ga je postavilo bocno na cesto. Seveda sem bil jaz kriv ker stojim na cesti a sem bil miren in rekel 'za pokopali??e zavij tamle prvo levo, pa kar po gasu, saj bo? zmogel s tem avtom'............

:bravo: Mi je pa hecno ko tak?en folk s terenci pozablja, da ustavili se bodo pa isto kot mi navadni smrtniki z 2wd. Potem se pa dogajajo tak?ne bedarije. :whatever:
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nove ZVCP - nove vi?je kazni
Napisano

ne tega pa novjo naredil ... jim je ?koda, denarja, ?asa, infrastrukture ... kao nebi blo nobenga k bi se furu po pisti ... mislm kolk mamo mi zabite pa kretenske politike ... est bi dou use za steno pa postrelit ... nesposobne?i zarukani

A ti povem kaj je pa najve?ji problem? Zahojeni Slovenci. Mobikrog so zaprli zaradi sosednje vasi ker jih je motil hrup. V Dom?alah so hoteli graditi poligon varne vo?nje. In so se sosedi bemtili ter dosegli, da ga ne bo ker bo baje to preve? hrupa. To, da je v neposredni bli?ini klub Life kjer vsak vikend buta muzika, kjer se zbirajo nekateri sumljivi ljudje (ne le v klubu ampak tudi za njim) jih seveda ne moti. :rulam:

Za Logatec so se bemtili ljudje na Zaplani, ki je pa? na tak?ni razdalji in vzdignjena vas, da sli?ijo cviljenje gum tamkaj?nih drifterjev. Edino Raceland je dovolj umaknjen ampak je pa tudi majhen.

Zdaj pa najdi najprej eno lokacijo, da kak km ne bo nobene hi?e, da bo ravnina, potem pa ?e sponzorja. Pa ?e potem se bodo na?li kaki zeleni, ker bo ravno tam neka vrsta pti?ev/metuljev/komarjev ter bodo proti tudi zaradi izpuhov. :whatever: Pa samo eno dirkali??e bi radi imeli pri nas. :( Nih?e ne pomisli, da to tudi prina?a denar, turiste. Poglejte Brno, Monzo, N?rburgring kamor hodijo civilisti, ta prespijo (hoteli), jejo (restavracije), ?e kak?na mehani?na ali vulkanizerska delavnica ter avtovleka slu?i (menjava gum, kak?ni problemi z avtom) pa ?e sama lokacija je idealna za kompleks trgovin z avtomobilsko opremo.

Ko bi vsaj na lotu zadel. :zvizga:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

......me pa moti ta slovenska privo??ljivost v kombinaciji z gostilni?kim pametovanjem, ki sem jo pri?a vsaki? ko se omeni v "rumenih" medijih tipa slovenske novice, 24ur itd... policista.....kot la?en pes ko mu vr?e? kost!

Pa ?e malo v razmislek.......?e je verjeti medijem so absolutno najbolj?i ?oferji novinarji saj ne vem kdaj sem nazadnje sli?al da je novinar povzro?il kakr?nokoli nesre?o z tragi?no posledico! :blink:

Pa ne samo to da so super mega ?oferji, to so nasploh popolni nadljudje saj se o njih ne da prebrati skorajda ni? slabega! :notworth:

To?no tako! :rispekt:
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Dokler bomo poslu?ali pa brali da nekomu 30x v enemu letu vzamejo avto in se ?e vedno vozi po cesti si lahko tele kazni nekam vtaknejo.

To?no tako. :whatever:

Ja sej pravim, s tem bi ustavl ve?inoma divjake.

Ne slepi se. Ne bi. Nekaj osve??enih bi nas ?lo na dirkali??e ve?ina lokalnih "oprosti izrazu, kmetavzarjev" pa bi ?e vedno delalo p*******e po cestah. Zadnje ?ase vidim v na?i okolici mularijo, ki divjajo (naprimer z 1,2 Cliotom in komaj prehiti v ?karje!) ampak ziher ne bi dali za dirkali??e, raje za naslenji ?us, dirkali bi na na cesti ker je "zastonj". :angry2: In sem mu zadnji? tudi povedal, ko je bil v lokalnem kafi?u naj se malo umiri in pomisli kje prehiteva in baje se celo je malo zamislil in umiril. Najbr?, ?e bi mu to rekel kak policaj ali kaka "starec" se ne bi, ker pa nisem dosti starej?i od njega in me pozna pa o?itno imajo moje besede nekaj u?inka. :jupiii:
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Tudi, ?E bi bila dirkali??a zastonj bodo vedno lokalni matadorji z rekordi od gostilne do gostilne.

