Voda je pri nas presenetljivo frisna 22-24. Pase! Ampak nujno rabimo spremembo ker se proti veceru umaze. Povsod nekaj pada tukaj je pa bilo in je do 14.7 napovedana kugla...
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Ne vem ?e kdo spremlja Copa America, ki je veliko bolj zanimiv, u?itek je gledati argetinske zvezdnike kako igrajo ekipno in lahkotno....Messi pa nov mejnik, adijo BAtistuta
Mora zdrzat vsaj en dan, ni sej ti pravim, razen ce skoz gledas telefon pa neki brskas, ekran zre najvec.
Lahk pogledas battery usage kok mas
Ogromna razlika je sedaj na full 3g
A zato ker ima kao 24megato?k. Dale? najve?je razo?aranje zame je pri Z5 prav fotoaparat. Pa a ti po?evnookci spoh vedo kaj je normalna gori??nica za mobitele. Oni ti v Z5 prtegnejo nekaj ultra?irokokotnega da so potem celo face vse raztegnjene v diagonalo.
Dejansko se mi zdijo ok, nezlagane realne
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Mocno razocaran naf Z5 baterijo glede na mAh in reviewe...v bistvu kuri telefon veliko vec od jabuka. Ob 15h je bilo samo se 15% danes ko so uleteli se maili in klici...(brez stamina, zatemnitev displaya na auto in lock na najmanjsi mozni ?as)
Sumim pa da je kriv tudi signal, odkar je mobitel premikal nekaj antene za pokritost nepokritih v hribih medvod imam sam samo eno crtico LTE.
Preklopil rocno na 3g pa da vidimo ker signal je sedaj stalno full....
Lahko da je s tem tudi ajfon bil krivicno obsojen....
No dela pa hude slike Z5
Eno ?isto resno vpra?anje za ?arunalni?ke obvlada?e, ker jaz o tem nimam glih kej dost znanja;
?e dalj ?asa mi hi?ni ra?unalnik sporo?a v stilu "disc capacity very low" ali neke podobne besede, skratka hard disk, ena od obeh particij skoraj zafilana.
Ok, pa jo sprostim in naredim na njej npr. 1 GB prostora (tudi izpraznim "ko?") in glejga zlomka, 2 tedna kasnej ali ?e prej s5 ista situacija, s tem da nisem nanj nobenih fotk ali film?kov ve? nalagal v vmesnem ?asu. Ker sem jih preventivno za?el dajati na D, kjer imam ?e 10GB ali ve? prostora.
Torej, kje ti?i razlog, a mi lahko kdo "po doma?e" razlo?i, ker jaz enostavno ne morem zastopit?
windows update-i
za?eni disk cleanup ampak system clean up ne navadenga in spucaj (pa izklopi avtomatsko apdejtanje)
Sm 99% d je bil tm parkiran... nevem kok je tole stara fotka,ampak vem d je bla barva na placu na kirmu je bil parkiran ,tko konkretno ampak res konkretno zbledela-napis taxi in pa crte...
Grem prou pogledat pa prestet od leve proti desni kje je bil ?
bel jezi?ek nakazuje navadno parkirno mesto
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Spakiran za Transfagarasan....
Povezava za deljenje
Deli na druge strani