Po doma?e povedano je hepa filter tazaden filter u navadnem sesalcu ki prepre?uje da bi se tisti prah ki gre mimo vre?ke in prvih filtrov raz?iril naprej po hi?i.
Naprimer pri miele sesalcu ima? vre?ko ki lovi umazanijo takoj za vre?ko ima? prvi filter nato sledi motor za motorjem kjer piha zrak ven je pa HEPA-filter
Ni? kaj posebnega se pa lepo sli?i in zato prodaja XD
Jst sm lahek ampak sem leta 2016 vzel 14ti tzakrat so bile druge najtr?e, kar je bilo ve? je bilo le 16ti,.. Ne opazim da bi moral kaj ve? pritiskati kot sem v?asih,.. mogo?e je kaj mo?i v nogah dodalo redno gorni?tvo
p.s edino ?e bi ?e 1x kupil bi vzel mogo?e eno mero dalj?e za ve?jo stabilnost
Ah, glih prav. Jaz imam leto?nje 14 ti x. Kako se obnesejo v kratkih zavojih? Jaz sem vzel 168 cm.
nevem ?e so leto?nje 14ti iste(trdota) kot so bile 2016,.. ker so neke nove modele uvedli tudi (15ti 18ti 13?).Jaz sicer raje carvam srednje(dol?ina) pa hitre zavoje kot kratke ampak se da tudi kratke lepo,.. Je pa vse odvisno od velikosti smu?arja in dol?ine smu?k,..
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Bleh hamilton
Povezava za deljenje
Deli na druge strani