Danes na Racelandu s testnim Twingom RS postavil najbolj?i ?as in dobil za nagrado brezpla?en time attack, s svojim avtom pa sem bil tretji v klasi samih Cliov RS (s tem, da je bil pred menoj en isti kot moj z nekaj dodelavami ter en nov 200 konjski, vsi ostali zadaj). Fajn je bilo in fajn je ?lo.
Danes sem do?ivel izjemno neprijetno izku?njo z R Thalio v nekem kro?nem v bli?ini Meng?a (Avto Car Menge?).
Se pa? zapeljem v dvopasni kro?ni promet, pa Thalia gre v zunanjega, jaz pa po notranjem nekoliko hitreje (nikakor ne dirka?ko), no in kar naenkrat se ta Thalia znajde tudi na notranjem (total presekal mi je linijo) in potem ?e na prvem izvozu spelje ven (skregano z vsako logiko). Ker pa sam nisem uspel druga?e odreagirati, sem s prednjo levo gumo in plati??em udaril v manj?i robnik. No zdej pri?akujem da se mi po mo?nosti naredi bula na tej gumi.
Aja vozil je nek patron s KLOBUKOM!!! (moj fotr je zmeri govoru, da se je treba merkat starih descev, ki furajo s klobukom na glavi) - Lojz-a npr. ! :macek:
sej ni ?udn, da mamo nepremi?nine na AC, ?e folk sploh neve kolk je sploh predpisana hitrost
bolj? prebrat en vic, ko pa se sekirat
Neko no? fant pripelje nazaj domov svojo punco. Ko se za?neta poljubljati za lahko no?, fantu vstane ma?inca. Zrajcan, a z dobr?no mero zaupnosti se z roko nasloni na steno in punco z nasme?kom vpra?a "Ljubica, a bi mi ga ti pofafala?" Zgro?ena odgovori "Pa kaj je s tabo? Moji tastari naju bodo vidl!" "Ma dej no! Kdo pa naju lahko vidi ob tej uri?" "Prosim ne. A si lahko predstavlja? kaj bo, ?e naju ujamejo?" Potreben k hudi? re?e: "Prosim no, tako zelo te imam rad!" "Ne, ne in ?e enkrat ne. Tudi jaz te imam rada, toda tega ne morem narediti!" "Seveda lahko. Prosim, zame?"
Nenadoma se pri?gejo lu?i na verandi in na stopnicah se pojavi njena mlaj?a sestra v pi?ami z medvedki in z zaspanim glaskom re?e: "O?ka je rekel da mu ga ţe pofafaj. Druga?e mu ga lahko tudi jaz. ?e pa bo potreba, o?ka pravi da lahko pride dol in mu ga pofafa tudi on, sam naj ?e umakne roko z domofona!"
Boss, zadi je samo praska na odbija?u (ne bi se dalo spolirat, ker je odtist okvir?ka registrske)! Ampak glede na POBEG in da me je hotel povozit bo nadaljevanje ?e precej zanimivo!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
dolo?ene zadeve pa evropejci njih, tak da je to kr za?aran krog
Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂)
Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani