Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano

Pelka moram pohvalit ki mi je v zelo hitrem času in brezplačno naredil "dezinfekcijo" klime v karavanki, da zdaj ko klimo ugasnem ni več neprijetnih vonjav. Diši po vijolicah. :) Sicer pa dobro izkoristil dan dopusta za Z4 izlet po Savinjski :)

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
pred 2 urama je Slivka napisal:

Poln tank plina je pa res strošek, tako da je res ugodna cena...😛

Posoda ima 35 litrov, cena je pa 0,546€ na liter (če sem si prav zapomnil)...

Me zanima kdaj si mi IZMERIL prostornino LPG rezervoarja? Moj je namreč 63 litrski. (kot zanimivost sem imel v GG 6-ki "bojler" s prostornino 90 litrov). :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
pred 7 urami je Scr3am napisal:

Kolk si dal, da ti je premaknil ?

Odmontirano je itak že bilo, se pravi ne gre za celotno premontažo, tako da je le vgradil v karavana. Vse skupaj 335€ (bo tudi poskrbel za vpis homolacije), sicer pa so v tej ceni tudi nove svečke (ja, dejansko jih rabim 6 in okrog 11€ komad) in poln tank plina. Skratka UGODNA CENA :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano (urejeno)

Od danes mi 3ka karavanka lepo 6-valjno prepeva pi nizji tarifi, ker je dobila avtoplin, huhu

vgradili smo ji tistega iz ex Mx6 V6 in bil ven vzet.

Skratka prijetno s koristnim in se prah ne nabira vec v garazi.

G1 sistem je to, mojster Ljubisa je vgradil. Obvlada zadevo avtoplinsko :)

Popravljeno od Z M A J
Napaka

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
pred 9 urami je Mraušk Mčk napisal:

A te že preveč dobro poznajo da bi lahko zanikal:lol:

Imew sem zdaj ene 2 leti NULA kazenskih tock, je pa res, da sem biw vmes vecino casa zivu v Deutschlandu :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Že pred službo prispeval v državni proračun, via MNZ, pa z Geckotom, ampak sem kazen (verjetno prvič v lajfu) sprejel brez besed, slabe volje in zanikanja povzročenega prekrška, hehe

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano

Boss, zanimivi so tile tiči, ki ne more ustavit pri vsakem semaforju na rdeči luči, pa jebomast, če je že taaaak talent, kako da ga na vidimo vsaj na Vuelti, če že ne Touru? Mestni nastopači, hehe

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Včeraj sem na kratko kolesaril in za mano nek Clio, ki se me preko ovinkov ni upal prehitet (no sem pa tudi pedaliral cca. 40 kmh), za njim nek nevrotik, ki je hupal temu Cliu.

Potem se Clio opogumi in me prehiti, uni dripec zadaj (nek službeni kombi nekega podjetja), pa TIK ob moji balanci. Neka čudna provokacija.

Sem mu veselo mahal, če je fuknjen in da naj se ustavi, če je tak car. Bi mu kot bivši boksar, ki se občasno ne zna kontrolirat, bi mu z užitkom obdelal fasado in spremenil zunanjo podobo, da ga niti lastna mat nebi več prepoznala!!! Kaki dripci za volanom, jao. :(

(nasilje ni rešitev, ampak takole vožnja tik ob moji balanci, kot da me hoče zružit s kolesa, to pa ne gre).

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

@Bini, ko bo Boštjan tole videl (Boss namreč), bo bentil samemu sebi v brado; "in jaz sem šel kupit karavana, kaj hudiča sem takrat razmišljal, jebemtisunac, pa tiste sanke na strehi. Kaj hudiča mi je bilo treba kupit karavana, matrwola?" :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO GP
Napisano

Lorenzo ponovno zmagal MOTOgp dirko, a žal le preko računalnika, ker dirkati še ne smejo, hehe

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Kabrio registriran za nadaljnje leto; Pele ga pripravil za na tehnični in je šlo brez težav, Ferlin pa naredil odlično polico s polnim kaskom, a vseeno z ugodno ceno. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano (urejeno)

Na podeželju prijatelj vpraša novopečenega voznika:

''No, kako ti gre kaj vožnja?''

'' Po šahovsko.''

''Kako, po šahovsko?''

''Zbijem kmeta, zbijem konja …''

Popravljeno od Z M A J

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 11 urami je Slivka napisal:

Ja, res tolažba...

Če pošljejo paket preko Pošte Slovenija, potrebuje največ dva dni. Če bi ga torej v sredo dali v Grosuplju na Pošto Slovenija, bi bil najpozneje v petek dopoldan pri meni. Tako so ga dali pa na "hitro pošto", potuje pa skoraj en teden...

Če bi dostavljali s konjem, bi imel verjetn že naslednji dan, tako pa tovorijo verjetno s kakšnim trmoglavim oslom ia-ia-ia

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.