Je pa tako, da ko gre? enkrat na kak?no progo ti postanejo navadne ceste brezvezne ker nikoli ga ne bo? na javnih cestah toliko stisnil kot na dirkali??u. OK se najdejo budale ampak tisto se kon?a v grabnih. In verjemi, ko si enkrat na dirkali??u ti tudi naslednji? ni ?koda dati ali 40? ali 80? za oreng nekajurno seanso z avtom. In nekaj ur dirkanja je veliko, na koncu si kar utrujen.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Saj je ?e skrajni ?as, pri nas imamo ?isto prenizke kazni zato pa je na cesti tako kot je! S povi?anjem kazni bo uspeh gotovo zagotovljen, to je res pametno! :rispekt:

Mater jim, a so usekani? :whatever: Kazni so ?e zdaj tak?ne, da marsikdo bankrotira zaradi njih pa ?e vedno mislijo, da je samo vi?anje kazni re?itev. Me prav zanima kdaj se bo tole kon?alo, in bodo kazni zni?ali? Pomoje nikoli. Tole vi?anje zdaj je pa sploh o?itno krpanje finan?ne luknje. Jezn sem. Zelo. Vsi so isti. :vskalo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Ne vem, ?e ne bi jaz v tem primeru poklical policije. ?e res, da ima nekdo z novim BMWjem gotovo zavarovano parkiri??e ampak vseeno zakaj ne bi tale ata dal kupon?ek pa se malo zamislil nad tem kako "varen voznik" je. <_<

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Paypal
Napisano

?e je ta varianta je bolje kot kreditna. Kreditna je omejena z limitom, tu bi pa pomoje lahko nalo?il 2000? pa nabavil kaj ve?jega. B)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Ob 4.20 je malce prezgodaj (slab mesec) na svet pokukal moj sin?ek ?an Luka :dudek: . Velik je 48cm in tehta 2800g :ouje: .

?estitke, ?e en nedono?en?ek kot jaz. :P:hohoho:

Naj bo zdravi in priden pa bo vse v najlep?em redu. :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Mat ?rni pimp avti so trenutno kar v modi, feltne mu kar pa?ejo, spu??en je lepo. Ampak ?e zdaj ima s prodajo te?ave. Tak avto prodajat je ?e zdaj utopija, ko bodo pa mat barve spet out bo pa avto samo ?e grdobija.

In vsi nakrancljani napisi (HKS imajo ponavadi samo Japonci :hohoho: ), neonke spodaj, luknja v haubi, povr?nost (modri B stebri?ki ), odbija?i se mi ne dopadejo, zaj?niki (mre?ice) ?e manj.

?e bi ga samo (natan?no) pobarval, spustil, dal tele feltne bi bil mafijc. Tako se mu pa vsi smejijo.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Paypal
Napisano

jep samo kaj ki sem ?tudent :D nevem ?e mi dajo viso :)

Aja potem pa tako povej. sramezljiv ?koda ja, v tem primeru ti ostane kve?jemu, da se zmeni? za pla?ilo preko banke ampak samo s trgovci ali reees preverjenimi prodajalci.

Simon, a to je tko kokr babe pa njihove cote in ?evlji? :blush::P

Podobno. Samo, da gleda? bedarije za avto. No vsaj jaz sem, ko sem ?e imel SXa in je ?lo vse v projekt.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Paypal
Napisano

Viso/Mastercard si zrihtaj saj ni tak bav bav. Samo, da ne bo? potem zasvojen z ebayem in bo? vedno gor in samo gledal kaj bi kupil. :P Limit na kreditni je pa ponavadi nekako odvisen od pla?e.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.