Ta viknd bi ?li komot na kako osmico, ampak lani ko sem dal pobudo, ni blo na forumu nobenga interesa!
S kolegi grem pa vedno vsako leto dvakat - jesen in spomlad, pa je fino & fajn!
Kar se ti?e pa Botra, pa loh povem, da so kolegici med drugim nalil tako koka kolo, da tok gnile ?e u ?ivlenju ni pila in je mela baje tak okus, kot pred leti, ko se je dobil nek Cola sirup, pa se ga kar spomnem in je bil nagnusno ogaben! Tolk o Botru zaenkat! :ne vem:
Marko - kar se pa Tunela ti?e, pa priporo?am njihovo solato, proti katerim se njihove (povsem povpre?ne) pice skrijejo v mi?jo luknjo, pa ?e za BON si pri solati ponavad dobil nek hleb?ek s sirom, skratka
Jz se opravi?ujm, ampak ?e zmer ne ?tekam kako je zdej scena s Kleopatro, res pa da mal mn spremlam forum zadne mesce! No zdej ga mam loh med slu?bo skoz pr?ganga - kon?no po?nem neki normalnga!
Med(m)ex, ?eprov nima? ve? mazde, se glede rib fuuul strinjam s tabo, ker tam nekje v npr. prekmurju bi jaz krepko podvomu o sve?ini morskih sade?eve, no vsekakor bolj kot npr. v Piranu!
Tut tale tema je zrela da se obudi iz zimskga spanja, vsaj z moje strani!
Cca 2 tedna nazaj sva bla z eno gospodi?no na Vrhniki, pri Botru. V?asih je bla to slavna picerija, pa dobr se je jedlo. Pa sva naro?ila vsak eno okroglo zadevco, ona morsko, jaz pa s tuno, no dobila pa sva eno najbol gnilih pic kar sem jih v ?ivlenju jedu, total brez okusa, fuuul mejhne, nenalo?ene, cena pa niti ne tako ugodna! Zdej da boste vedl kaj pomen da ni bla glih velka - premer 28 cm!
No pol ko je kelner vpra?u ?e je blo ok, sem mu kar direkt povedu, da sva vse kej druzga pri?akovala in da nisva lih navdu?ena, pol se je pa zgovarju, da so se bolj specializiral na morsko hrano, razne ribe itd, ampak pol naj pa? ne bodo ve? picerija, sicer pa ?e bodo ?e naprej tak?ne pekl, pol se jim itak ne pi?e dobro!
Dans ko sem se mal ?ez 5 zutri pelu prot LJ, sem ugotovil, da tut za Alfreda Hit?koka (v Meku) se ne spla?a navijat, ker sem jaz samo v jutranji furi od Kamnka do Dom?al izvedel ve? spektakularnih prehitevanjih, kot jih je F.A. v celotni karieri F1 dirka?a!
?e je ugotovitev mal falena, mi morte oprostit, ker sem bil ?e total zaspan in nisem glih preve? mozgal ob tej ugotovitvi!
Jz mislm da je bil Ayrton idealna kombinacija (takratnih so-junakov) Manslla in Alena O'prosti, kar pomen da je bil divji skor kot Mansell, obenem malo bolj prera?unljiv kot on, mel pa je vej le?nikov kot Alene O'prosti, pa mozak mu je tut deloval, tko da loh bi se rekl da je od obeh pobral pluse in ne vzel minusev!
U?eri je sicer res imel obilo smole, obenem pa je noro dobro vozil, je pa bila ena tistih dirk, v kateri ima hudi? mlade in jih ima ve? kot 1 komad!
Mi je blo pa ful dobr vidt Felipeja ko je zmagal na doma?mu terenu, ker se je vidlo kako so temperamentni Brazilci ?ist ponorel in prov fajn jih je vidt kako u?ivajo ob pogledu na doma?ga junaka, prvi? po 13 letih, ko je nazadne zmagal - moj ?e dans najlub?i ?ofer vseh cajtov - kratice povejo vse - A.S.!
Zdele u nedello, bomo loh spet navijal vsak za svojga, me pa zanima, ?e bo Fonzić dubu tisto ?eljeno piko al bo samo ena velika ?rna pika na celo sezono nakoncu!
Dirke najbr? spet ne bom gledu, ker mi je postla ob zgodni uri najlub?i del bajte!
Mav me firbc daje, koga imate kej v planu, pa ne da zdej total spolitizaramo forum, ampak ?ist tko kt debata!
Jaz mam pravico volit v LJ in kot ?upana bi najbr? volil Zoranćka, kot ?loveka pa sli?im kar precej negativnih zadev o njemu, ampak mam pa ob?utk da bi znal dolo?ene zadeve po?lihtat, ki jih do zdej niso, npr. promet, pa po LJ imam dostkat ob?utek kot da smo (vsaj) v kakih Atenah, kaos na najvi?jem nivoju, no gu?va pa za dol past, pri tem pa vztrajno lahko spremljam tut kako mi cagar za benzi? dol pada! :ne vem:
Na volitve pa drga? itak najbr? nam ?ov, ker sem iz Kamnka, pa se mi ne da za en listk hodt v Lublano, grem pa ?e raj? na kak?n po?ten izlet, sicer pa dvomim da bi lih moj glas bistveno spremembo naredu, ampak res je pa da vsak ?teje!
No loh ?e re?em, da mi mogo?e niti ni blo tok te?ko javno objavt mojih razmi?ljanj, kokr pa mi je blo te?ko sammu seb priznt da me ?enska "guli" oz. lupi kot opica banano, pri tem pa da ti je prakti?no edina skupna to?ka po?teno delo, pa madona sej nism hodu z "obrtnico" (profesionalko v delu), al pa tut - na nek na?in!
Je pa zanimiv oz. gnil ob?utek ko en dan ugotovi?, da si ovca, ki se jo stri?e, petelin, ki vali zlata jajca al pa mogo?e krava, ki proizvaja ?okoladno mleko!
Men so od punc z naskomom in dale? najbol?e ?tajerke, pa tut komunikacija ful drga? ste?e, kot pa z marsikatero iz LJ sektorja!
P.S. Kar se pa "kmetic" ti?e, so pa v glavnem ok, edino katerih ne prena?am, so kmetice "brez zemlje" in teh je v mestu kar precej, s tem mislim tiste, ki so nosjo kot da so se rodile z zlato ?lico in da jim bo vsak cajt krona z glave padla!
Kot eden stalnih ?lanov foruma, bi loh tut jaz 1 zgodbico dodal v tole rubriko, mogo?e bo vse skupaj bolj zgledal kot prosti spis, ampak upam da mi mben nav popravlu slovnićnih napak?!
Ko sem ?e enkat prej omenu, d je velik mo?kih totalnih slu?abnikov kar se ti?e njihovih dragih ? predragih, prikolic al kakorkol jih ?e ho?mo imenvat, loh tut jaz povem kak?no je bilo stanje z neko biv?o punco z Dolenske oz. Ribnce, s kero sem nehu (slu?ajno) na isti dan, kot sem opazil, d sm se prjavu na toti forum!
V slu?bi sem bil na sodi??u in tam sva se tut spoznala, ona ?tudentka, jaz pa kokr neki administrator v zemlji?ki knjigi, pol najprej zadeva ni bla preve? resna in je bil vse skupi bolj hec. Pa se je stvar kolko tolko razvijala po?asi v malo bolj resno, a ena stvar je bila vedno ista, kadarkoli je bilo govora o tem kdo mora kaj nardit (prit do koga al kaj pla?at), sem bil jasno vedno jaz na programu! Kar pomeni, da od mene (kamnik) in do omenjene Dolenje vasi ? nprej od Ribnce, to je cca. 75 KM v eno smer, sem vedno moral jaz pridt do nje, zelo redko pa ona do mene, pol kadarkol sva kam ?la al jest al na kak izlet, je vse viselo na mojih ramenih (?e bi blo razmerje vlaganja v zvezo vsaj 70:30, kul, ampak ne pa 100:0,00!!! Pri tem so nastajali enormni stro?ki, spomnem se npr. najbol »mastnega« mesca, ko sem samo za benz spu?il cca. 120 smukov, pri tem pa prevozil najbr? kakih 5 ? 6 KKM. Sicer sem imel takrat solidne prihodke, kar pomen okrog 300 ? 400 vsak mesec, ampak vseen je denar po?teno kopnel in se je velikrat zgodil, da sem tisti dan, ko sem potem dobil novo rundo »solate«, da sem uvod v ta dan za?el z max. mo?nim limitom na banki, to je bilo minus 40! Se pravi res mi je bla morala, pa dobr da bi bla ona vsaj total brez fedra, ampak ko je ?e tkt imela na ra?unu cca. 1.5 M ?ITov, to me je najbol psihiral, pol pa sem ?e dostkat bil dele?n pridige kako ne znam z dnarjem delat, pa kako lahko vse spu?im, da to je nooooooro. Ja res je noro, ?e ima? tako ?ensko, ki bi ?la vsepovsod, prispevala pa 0, oz. dostikrat je prispevala obilo slabe volje, kar me je tok iznerviral, da nism vedu al bom znoru kuj al prec!
Je pa problem, ?e punca fino zgleda in za njo ska?e cela vas in bli?nja okolica, pa misli da je ?e ob rojstvu boga za brado prijela, in da je drugim v ?ast, da se sploh lahko z njo dru?ijo in pol na tem gradi celotno svojo samozavest!
Ko tko pomislm naju je dru?lo samo »po?teno« delo, kar zdej ?e vemo kaj pomeni ??? in ljubezen do bluzenja ? izletov, kar pomen da prakti?no nikol nisva ostala zaprta v hi?i, ampak sva bla total lete?a, na moj ra?un, kot ?e re?eno! Je pa blo tut tko, da pohvalt zlepa ni znala ni?esar, za kritiko pa je bla zlo hitr dovzetna, sem bil pa pr tem tut jaz jasno de?urni krivec in vedno kriv za vse. Zame je bila situacija ?e velik te?ja za prena?at, ker sem imel neposredno pred njo neko gospodi?no (z Jesenic), ki je bla pa ful »du?ca« in bol?a od te v vseh pogledih, ampak midva sva pa spet imela druge probleme, najhuj?i je bil npr. da je na vsak na?in hotla met otroka, men pa do tega ni blo niti mal, pa me ?e dons in ?e vsaj par let tovrstno ?ivlenje niti mav ne mika!!! Aja tkt sva bla stara ? jz 25, ona 24. Nism pa imel ?e niti faksa kon?anga, pa tut delu nism n? pametnga, kot ?tudent na sodi??u za fakin 700 SIT na uro, pol pa se pejmo dru?insko ?ivlene! Edina svetla to?ka je bila da sem mev ?e tkt svojo hi?o, tko da vsaj stanovanjski problem bi bil pod streho!
Pa da ne zgubim rde?e niti te objave; no ko sva z zgoraj omenjeno Dolenjko nehala po cca. 15 mescih, takrt pa je ona dojela da je iz mene nastala totalna psiho ? ?iv?na razvalina in da sem totalno nakonc z ?ivci in pa jasno tut z dnarjem. Pol pa ji je kakor neki ratal ?ov, pa se mi je za?ela opravi?vat, ampak najhuj? je blo pa to, da v istem stavku ko mi je razlagala, da ji je ful ?al za preteklo ravnanje, pa je dodala, da ?e se spomnem, kaj sm jaz tkt reku, pa kaj sem naredu, itd., in da tut jaz nism perfektn itd. U glavnem namest da bi se mi kokr neki opravi?la, je ?e v isti sapi za?ela na mene prelagat vsega boga za naprej in za nazaj! ADIO Pamet, samo to lahko re?em in vesel sem da od tkt naprej nisem mel ve? posla z njo (ostala sva kvazi kolega, ampak bolj kot ne neki brezveze), vem pa da je ona ?e dans nora name, ?eprav to zelo te?ko poka?e.
Pa moram vam ?e povedat kokrat sva nehala, (se mi zdi), da je blo na konc v KAJLAH ? po enajstmetrovkah 4:3 zame, pora?enca sva pa bila itak oba, ker je bila vse skupi PIROVA zmaga.
Tole zadevo sem prov mogu napisat, upam da se bo ?immn fantov al deklet v njej prepoznalo, ker vem, kak?ne zveze no?em nikol ve?, pa je niti najve?mu sovra?niku tak?ne ne prvo??m, je pa bla to zame precej draga ?ola in upam da sem precej iz nje potegnu!
Direkt po tej zvezi (nekak se je zato tut nehala), pa sem za?el z eno sicer simpati?no gospodi?no, ampak sem bil preve? ?iv?n in total uni?en od predhodne zveze, tko da mi do nje prakti?no ni bilo ni?, kar je hitro ugotovila, sva pa vseeno ?e dans v odli?nih odnosih! Iz te situacije sem se pa nau?u, da vsaka stvar zahteva svoj ?as in da je dostkat najslab? kar loh nardi?, da se zaleti? v neko novo osebo, oz. na vrat na nos, ker na konc trpita oba; ti, ki ve? da ti ni ni? do nje, pa upa? da tega ne opazi in ona, ki bolje dojema nastalo situacijo in ful trpi, medtem ko tega ne ?eli pokazat, ker te ma mogo?e preve? rada. Ma obuuup, ampak pr men upanje umira zadnje in to u resnici, ne samo v besedah, tko da: CARPE DIEM!!!!!!
Pa ko v?asih hodim po mestu in gledam punce, a je ?e kdo drug opazu, da obstaja pravilo: bolj ko je lu?tna, gr?i pogled ima, bojim se da velik teh punc je navznoter tako votlih in plehkih, obenem pa se bojijo same sebe, po fasadi pa ho?jo izgledat vzvi?ene in samozavestne! Glede raznih zvez med M in ? spolom, pa se mi zdi da je velik scen zaigranih, da navzven lep? izpade in da se tista neusklajenost in nerazumevanje skrivata. Veliko parov je pa? tak?nih da so veseli, samo da imajo nekoga, ker se bojijo sami ostat, jaz pa razmi?ljam ravno obratno, raj? bi bil samski do smrti, kot da se mi ?e enkat ponovi na dolgo in ?iroko omenjena zveza!!!
Dobr ste se razpisal v tejle temi, nekateri ste imel zihr - ko se je pisalo esej ?isto5!
Ob priliki bom mogo?e ?e jaz napisal kako zgodbo, ?eprav sem preve? srame?ljiv, ampak komu se bo pa pol ljubil tole ?itat!
Mislim pa da je med M spolom zelo velik predstavnikov ki jih ?enske ful okol prsta vrtijo, medtem ko med kolegi se pa delajo najve?je "heroje", pol pa ga ?enska pokli?e je pa kot pudelj?ek, pred tem pa: "sam naj mi kej proba te?it baba zme?ana, jo bom kuj sterov u 3 .... (fla?e pirovske)!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ta viknd bi ?li komot na kako osmico, ampak lani ko sem dal pobudo, ni blo na forumu nobenga interesa!
S kolegi grem pa vedno vsako leto dvakat - jesen in spomlad, pa je fino & fajn!
Kar se ti?e pa Botra, pa loh povem, da so kolegici med drugim nalil tako koka kolo, da tok gnile ?e u ?ivlenju ni pila in je mela baje tak okus, kot pred leti, ko se je dobil nek Cola sirup, pa se ga kar spomnem in je bil nagnusno ogaben! Tolk o Botru zaenkat! :ne vem:
Marko - kar se pa Tunela ti?e, pa priporo?am njihovo solato, proti katerim se njihove (povsem povpre?ne) pice skrijejo v mi?jo luknjo, pa ?e za BON si pri solati ponavad dobil nek hleb?ek s sirom, skratka
Dobrodo?li na forumu!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani