Skoči na vsebino
TABU tema - za nekatere
Napisano

Vidm da imamo pravo unimodalno frekven?no porazdelitev! :bravo:

A zdej - nekateri delate ?rtice za vsako ki je padla za svobodo, kokr sem razumel! :P

Sam da ni tko (?e je kdo gledu Kekca), ko je Bedanc delal ?rtice na drevesa kok je divjadi pospravu in sicer:

4 ?rtice navpi?no, pol pa 5. vodoravno, tko da kar se tega ti?e bi lahko rekel da je imel neke vrste: PRA-RA?UNOVODSTVO, edinole s Pehto se mi zdi da ni imel nikol posla, ne tko ne drga?! :hohoho:

P.S. Kar se pa ?tevilka obdelave nasprotnga spola ti?e, sem nekje sli?al, da naj bi imel popre?ni tip opravka z 10.8 ?enske - teh 0.8 pomen najbr? da si 1 razdelijo npr. 3 dedci! B)

Rekorder na forumu, pa sumim da je Makaveli (ko gre solo na potep z RX8ko), vsaj tako mi je zadnji? napisal na ZS, tko da Wildcat, dej ga za u?esa! No heeec, da ne bo kdo mislu, da se je res kej tacga dogajal (no vsaj ni mi ZSja poslal), ampak kaj pa ?e je vse res! :whatever::hohoho:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

TABU tema - za nekatere
Napisano

Pa Labija moram opozorit da najstarej?a dejavnost ne ?teje (glede na to, da je ful lete?i)! :hohoho:

Drga? pa glede no?nih aktivnosti, ima moj kolega zelo specifi?no mnenje:

"edino pravo delo je po?teno delo in po?teno delo je no?no delo!" oz. kokr on pravi da kar se aktivnosti z ro?no ti?e, se je najla?je z ro?no pod koutrom obra?at! :hohoho::whatever:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ponočnjaki
Napisano

Pa je le pouno?, zdele bi ?ele mogl odprt tale dev foruma, ne pa ko nekteri uletavajo not ob 2h popoudne! <_<

Jz bom pa zdele usak cajt v vlogi osebnega zdravnika, ki mi bo predpisal recept za cca. (vsaj) 10 urno zimsko spanje, pa ?e mogo?e se mi bo pri tem sanjal da vozim RX7 biturbo! :D

Sej veste kako je, ve? ko spi?, ve? ?ans je da sanja? kej lepga, sicer te loh tut mora poprime, ampak upam da me nav! B)

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

TABU tema - za nekatere
Napisano

Smiselno je da se odgovarja po pravici, ker rezultati se itak ne bodo vidli, za kero opcijo je kdo glasoval, pa recimo, da jaz kot avtor ne bom glasoval 1., da se ohrani anonimnost (sej ne da je tok kriza na tem podro?ju - al pa tut, nikol se ne ve). :hohoho:

P.S. Baje da pes, ki laja ponavad ne grize, mogo?e so pa tut izjeme! <_<

Se pa ?e vnaprej opravi?ujem RedWindu in Davidu, mogo?e ?e komu, da ni tudi opcije s 3-mestno cifro, da bi imel koga v tem stolpcu, ker tak?ni spadajo ?e med ?vali ne ljudi, zato pa ni ?udno da je tok bolezni! :whatever::P

Ko bo kaka punca glasovala, pa upam da bo po pravic povedala in naj ne ra?una da: tip, ki podre celo vas, je JACK, ?e pa punca naredi taisti podvig = pa lahko?ivka, va?ko kolo oz. Perpetuum mobile! :ne vem:

Dost neumnosti, ampak hotu sem dat neko temo, da niso skoz samo avti in vse kar se njih ti?e! :danzoman:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

razvoj mazde 323f
Napisano

Vidm da nam je bog zelo dobro na?e pleharce razdelu in ima vsak tisto, ki mu najbol odgovarja, je pa res da je dost tut takih ki za vsako ceno svojo robo hvaljo (po drug stran so jo zato, ker jim je v?e? - najbr? tut kupil). NO sam sem bolj tiste sorte, ki ?e mi je nekaj od soseda bolj v?e?, bom to brez razmi?ljanja in predsodkov povedu naglas, nekateri pa ?al niso taki! :D

Ko smo glih pri razvoju mazd, dans sem prvi? vidu slikce 3ke MPS, to bo zihr delal ?talo, pa 6.1 do 100 in 250 kmh - omejilc! :blink:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

?e povem po pravic - mi je morala kar zrasla, ?eprav niti nisem gledal dirke, ker mi je blo ve? do (prepotrebnega) spanca! :bravo:

Ful sem pa v dilemi, za koga navijat drug let, ker na?eloma mi je najlup?i Kimić, ampak ?e bo v Fergusonu, pol se zadeva kar precej spremeni, medtem ko Fonzi bo v Meku, ki je moja fejvrit ekipa! <_<

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ponočnjaki
Napisano

Odpiram no?ni program (treba prerezat slavnostni otvoritveni trak), no pa za aplavz - hvala hvala! <_<

Zdele sem ugotovu da semje dans zgodila tragedija, kar pomen, da sem opazu da sm Titanik zamudu (dobr gledu sm ga ene 4 - 6 krat - ne vem to?no), ampak to je film, ki se ga gleda spet in spet :hohoho: , ponavat sem sicer zaspal, nasprotni spol pa ves romanti?no razpolo?en! :D

?e nebi filma zamudu, bi bila prilo?nost spet za kak?no solzo, sem namre? tok ganjen ko vidm tako lepo ladjo, da si ne morem pomagat! :P

Zdej je kar je, ?e bi blo BOL? bi blo ?e SLAB?! :danzoman:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ponočnjaki
Napisano

A sem ?e prezgoden za v to temo, po eni logiki, nisem, ker zgleda ?e ?ez dan uletavate vanjo! :angry:

Sej bom pisal Miklav?u (Bo?tiju), pa pol ne boste dobil nobenih daril, mogo?e samo kak?no leskovo ?ibo al vam bodo pa parklni gume dol po?ravfal, pol pa se boste navadl REDA! :vesel:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ponočnjaki
Napisano

A zdej bova midva pinkponk ?pilala, ampak zihr bom zgubu, ker komi ?e gledam! :blink: - dobesedno BLINK!

Ti pa tut ?e Spiiiii?, o?i so ?edalje te?je, kooooomaj ?e gleda? .... in potem je po?il lonec, pravljice pa je bilo konec in tako se je Medmeks naslednje jutro zbudil in odpujsal proti policijski postaji! :hohoho:

Bo treba res it spat, se mi ?e po?teno dogaja! <_<

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ponočnjaki
Napisano

Tale konec foruma malo spi - jesensko spanje, zgleda sem dans jaz edini ?e prisoten in PRISEBEN - kolkor tolko! :bravo:

Kon?no sem enkat upravi?eno zaharal v tole temo! :D

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

razvoj mazde 323f
Napisano

Se (bolj al manj) strinjam s predhodniki, da sta prvi dve generaciji dobro zadeti (men je ?e vedno moja stroj, glih zarad lu?i - ki so enmu ful ok, drug jih pa ponavad ne more videt) :P

Takrat so hotel pri mazdi narest kopijo 944ke, zato jo tut nekteri imenujejo Mazda 323F "Porsche look!" ?koda da tut en leti tok, no ampak pol bi jz tut na registraciji z eno tako brzin na rit prletel od ?oka! :hohoho:

Glede tretje generacije pa bi - dizajnersko gledano imel dost raj? tastaro Astro karavan, pa mal popedenano in spu??eno, pa bi mi bla dost bl kul kot BJ! :danzoman:

JA ja sej vem Opel fen pa to, ampak oblika mi je total adio od BJ eFice, astra pa mi je v?e?, tko pa? je in tako je moje mnenje! :jupiii:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ALLYSSA
Napisano

Da bo ?e dovg ?asa zdravje pri hi?i, to velja zate in tut za mazdo, ampak obe sta ?e mladi, tko da ne rabim kak?nga o?ena?a na to temo zmolit, al pa tut mogo?e ne more ?kodvat! :P

Nazdravli pa bomo raj? na pikniku, ker je v ?ivo ?ist neki druzga, pa ?elje so veliko bolje izra?ene! :ouje:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sli? se dost nenavadno
Napisano

Tole si malo preberte, predvsem 3. in 4. odstavek, pa povejte kaj si mislite, oz. ?e ima kdo cajt da proba tole s klju?i oz. odklepanjem! <_<

Kar se pa telefona ti?e, pa bi blo tut fajn, da kdo proba tole v f.k.n nokio vtipkat, ker jaz tega ?e dovg ne bom mogu, ker pa? nisem ljubitelj te firme, kdor je - ne mi zamerit! :ne vem:

Men se je vglavnem zdel precej nenavadno tole vse skpi, predvsem tole odklepanje npr. iz druge dr?ave, ?eprav ne vem kako to?no ti uspe daljinc zaklenit v avto, ampak nekaterim najbr? vseeno rata! :danzoman:

Je kar neki besedila, ampak se spla?a prebrat!

KAKO VAM LAHKO VA? MOBILNI TELEFON KORISTI V IZREDNIH RAZMERAH

Morda se sli?i nemogo?e, vendar va? mobilni telefon zmore ve?, kot si lahko predstavljate. Pomaga vam lahko pri re?evanju na videz nere?ljivih situacij - tudi ko gre za va?e ?ivljenje. Natisnite in shranite si to sporo?ilo, nikoli se ne ve...

KAKO KJERKOLI NA SVETU POKLICATI RE?EVALCE, POLICIJO, GASILCE,...

Vsem znano ?tevilko 112, lahko pokli?ete kjerkoli na svetu. Tudi ?e je va? telefon izven dosega izbranega omre?ja, bo ?tevilka delovala, saj bo telefon sam poiskal operaterja. Takoj po vzpostavitvi klica se vam bodo na displeju prikazale ?tevilke intervencijskih slu?b za podro?je v katerem se nahajate. Zanimivo, telefon vam bo omogo?il vtipkati ?tevilko 112, tudi ?e je zakljenjen.

KLJU?I ZA DALJINSKO ODPIRANJE AVTOMOBILA SO OSTALI ZAKLENJENI V VA?EM AVTOMOBILU

Ta trik boste morda neko? potrebovali. ?e se vam je zgodilo, da je klju? za daljinsko odpiranje avtomobila ostal zaklenjen v avtomobilu, rezervnega pa imate doma ali pa jih ima va? partner, morate storiti slede?e: s pomo?jo mobilnega telefona pokli?ite osebo, ki ima dostop do va?ega rezervnega klju?a. Va? mobilni telefon dr?ite v oddaljenosti 30cm od vrat va?ega avtomobila in ga prosite, naj ?im bli?je mobilnemu telefonu pritisne gumb za daljinsko odpiranje. Va? avtomobil se bo zagotovo odklenil. Ker gre za prenos kode preko telefona, razdalja sploh ni pomembna ? torej lahko to storite tudi ?e ste v tujini.

SKRIVNA REZERVA V BATERIJI VA?EGA MOBILNEGA TELEFONA

Predstavljajte si, da je baterija va?ega mobilnega telefona pri koncu, vi pa morate opraviti nujni klic. Nokia mobilni telefoni imajo mo?nost vklopa rezervne mo?i baterije. Aktivirate jo tako, da vtipkate * 3 3 7 0 # in va?emu mobilnemu telefonu se bo mo? pove?ala na 50%. Telefon bo rezervo dopolnil pri naslednjem polnjenju baterije.

KAKO PREPRE?ITI UPORABO VA?EGA MOBILNEGA TELEFONA, ?E VAM GA UKRADEJO

Pri tem je pomembno, da poznate serijsko ?tevilko va?ega mobilnega telefona. ?e je ne poznate, vtipkajte * # 0 6 # in na displeju se vam bo pokazala 15-mestna ?tevilka. To je edinstvena ?tevilka, ki jo ima samo va? mobilni telefon. Prepi?ite jo in jo hranite na varnem mestu. ?e vam ga ukradejo, pokli?ite svojega mobilnega operaterja in mu poveste ?tevilko. Operater bo nato poskrbel za blokado va?ega mobilnega telefona. ?eprav morda svojega telefona ne boste ve? videli, boste vsaj vedeli, da ga ne more nih?e drug uporabljati ? tudi ?e bo zamenjal SIM kartico. ?e bomo vsi ravnali tako, kraja mobilnih telefonov ne bo ve? smiselna.

Posredujte to sporo?ilo dalje!

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Marko_MX-3
Napisano

?eprov Amerikan?ki ne marajo tvojga RDja, ti ?elim vse oh in sploh, velik Pepsija, pa tut kak?no osvojeno srce (slab?e) nasprotne polovice, pa da bi ?e naprej ostal ATA LJ Mazda sre?anj in pravi mazda?! :vino::jupiii:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

NO me prov zanima, ?e zna v zadnjih 3 dirkah tut ?umadincu kdaj krepnt rde?a ALFA, pa da Alonso spelje do konca, pa bo pol druga?na situacija! :bravo:

Jooooj u?eri Anti?umovci res nismo imel sre?e, upam da bo nasledni? bol?! :danzoman:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.