Glede na kvalifikacije, kjer je MM bil skoraj sekundo hotrej?i in dejstvo da je startal iz osmega bo kar blizu.
Letos je na italjinaskih dirkah ?panska himna in obratno....?e dobro da je ve? dirk v ?paniji
Je pa tudi MM dojel da je z lanslim manevrom ve? izgubil kot pridobil in z leto?njimi vo?njami Rossija so vso 'strokovnjaki' dojeli da je dejansko Rossi bil ob po?ten - ?porten - boj za naslov....
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Res ?koda mugella ker bi druga?e bili vsi sedaj popolnoma enaki. Lorenzo pa ni imel dneva.....slab tempo, pa ?e torpedoran....?e dobro da ni ?la klju?nica
Aja zdaj je sam ?e dilema, tako kot lano ali iti v Brno ali v San Marino.....
Brno je dogajanje, San marino pa rumena scena...
Boh ne dej pa v Zeltweg, bedna steza za motorje in edina mo?nost za general admision je ta dolgo?asna ravnina za drugim ovinkom
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Sicer nisem ra?unalni?ki strokovnjak, toliko amaterja pa spet nisem. Te nastavitve sem prvo pregledal, vse so za barvne kopije.
V Wordu sem namerno naredil besedilo, ki je vseh mogo?ih barv, samo ?rne ni. In ko dam tiskat, pride ven popolnoma bel papir...
Kartu?a je nova, ni pa original od HPja ampak sta obe Clover.
nisem rekel da si amater, a pri ra?unalniku je ponavadi veliko malih mo?nosti, potem se osredoto?i na kartu?o, pa poleg ?i??enja ponavadi tiskalniki zahtevajo ?e poravnanje kartu? - vsaj taki ki imajo tudi scanner (ne poznam tega modela)
Ni? ne daje, samo iz na?ih ?epov razporeja. ?e bo ?lo tako naprej, bomo vsi obdav?eni 100% in prejemali socialno pomo?. Seveda sem prepri?an, da bo veliko ljudi "dr?avi" ?e vedno hvale?nih.
Kaj pa ?e bi imeli dr?avo, kjer socialna pomo? nebi bila potrebna, ker ne bi bili vsi ?ez glavo obdav?eni?
Pred leti so imeli v ?vici (v umazanem neoliberalisti?nem kapitalizmu, kjer je brazposelnost pod 4%) referendum, ki bi pove?al socialne prejemke dolo?enim kategorijam. Referendum je seveda gladko padel. Ko je novinarka mlado mamico vpra?ala zakaj je glasovala proti, ?e pa bi dobivala denar od dr?ave, ji je ta odgovorila:
Preden meni dr?ava da 1000CHF, mi jih 2000 vzame iz ?epa!
Bsaka dr?ava se napaja iz dr?avljanov.....pa smo ze prinpolitiki, se malo pa bojo levi in desni....pa smo spet v zacaranem krogu
Pojdimo raje h pozitivam
Branko K. Resevalec na motorju danes:
V?eraj?nja slu?bena ANEKDOTA - prvi? do?ivel po skoraj 40 let prakse in delovnih izku?enj
Z re?evalnim motorjem odhitim na avtocesto, postajali??e Petrol pri Zrkovcih. Pani?en par, ki ni govoril nobenega drugega jezika kot svojega italijanskega, je na center 112 javil, da imajo v osebnem vozilu nezavestnega potnika...
Ko prihitim na kraj sta oba razburjena, jo?eta. Pri napol odprtih zadnjih vratih mercedesa komaj vidim (nasproti sonce) na zadnjih sede?ih le?e?e trzajo?e telo. Veliko telo psa, bokserja. Obvestim dispe?erja in spremljam, ka?em pot do veterinarske klinike, z modrimi lu?mi in sireno, seveda. Res ni v duhu ?rke zakona a kaj ?em... Psa so takoj dali v ambulanto. Ostali ?akajo?i ljudje (z svojimi malimi pacienti) so sli?ali mojo ustno predajo veterinarju. Po nekaj ?asa so mi trije zaploskali za moj nevsakdanji trud.
Vse lepo in prav ampak v vseh desetletjih dela mi ?e nih?e ni zaploskal ali ?estital, ko sem re?eval ljudi... Kaj naj si mislim?!
Osebno pa menim, ?e sem za ne?teto pijan?kov, velikokrat po nepotrebnem, uporabljal modre lu?i, jih bom pa ja tudi za re?evanje (treznega) psa. Predvsem pa imam rad tudi ?ivali...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
A ste prepricani...postnina, carina, ddv.....plus seveda lokalna garancija
Povezava za deljenje
Deli na druge strani