Ja ampak ta nima vpisanih niti servisov za čas garancije. Vsaj to bi pa vseeno pričakoval. Vem da ni nujno ampak, en sprintan listek, ki ga dajejo v Italiji mi pač ne zagotavlja, da je bil avto dejansko res poservisiran. Sploh, ker jim je vseeno, saj grejo taki avti po treh letih v nadaljno prodajo in jim je res vseeno kako je servisiran. Pol pa ljudje kupijo in se čudijo koliko težav je lahko z Mazdo in tukaj na forumu pol razglabljamo a so Mazde slabe.
Tudi člani tukaj so se že nasmolili in kupili take mačke v žaklju tako, da to je bistveno vprašanje. Skoraj bolje je kupit avto od nekoga, ki ga je mislil voziti dlje časa in bil z mislijo v tem, da avto mora biti redno dobro servisiran. Kar pa žal pri rabljenemu nikoli ne veš in je vedno loterija.
Ni glih tako, kot pišeš. Jaz sem prvo mazdo 6 uvozil iz Italije. Imela je 42000 km in je bila od lizinga. Zraven sem dobil podatke, kdo jo je imel v lasti - lizing (sodnik nogometa v prvi italijanski ligi), kdaj in kje so bili delani redni servisi, kdaj so zamenjali gume, brisalce, tudi to, da so zamenjali prvo šipo v garanciji, celo liski so bili zraven, koliko in kje je plačal cestnino. Skratka, bila je cela zgodovina avta zraven, celo preveč teh dokazil je bilo dodanih , se mi zdi. Tako, da sem pozneje sam poklical tega nogometnega sodnika v Bologno in ga povprašal, če vse to drži. Zatrdil mi je, da je delal z avtom, kot da je njegov, če ne še bolj pazljivo.
In ta avto je še danes pri 230Kkm kot nov. Z originalno sklopko in gre kot prvi dan. 😉
Tale izjava pa je izrečena bolj z lahkoto kot dosežena "pol cene" .😁
Imam občutek, da je cena pri nekaterih daleč na prvem mestu, šele potem kakovost storitve. Imam tudi občutek, da ti isti "kvazi strokovnjaki" na koncu plačajo celo več, ker mnogo stvari menjajo na pamet, prezgodaj, po nepotrebnem. 🙃
Mislim, da je eden izmed njih tudi Janez Bond. Ali se motim? 🤣
Težki časi ustvarijo močne moške. Močni moški ustvarjajo dobre čase. Lepi časi ustvarjajo šibke moške. In šibki moški ustvarjajo težke čase.
To je ta začaran krog. Naši dedki bi se nam sedaj smejali, kake PIČKE smo postali moški. Se pa to lepo načrtno fura skozi razne agende skozi leta, tako da dokler ne bo ornk počilo, da se loči zrno od plevela, ne bo boljše. Čuje se grdo, ampak dejstvo je, da se trenutno v svetu dogajajo velike spremembe pod pretvezo C19 in močno dvomim, da se bodo zadeve kdaj vrnile v "normalo", vsaj ne brez upora oz. kolektivnega odprtja oči. To je samo moje mnenje, ne se usajat zdej, xyz user.
Sem končal, ker so druge teme o tem na forumu.
Ni problem sploh kovid v tem primeru. To je samo priročno opravičilo za razvajence, ki jim je glavna preokupacija igranje igric do 35 leta starosti. Obvezno zopet uvesti leto dni vojske za vse, telefon v roke samo enkrat na, dan in to zvečer, jih naučiti reda, pospravljanja, šivanja gumbov, likanja, pranja. In predvsem vstajanje ob pol šestih vsako jutro, telovadba in maširanje po prašnih cestah po par kilometrov vsak dan.
Potem bi mogoče še kaj ratalo iz teh pusijev. Drugače bo pa polom. 😉
Haha, s čem si ti že zadovoljen. Na konc bo še napisal, da je bil to najboljši dopust, ker me noben od Italijanov ni izsilil in v Rimu so mi pobutali samo leva vrata.
Kako so se standardi zadovoljstva po letu in pol jebanja v glavo, drastično znižali, da so eni zadovoljni, če gredo sploh lahko na zajtrk ali pa v trgovino. Ja to dobiva pravi pomen v tisti izjavi o pussijih med današnjimi moškimi, ki so zadovoljni že samo s tem, da se jih pusti pri miru in največji dosežek, da ga spustijo nekam, kjer druge ne. WOW uspeh.
Ne, dopust sam kot dopust je res vrhunski. Ko si sredi poletja na snegu na 3200 metrih višine je vsaj zame carsko. Ne, tukaj sem mislil bolj na to, kako so Italijani glede tega nevarnega kovida dobro organizirani, ponavadi so bolj šlampasti. Vse jim deluje v nulo, tudi ko te karabinieri mimogrede vprašajo za potrdilo. In ko jim ga pokažeš, vidiš, da te zelo cenijo,ker si cepljen. Tako, da bravo za Italijane. 👍
Ja kako boš pa vedel a so bili zaribani ojnični ležaji, ker se ni delalo pravilnih servisov?
Tudi, če delaš servise na privat servisu imaš nekje vpisane te servise. Jaz jih imam. Kaj ti pomaga, če so bili delani servisi na uradnem servisu, če se je zamenjavalo olje na vsakih 20Kkm.Pri dizel motorjih je to skoraj zločin. 😬
No ja... Prejšnji teden smo za par dni šli v Portorož. Konkretno hotel Histrion. Že pri prijavi me je receptor opomnil, da ne potrebujem maske (čeprav imajo na vratih nalepljeno, da so maske obvezne). Pri prijavi me sploh ni vprašal za PCT, pri zajtrku je približno 95% gostov hodilo brez mask po hotelu in restavraciji...
Mi pa smo se imeli super v Italiji, kjer jih je zelo veliko cepljenih in vsi spoštujejo ukrepe. Tam te ne pustijo brez maske na zajtrk ali večerjo, še ko greš vmes recimo po kak kruh do self servisa, si moraš dati masko gor. So tudi trgovine, butiki, kjer pustijo noter samo cepljene. Tam smo kraljevali. 👍 V glavnem, zelo organizirano in brez pardona za kršitelje. Sem se počutil super na tem dopustu. 🤗
Covid pandemija je samo pokazala, kaj se je zgodilo z moškimi v zadnjih časih... objajčene jokice, ženske pa se borijo za familijo, medtem ko oni lepo na kavču doma. Žalostno no.
Točno tako. Pravih moških nas ni več veliko. Ta nova generacija tipčkov je pa sploh kr neki. Ne znajo prijeti niti kladiva več v roko, kje pa, da bi zamenjali žarnico. Zato pa jih je po mojem toliko med necepljenimi. Ne zato, ker se nočejo cepiti, apak ker se bojijo injekcije. 🤣🤣
Ja, to sem že slišal. Mogoče se še enkrat oglasim in malo pogledam/povprašam. Čisto možno, to je menda kar pogosto.
Jaz bi avto vzel, če ti je všeč.
Pa iz prve greš k kakemu dobremu mehaniku, ki ti bo zamenjal bakrene podložke in očistil korito, lahko daš očistili tudi dpf filter(, 280€) ali vodno čiščenje(180€), očistiš maf senzor, daš noter dobro olje in narediš redni servis. In imaš mir, ker veš, da si to postoril.
Vsaj veš da so se servisi delali. Tko pa ti Italijani napišejo čisto tko vse kaj si zmislijo.
Jaz sem kupil avto v Nemčiji, pa so na našem mazda servisu v Kp lahko pogledali zgodovino. Sicer pa, meni to, da je kaj vpisano ali pa ne na uradnem servisu bolj malo pove o samem vzdrževanju avta. Kaj mi pomaga to, da so dali noter njihovo drago, povprečno olje, če niso zamenjali sami od sebe podložk, očistili sita, očistili kolektorja, zamenjali verige...
Pazi to. Gost, ki ima pametni telefon pri sebi, plača z boni, se pritožuje, da nobeden ne bo njemu gledal z aplikacijo dokumenta,ker bo videl njegove osebne podatke. 🤣🤣🤣
Dejstvo je, da so levičarji opletali z neumnostmi, da naj dajo učenci maske dol. In tudi osebno poznam kar veliko zapriseženi levakov, jugofilov, ki so zagrizeni anticepilci. Razlog? Le kaj?🤔 Pa vidiš potem neumne zapise v stilu, pojdimo na ulice, da se upremo fašističnemu kovid režimu in vržemo to vlado dol. Verjetno so tej pacienti po prepričanju cicibani, ali pač? 🤔
po uradnih podatkih je v EU do 30.7. cepljenih 59% vsaj z enim odmerkom (z obema pa 49%)
v Sloveniji pa 44% in z obema 39%
Zdaj pa se bom globoko spustil na Alexov nivo in ugotovil kaki kreteni so v državah, ki smo jih imeli za pametne.
Japonska ima polno cepljenih 28%
Avstralija 15%
Južna Koreja 14%
Nova Zelandija 14%
Nisem vedel da ima Potrč tolk vpliva tudi tam, da je aktiviral kolesarje. Očitno je res sposoben in pravi influencer.
A ti veš kaj sploh je CDC? Kolk si ti zatiskaš oči, da to sploh ni več res. Dej odhakli se iz FB-ja, NoreTV, Twitterja pa si vzemi čas pa poišči še kaj na lastno pest. Ponavljaš budalaštine kot papagaj. Pred nosom ti delajo cenzuro kot je to počela partija v prejšnjem sistemu, da smo ja veselo verjeli samo eni in edini partijski "resnici". To jim je uspevalo, ker takrat je bilo res težko priti do različnih informacij. Da pa danes nekdo najde izgovor, da si ne poišče tudi stvari, ki niso podane kot politična dogma je pa že višek umske lenobe. Pol pa še razlagaš kolk si pameten ker brezpogojno vejameš politikom in mainstream medijem in kolk so drugi neumni, ker se ne strinjajo s tabo.
Avstralija in te ostale države, ki si jih navedel, imajo velike težave z dobavo cepiv. Zato tudi tako slaba precepljenost.
Smo pa mi v EU, kamor tudi spadamo na repu, za nami je samo še pet držav. In to v kaki družbi. 🤪💪🤣
Slovenija je z 49,7 odstotka med državami, kjer je bilo z najmanj enim odmerkom cepljenih manj kot 50 odstotkov odraslega prebivalstva. Sledijo Slovaška, Hrvaška in Latvija, na dnu seznama pa sta Romunija, kjer je bilo doslej cepljenih 31 odstotkov odraslih, in Bolgarija z 18 odstotki, je še razvidno iz preglednice ECDC.
V celotni EU je bilo doslej z enim odmerkom cepiva proti covid-19 cepljenih 67,4 odstotka oziroma 213 milijonov starejših od 18 let, polno cepljenih pa je 53 odstotkov oziroma 167 milijonov odraslih, še kažejo podatki ECDC. Tako, da se imamo res za hvalit, s kom smo v kompaniji glede precepljenosti.
Boss, poišči si tudi ti kake normalne podatke, ne samo poslušati levakov in njihovih oprod in medijev. Je pa še nekaj zelo zanimivega pri protestih teh revežev glede kovid uktepov. V vseh državah, kjer je na oblasti levo-sredinska vlada, protestirajo skrajni desničarji.
Pri nas pa, skrajni levičarji. Boss, ne mi reči, da niso antivaksarji v večini primerov tudi anti - vladno nastrojeni.
V bistvu s tem, da se ne cepijo, protestirajo v glavnem proti vladam. 😉 Jaz jih že poznam en kup takih tičkotov okoli sebe. Pa ne samo okoli sebe. 🤗
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano (urejeno)
Ne morem nič komentirati pod to temo, ker me Jest takoj blokira in zbriše vse poste. 😉
Leva demokracija, press.😉
Popravljeno od AlexPovezava za deljenje
Deli na druge strani