The warranty period given on the data sheet applies only to consumers. In the case of companies (purchase on invoice) always guarantee is 12 months. The service is carried out by an authorized service of the manufacturer if the product is officially distributed across the country, otherwise the complaint notification is done throughBludiode.com. Free shop performs a guarantee of at an authorized service of the manufacturer, the country of origin of the equipment. The customer must only provide a device for Bludiode.com
Warranty can be extended while adding specific hardware to the basket, as far as possible. In the case of corporate customers, the time given when you buy, with the guarantee of 24 months, must be reduced by 12 months.
Mah ku...grem v ?tacuno po single sim, z 24 meseci garancije, namre? sem heavy duty user telefona (?e vsakeg mi je nekaj za?tekal) ampak glede na to da ga imam ne sam za ?iht, ampak tudi na motorju za gps (v waterproof caseu) ki pa ne pomaga ni? saj so ob?utljivi na vlago kot dojen?ek na kremo...na pla?i muska, stalno v nekih ?epih, ruzakih, na letali??ih po skenerjih, posodah....za baterijo pa VoIP (skype for business, LTE..) lavfa non stop
Da ne omenimo to da je vsaka aplikacija ?e odvisna od neta v ozadju. Bolj ko kensla? aplikacije preko mobi podatkov, bolj ne dela telefon...
?alostno je, da imamo vsak dan pred Hoferji in podobno take, ki jih bi bilo potrebno resni?no prevzgojiti, in obenem je kazni za vsaj 4.000? ?ez dan, recimo 3 na uro .....3 x 100 x 12 ur....
Da sem jaz manager Hoferja, grem v to da dobim pooblastila za kaznovanje, saj sem odgovoren za varnost gostov (po?arna je STALNO) zaparkirana, dol?an zagotoviti mesto invalidom, bla bla bla
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Ku...bom ?el kar tukaj nekaj iskati. Ugotovil, da so dual sim sonyji brez garancije, SW se ne da nadgrajevat pa ?e omejeni jeziki....ni za zaupat, nikjer ne pi?e da velja garancija proizvajalca.
Potem pa prekli?em skorajda vse Telemachove postojanke imajo samo ?e 2 beli Z5 v celi Slo....?isto vsak pa poriva P9ko...za X ne vejo kdaj bo
Ker projekt, bo treba ke?irat...
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Ti ga rabis bolj za telefonirat... Ce ga rabis za muzko poslusat, slikat, snemat, par igric, navigacija,.... Je hitro premalo... Berem po forumih, ko folk jamra, da niti nadgraditi ne morejo, ker je premalo prostora... in je potem treba najprej cistko narediti... Tamala ima iPhone 5s 32GB ... Pa bi tezko sla na takega s samo 16GB... 16GB je za tiste, ki hocejo imeti iPhone... pa da je cimcenejsi ...
Apple ?e ve
Danes sem imel pa izkusnjo s crnim blenda?em, ampak bil je ford smax...
Mirno lepo smo domov vozili 120 s tempomatom, polno nalozeni, mokra cesta....
Pri 120 dam zmigovec, ker je bil pred menoj pac pocasnejsi, avto za menoj je bil vsaj 500m za menoj (ze na levem, ceprav vse prazno)
Ko sem vzporedno ujel mojega prehitevajocega sem ze imel light show klik klik klik, levo, desno.....vsega par metrov za nami.
Pa koji ku...ne mores pocakati da prehitim pa pol lahko spet po gasu....?
Evo za inat sem potel spustil malo gas, povsem miren (ceprav to ni primerno!) da je manever trajal se dlje...
Ko bi vi videli kaj je ta ?lovek delal za menoj....vmes je imel ?e meter za menoj ?as z levo non stop blendati, z desno me snemati in ob vsem se uspel sredince ustvarjat...
Ko sem mirno sel nazaj na desnega je zopet (s sredinci na dveh rokah - ocitno ima avtomatika ) z vsem gasom v de?ju nadaljeval po levem....zadaj pa presrana otroka, katere imena vem saj sta varna. Imajo namre? nalepko TA in TA v avtu.....
Ce si bil tako zgodaj, pa verjamem, da je bila guzva... ker cel kup folka pride iz "hribov" gre na siht v Ljubljano z vlakom... pa parkira tukaj okoli zelezniske postaje ... Pozno popoldne in zvecer pa ni vec takega problema ...
Srecanje lutkovnih skupin?
tudi ena z 'ravnine' naredi tako
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Enako pi?e
Ja torej si v Sony store ali kak provider? Ne webshop?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani