Skoči na vsebino
Kava
Napisano

Sladka kava je bruh, sm prav vesel da sem se odvadil sladkor stavit noter, ker je sedaj 100x boljša

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano (urejeno)

Ja smo napisal si pa kot kot da je hamilton toliko perfektno vozil, da so zasledovalci zaostali 30sekund,.. edini razlog za tak zaostanek je ker sta tako bottas in verstapen šla ponovno v bokse po soft gume da naredita najhitrejši krog za tisto točko.(ni jim pa bilo potrebno)

Popravljeno od TiEn

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Ja potem veš zakaj so bil 30sec odzadaj in da to ni dejanski zaostnek,. k večjemu je razlika med prvim in drugim bila 4-5sec

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano (urejeno)
1 hour ago, Gregster said:

Boh pomagi, pol minute zad👎

55 minutes ago, Gregster said:

Lojz bi se loh šele napravlat začel k bi ostali štartal😉

Gregster še en, ki ni gledal dirke in komentira samo na podlagi slike končnih rezultatov lol, mal se pozanimi prej k pišeš neumnosti...

Popravljeno od TiEn

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pivo mi paše
Napisano (urejeno)

Jaz grem kdaj tudi u beer pro pa si jih par novih ubavim(tistih ki še nisem sproval)

https://beerpro.si/kategorija-izdelka/pivo/

Naprimer tale je po mojem okusu ena izmed boljših

sierra-nevada-pale-ale-amerisko-pivo-1.p
BEERPRO.SI

Tole kalifornijsko pivo Pale Ale, barve medu, ima vonj aromatičnega hmelja, značilnega za Zahodno obalo. Okus je grenak, a mehek in zelo...

Popravljeno od TiEn

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Aston martin pa bojda gre v tožbo s FIA zaradi premembe pravil, namreč avti z low rake so najbolj najebali na preformancu,.. edina dva k špilata ta koncept sta mercedes in aston martin,.. merc je ful zgubil napram lani, pa čeprav mu lepo kaže v prvenstvu ni več tako dominanten, medtem ko aston martin porazno

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Jah max in perez sta oba naredila napako v zadnjem poskusu,.. drugače bi bilo drugače na vrhu, se nam pa tako obeta zanimiva dirka

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO GP
Napisano (urejeno)

Sem si pogledal qualy Markez zgleda kar velike težave z roko (po posnetkih sledeč bolečine) prvo polovico Q2 je presedel potem ko je vozil Q1,.. me zanima kako bo dirko zdržal

Popravljeno od TiEn

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.