Skoči na vsebino
Nogomet
Napisano

Na drugi tekmi bom jaz ziher za Liverpool navijal,ker mi gre Chelsea na ku***,ker majo tolk dnara pa si mislijo,da lahko vse pokupijo. :angry: Pol pa se mi kr fajn zdi,?e jih keri nabri?e. :bravo:

Ti?a vun!!

Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Evo Borut,zaj si pa sre?en ha? :D Bayern je pado,Milan gre naprej,samo ne vem kak se boma zmenla pa gledla pri naslednji tekmi.... <_< Nasprotnik Milana v polfinalu je namre? Manchester. :P Tak da se ve za koga bom tam navijal,?al.... :P

Ti?a vun!!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Ma ja,saj zadnji? na prej?ni tekmi pa so komaj tisti en gol spacali.Pol pa na povratni kr 7.... :ne vem: Se vidi,da more met vsaka ekipa svoj dan in tista ki se ji bo ?e v finalu tak vse pokloplo,bo prvak. :jupiii:

Ti?a vun!!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Ja v?eraj so me res prijetno presenetli.Nisn si mislo,da bo ?lo tak zlahka. ;)

Ti?a vun!!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Se prav da znajo bit med 4 oz. v poufinalu kar 3 ANG ekipe! ?zmeden?

Jp,lahko bi ble tudi 4,?e Arsenal ne bi nesre?no izpado. <_<

Ti?a vun!!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Hja.Liverpool je tak z eno nogo ?e v polfinalu,na drugi tekmi pa nimam nekih "sr?nih" ekip,tak da mi je vseeno. :whatever: Ampak ?e ti navija? za Milan,ti bom pomagal,pa tudi jaz navijal za njih! :bravo:

Ti?a vun!!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zdrava prehrana, ?port in rekreacija
Napisano

Meni se zdi,da ti malo preve? komplicira? s to hrano. :P ?e vedno je najbolj?a dieta in tudi najbolj efikasna ta-majn jej in se ve? gibaj. :bravo: Da bom pa na vsako sestavino gledal,to pa mi ni. :whatever:

Ti?a vun!!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Jok brate-ManU bo v finalu in bo tudi dobo pokal! :bravo: Hehe,upam,da res no,ker sn kr fan Manchestra,sploh v angle?ki ligi,so mi najbolj simpati?ni,to pa med drugim tudi zato,ker glede na na?e razmere ne morem razumet,da ma lahko en klub enega trenerja ?e ve? kot 20 let. :ne vem: :rispekt:

Ti?a vun!!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Aha to?no,oni upokojeni rekorder. :P Naj u?iva v penziji. ;)

Ti?a vun!!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

?e ?e,samo se mi dopade,da mamo v srebrnem timu dva dirka?a,ki lahko osvajata vrh! :bravo:

Ti?a vun!!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

So se pobrali ja,samo Ferrariju ta vikend nekaj ni ?lo.Na naslednjih dirkah bo spet te?je dose?t dvojno zmago.Ampak jaz sn ve?ni optimist,tak da verjamem v ponovitve.Pa tudi ni dale? ve? dan,ko bo mali ?rni stal na najvi?ji stopni?ki! ;)

Ti?a vun!!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Ve? da sn navijal,samo ne v?eraj,predv?eraj?nem. :P Sn pri?o ob 5.domov,ob 9.pa se glih vstal,da sn ?e ?tart gledal. :bravo: Mi je pa blo v veselje gledat dve srebrni pu??ici spredaj ja! :jupiii: Pa Hamilton me vedno bolj presene?a,res je dober mali. :rispekt:

Ti?a vun!!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.