Torej, za obisk bolnice ni treba več imeti 5 zavarovanj, čeprav jih baje spet ponujajo - razlagala ena babica v čakalnici, da so jo prepričevali, da če ne sklene nekega zavarovanja, da bo morala plačevati dodatne storitve, pa jo je zanimalo, katere dodatne storitve to so...
Še meni BTjke ne uspe tako umazat. Le kaj so počeli?
Ali pa je bil avto v kakšnih poplavah in bo zdaj naprodaj: malo rabljen, garažiran, dobro ohranjen, prvi lastnik je bil dedek, ki ga je imel samo za v trgovino pa za do zdravnika in če je bila lepa nedelja še za k maši...
Slivka, glej, res mogoče da tvoj avto res ni ravno biser tehnike. Ampak je tvoj, in imej ga rad. Ker bodočnost naše mobilnosti se vse bolj kaže, da bo LD12. (levadesnaenadva)
@Slivka Mene pa bolj moti to da pljuvaš po Fordu, kupil pa si VW-ja.
Kot da lahko ladyBoy-u na tajskem rečeš, ženska. Ne glede na fasado, je tam spodaj ded in tu spodaj VAG.
Pa brez heca. Kaj je peder-bremza? 🤔
Ravno tu na tem forumu so me podučili, da je vozilo tiste znamke, ki jo ima na znaku na volanu in ne tiste, kjer je bil narejen. Zdaj, ko sem se to navadil, pa spet ni prav...
Peder-bremza? Tisti sistem, ki skrbi, da zavore ne zavirajo in tipa pred seboj nabiješ v rit. Baje, da se na širokem poligonu zaradi peder-bremze lahko tipu pred seboj izogneš, ampak cesta ni poligon. In očitno nekaterim paše, če jih kdo nabije v rit - ali pa da oni koga nabijejo v rit (ker drugače bi peder-bremze prepovedali). Ampak jaz nisem od tega. In čim avto ni več v garanciji, odklopim ta sistem. FuksWagen pa je še preveč nov, da bi to lahko naredil. Imam pa občutek, da ima FuksWagen precej slab sistem. Moji avti so itak zadnjih 10 let brez tega sistema, ker sem ga odklopil, ma tudi službena Rena Megan karavan bolje zavira (vsaj zdi se mi) na spolzki podlagi kot FuksWagen - ki ga nihče ne mara (Fordovci trdijo, da je VW, VWjevci trdijo, da na njemu piše Ford, jaz sem ga pa sit do vrh glave, ker za moje pojme je avto stroj, ki služi, ne pa šara, ki ves čas potrebuje neko pozornost in če je ne dobi, jo zahteva preko nekih lučk in obiskov servisa...In po mojem mnenju FuksWagen ni niti š od škarta, ne pa da bi bil vozilo. Do avta mu pa sploh manjka...).
Pa si dejansko imel probleme ze z rocno sedaj pri novem avtu? ... ... ... ...
Ravno danes zjutraj, če že vprašaš...
In potem je šlo vse narobe. Pa težava je še v tem, ker pri novem (zaradi garancije) še nisem odklopil peder-bremze, FuksWagnov AWD je pa samo za po odpadu se vozit, pa mogoče po posebej prirejenem poligonu. Rezultat: razbit spredaj desno: odbijač, meglenka, tudi na platišču je "oznaka",...
Nekoč so govorili, da se dve stvari vidita iz vesolja: Kitajski zid in Fordov odpad. Kasneje so astronavti, ki so se vračali z misij, povedali, da se Kitajskega zidu ne vidi iz vesolja. Zanimivo, a za Fordov odpad pa niso rekli, da se ga ne vidi iz vesolja...
Vedno bolj premišljujem, da bi ga zakuril in uveljavil kasko. Znebil bi se... ... ... ... tega, karkoli že je, z zavarovalnino bi pa poiskal malo manjšo šaro. Ker Ford ni niti š od škarta, kaj šele, da bi bil vozilo. O avtu pa sploh ni, da bi razmišljali...
Kljub vsemu sem danes šel s FuksWagnom v Ljubljano. Po 330 km sem bil bolj uničen kot v Mazdi 5 po 1000 km. Sedeži so... Ma kot iz starega Zetorja...
In tako zdaj še niti hiše nisem do konca skupaj spravil, ko FuksWagen spet zahteva pozornost in ukvarjanje z njim...
Če ima bobne zadaj (kar je nazadnje imel avto 2010 letnik v mojem lastništvu), potem mi ni jasno kak ti primrzne. Bobni pa so tak skriti, tak dosti težje pride voda not kot pa k disku.
... ... ... ... ... ...
Res imaš: diski so.
Vseeno primrznejo. Ni težava sneg, ki je v bistvu izolator. Težava je dež in voda, ki pride v vsako špranjo, potem pa parkiraš in ponoči temperatura pade pod 0°C in zmrzne.
Ja, ta sranje je tudi na našem FuksWagnu. Čim ugasnem motor, vozilo (to ni avto, to ni niti a od avta) iz meni neznanega vzroka samo zategne ročno. Potem se pa v dežju pripeljem domov, avto ves ošprican (luž se pri nas ne manjka), ponoči stisne mraz in zjutraj s fenom grejemo zadnje bobne, da ročna odpusti... Enkrat bom vzel brener, pa ga pošteno segrel - pa nič gasilcev klical, dokler se bo še kaj kadilo...
Pa če hočem to vozilo v garaži samo za pol metra porinit, ker bi rad malo več prostora zadaj pri verkbanku, je to cela procedura in brez ključa ne narediš nič. Ampak pri nas ključi nico v avtih, čeprav so avti v garaži...
Zakaj se mi zdi, da bomo mi še po odpadih iskali stare avte in jih vozili domov ter vse popravili in spravili nazaj na cesto. Kot smo včasih stoenke: ena gnila spredah, druga zaletena zadaj, pa smo žagali na pol in sestavili iz dveh eno...
Research shows that the goldfish is able to live in a small spherical aquarium, because it is extremely stupid, by the time it has done a full circle, it has forgotten everything and starts circling again and again, and again...
Sicer nisem nek oboževalec makaronarjev, ampak ideje imajo pa dobre. V garažni hiši med boksi za parkiranje so na štrikih obešene penaste palice (podoben material kot armafleks). Ko odpreš vrata, se to umakne in se znajde med tvojimi vrati in sosednjim vozilom. In tako niso vsa vrata obutana...
P.S.: Ne vem, zakaj je sliko dalo leže - ampak se dovolj vidi, da si boste predstavljali...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Saj ne morem verjeti! Tako kmalu si na vrsti? A to preko veze? Če ni prevelika skrivnost: kje imajo tako kratko čakalno dobo?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani