Pelka moram pohvalit ki mi je v zelo hitrem času in brezplačno naredil "dezinfekcijo" klime v karavanki, da zdaj ko klimo ugasnem ni več neprijetnih vonjav. Diši po vijolicah. Sicer pa dobro izkoristil dan dopusta za Z4 izlet po Savinjski
V BiH so rešili utapljajočega se medveda, ki je padel v vodnjak. Medved je s težavo držal glavo nad gladino in je bil že povsem izčrpan. Četverica je...
Poln tank plina je pa res strošek, tako da je res ugodna cena...😛
Posoda ima 35 litrov, cena je pa 0,546€ na liter (če sem si prav zapomnil)...
Me zanima kdaj si mi IZMERIL prostornino LPG rezervoarja? Moj je namreč 63 litrski. (kot zanimivost sem imel v GG 6-ki "bojler" s prostornino 90 litrov).
Včeraj s kolesom na krvodajalsko akcijo (28km v eno smer). Sem se nadihal raznih variacij dizelskih izpuhov, da imam še danes rahlo deformiran čut za vonj, hehe
Odmontirano je itak že bilo, se pravi ne gre za celotno premontažo, tako da je le vgradil v karavana. Vse skupaj 335€ (bo tudi poskrbel za vpis homolacije), sicer pa so v tej ceni tudi nove svečke (ja, dejansko jih rabim 6 in okrog 11€ komad) in poln tank plina. Skratka UGODNA CENA
Že pred službo prispeval v državni proračun, via MNZ, pa z Geckotom, ampak sem kazen (verjetno prvič v lajfu) sprejel brez besed, slabe volje in zanikanja povzročenega prekrška, hehe
Boss, zanimivi so tile tiči, ki ne more ustavit pri vsakem semaforju na rdeči luči, pa jebomast, če je že taaaak talent, kako da ga na vidimo vsaj na Vuelti, če že ne Touru? Mestni nastopači, hehe
Včeraj sem na kratko kolesaril in za mano nek Clio, ki se me preko ovinkov ni upal prehitet (no sem pa tudi pedaliral cca. 40 kmh), za njim nek nevrotik, ki je hupal temu Cliu.
Potem se Clio opogumi in me prehiti, uni dripec zadaj (nek službeni kombi nekega podjetja), pa TIK ob moji balanci. Neka čudna provokacija.
Sem mu veselo mahal, če je fuknjen in da naj se ustavi, če je tak car. Bi mu kot bivši boksar, ki se občasno ne zna kontrolirat, bi mu z užitkom obdelal fasado in spremenil zunanjo podobo, da ga niti lastna mat nebi več prepoznala!!! Kaki dripci za volanom, jao.
(nasilje ni rešitev, ampak takole vožnja tik ob moji balanci, kot da me hoče zružit s kolesa, to pa ne gre).
@Bini, ko bo Boštjan tole videl (Boss namreč), bo bentil samemu sebi v brado; "in jaz sem šel kupit karavana, kaj hudiča sem takrat razmišljal, jebemtisunac, pa tiste sanke na strehi. Kaj hudiča mi je bilo treba kupit karavana, matrwola?"
Kabrio registriran za nadaljnje leto; Pele ga pripravil za na tehnični in je šlo brez težav, Ferlin pa naredil odlično polico s polnim kaskom, a vseeno z ugodno ceno.
Če pošljejo paket preko Pošte Slovenija, potrebuje največ dva dni. Če bi ga torej v sredo dali v Grosuplju na Pošto Slovenija, bi bil najpozneje v petek dopoldan pri meni. Tako so ga dali pa na "hitro pošto", potuje pa skoraj en teden...
Če bi dostavljali s konjem, bi imel verjetn že naslednji dan, tako pa tovorijo verjetno s kakšnim trmoglavim oslom ia-ia-ia
Nad Evropo je legel mir. Nacistična Nemčija je bila premagana in ponižana z dvojnim podpisom brezpogojne kapitulacije. Zmagovalci so se počasi začeli...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Pelka moram pohvalit ki mi je v zelo hitrem času in brezplačno naredil "dezinfekcijo" klime v karavanki, da zdaj ko klimo ugasnem ni več neprijetnih vonjav. Diši po vijolicah. Sicer pa dobro izkoristil dan dopusta za Z4 izlet po Savinjski
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani