Skoči na vsebino
Nogomet
Napisano

TAle na? fuzbal je res - REV?NA, mel smo pred ?asom par svetlih trenutkov, zdej pa total ADIO! <_<

O?itno smo od vseh skupinskih ?portov v fuzbalu dale? najbol na psu, no tut v vatrpolu nismo glih blestel v BGju! :P

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Morem pa priznat,da me je tokrat Ferrari pozitivno preseneto,da ni najprej ?umija poklical v bokse,sploh pa,ker ga je ?e pustil ?akat! :P:bravo:

Tle se strinjam, no sicer pa je v preteklem cajtu zato Rubinho velikrat kmeta brez zemlje ?pilal! :hohoho:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Straus
Napisano

Poleg zdravja, financ in ?e ?esa ti ?elim da bi ti tut mazdilak ?e dovgo slu?il! :bravo:

Mogo?e bi blo dobro ?e si danes zavrti? kak?no Straussovo melodijo za relax! :D

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ponočnjaki
Napisano

Ta del bo o?itno rezerviran za no?ne ti?e! :P

?eprov je pa potem dilema: kaj je pozno in pa kaj je zgodaj - iz tega sledi vpra?anje kdo bo prvi na forumu in kdo ga bo zadnji zapustil! <_<

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Dobr da Kubica nima ?e kak?nega "R" - kot racing v priimku, me zanima kako bi pol Ali?ić to izgovarju! :hohoho:

?umota so se pa komisarji dirke usmilil pa mu podaril to?ko - milo??ine! :danzoman:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Me veseli - :bravo: , da ste dans vsi ?umofili do?iveli hladen tu? oz. ste videli kako je va? super junak dobil dve po nagi riti! :hohoho:

Gledal sem samo prvih 8 krogov, ampak kar sem videl mi je po?teno dvignilo moralo! :danzoman:

Baje je ?umo za Alonsom vmes zaostajal ?e skor za krog, pa ga je sejfti kar zagnojil! <_<

Komi ?akam da pride Alonso v Meka, ker tip se res upa, tole dana?nje prehitevanje bo ?lo zihr v zgodovino, tko kot tisto, ko je neki podobnga naredu ?ak taistemu ?umiću! :rispekt:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Devito
Napisano

No kdor bi rad z zadnjim loncem odkril toplo vodo (v smislu pove?anja KM) :hohoho: , naj pol ?e raj? rukne ven katića pa bo zihr ve? pridobu kot z nekim loncem, razen ?e je EMO, pol mogo?e bo kej korist od njega! :bravo:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Dr?im pesti da ima Sishi prav! :bravo:

Sezona bo o?itno ?e napeta, kar je po en stran dobro, ?koda da je pa Kimi ?e total odpisan, pa tut Mek ni glih super hitra makina! <_<

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ReDewil
Napisano

TNX vsem za lepe ?elje in ?estitke! :rispekt:

Za konec pa ?e ?estitke od mene za sebe oz. od mene za mene, al kakorkol ?e! :hohoho::vesel:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

?ele zdej sem na forumu, mi je pa ful nenavadno da so ITAljan?ki prvaki, ker sem biv zihr da bodo Zidan in Co., ampak so mi bli ITA bl simpati?ni, tko da sem kar vesel, pa ?e kolega je strasten navija? francije, tko da u?ivam, ko ga provociram! :bravo:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sanja Grohar
Napisano

Men se punca kar dopade, edino mogo?e me malo spominja na kako Jugo kafansko pevaćico! :hohoho:

Drga? jo pa RedWind dobr pozna, pa nima nevem kok pohval zanjo - se mi zdi! :ne vem:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

U?eri sem celo za taprave navijal :P ?eprav mi tut ti niso nevemkaj simpati?ni, ampak "ipak" so bli bol?i!

Dons sm pa bolj za portugalce, ki pa bodo najverjetnej zgubil! :bravo:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Jaz sem pa zdej ?e ornk v strahu da bodo Avstrijski severni sosedje prvaki! sramezljiv

Od teh so mi ?e najbolj v?e? Portugalci, kar po primeru mojega nesre?nega napovedovanja potem pomeni, da bodo 4., potem ITA bi morala bit 3., FRA 2. in prvaki ajooooooj, no upam da se do finala ?e otresem prekletstva navijanja za pora?ence! :cheers:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

?umo spet pokazal zobe, no bo vsaj zanimiv do konca, drga? me ful zanima kolk so mele res pomena B al pa M gume??? <_<

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Evo samo ?akam da ?e Francozi premagajo Brazilijo, pa bom lahko rekel da so v 1/4 finalih vse moje ekipe bile pora?ene! :(

O?itno vedno zgubi tisti za kerga navijam! :angry::angry::angry:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.