Me veseli - , da ste dans vsi ?umofili do?iveli hladen tu? oz. ste videli kako je va? super junak dobil dve po nagi riti!
Gledal sem samo prvih 8 krogov, ampak kar sem videl mi je po?teno dvignilo moralo!
Baje je ?umo za Alonsom vmes zaostajal ?e skor za krog, pa ga je sejfti kar zagnojil!
Komi ?akam da pride Alonso v Meka, ker tip se res upa, tole dana?nje prehitevanje bo ?lo zihr v zgodovino, tko kot tisto, ko je neki podobnga naredu ?ak taistemu ?umiću!
No kdor bi rad z zadnjim loncem odkril toplo vodo (v smislu pove?anja KM) , naj pol ?e raj? rukne ven katića pa bo zihr ve? pridobu kot z nekim loncem, razen ?e je EMO, pol mogo?e bo kej korist od njega!
?ele zdej sem na forumu, mi je pa ful nenavadno da so ITAljan?ki prvaki, ker sem biv zihr da bodo Zidan in Co., ampak so mi bli ITA bl simpati?ni, tko da sem kar vesel, pa ?e kolega je strasten navija? francije, tko da u?ivam, ko ga provociram!
Jaz sem pa zdej ?e ornk v strahu da bodo Avstrijski severni sosedje prvaki!
Od teh so mi ?e najbolj v?e? Portugalci, kar po primeru mojega nesre?nega napovedovanja potem pomeni, da bodo 4., potem ITA bi morala bit 3., FRA 2. in prvaki ajooooooj, no upam da se do finala ?e otresem prekletstva navijanja za pora?ence!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
TAle na? fuzbal je res - REV?NA, mel smo pred ?asom par svetlih trenutkov, zdej pa total ADIO!
O?itno smo od vseh skupinskih ?portov v fuzbalu dale? najbol na psu, no tut v vatrpolu nismo glih blestel v BGju!
Dobrodo?li na forumu!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani