Skoči na vsebino
Računalništvo
Napisano

Bi reku, da je ampak razlika v ceni pa je enormna! :)

A ste prepricani...postnina, carina, ddv.....plus seveda lokalna garancija

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano

Sam kaj hudica je bilo Lorenzu da je tako upocasnil....guma?

Ianone pa si se ni zasluzil Suzukija....da bi suzuki porihtal se bremze bi Vinales delal se vecjo stalo ta glavnim...

Hitrost so nasli majo pa velik problem z bremzam, kar se je lepo videlo vceraj kako se ne more ustaviti med prehitevanji.

Verjetno majo isti material ko mazda :)

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO GP
Napisano

Deklasiral? Sej mu ni dal 30 sekund.

Glede na kvalifikacije, kjer je MM bil skoraj sekundo hotrej?i in dejstvo da je startal iz osmega bo kar blizu.

Letos je na italjinaskih dirkah ?panska himna in obratno....?e dobro da je ve? dirk v ?paniji :)

Je pa tudi MM dojel da je z lanslim manevrom ve? izgubil kot pridobil in z leto?njimi vo?njami Rossija so vso 'strokovnjaki' dojeli da je dejansko Rossi bil ob po?ten - ?porten - boj za naslov....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO GP
Napisano

Bil tudi jaz na f1. Ce nimas tribune nimas nic.

V brno se itak gre za 3 dni. Pa brez mopeda racunaj cca 4 ure da prides iz dirkalisca

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO GP
Napisano

Ne vem od kje je na?el ?ez no? spet to hitrost.

Res ?koda mugella ker bi druga?e bili vsi sedaj popolnoma enaki. Lorenzo pa ni imel dneva.....slab tempo, pa ?e torpedoran....?e dobro da ni ?la klju?nica

Aja zdaj je sam ?e dilema, tako kot lano ali iti v Brno ali v San Marino.....

Brno je dogajanje, San marino pa rumena scena...

Boh ne dej pa v Zeltweg, bedna steza za motorje in edina mo?nost za general admision je ta dolgo?asna ravnina za drugim ovinkom

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Muhammad Ali
Napisano

Se en velik je sel.

Mi gre pa na koz....dejstvo da moras danes umreti da se te spet spomnijo in imajo izgovor za objavljanje....(prince, ali, bowie...)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Računalništvo
Napisano

Plasticna cev za kable pa je

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Računalništvo
Napisano

Box od siloa amisa itd

Drugace ma pa rocus wifi namenske zadeve za take situacije. Sam ce je samo 5m probaj kaka podstreha do podstreha varianta s kabli pa je :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Računalništvo
Napisano

Kako bi med dvema hi?ama prena?al dvakrat signal iz lan kabla. En za tv drugi za internet.razdalja med hi?ama 5 do 6 m.

z dvema kabloma.....:)

Verjemi sem imel to eno leto res da na 1km od star?ev do mene, ampak to stalno nekaj moti....

Sicer pa ne rabi? prena?ati 2 signala en je dosti le 2 boxa mora? imeti iz katerega v vsaki bajti potem lo?i? lan/TV

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Cestitke

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Računalništvo
Napisano

Kakorkoli, stvar ne dela...

Ne pomaga ?i??enje glav, ne najdem, da bi bilo v nastavitvah kaj narobe, barvnega tiska pa ni...

?e kak?na ideja?

ammmm ?e enkrat....kartu?a

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

zdajle dobil....aleluja, prvi? po 18 al kok ?e letih...in to z dvema vzdr?evanima ?lanoma  :mi pijemoo:

+ 8? 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano

Enako je pri motoristih, zaradi posameznikov in predvsem raznih poni expressov in skuterasev....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Sam a po po?ti je kdo kaj dobil glede dohodnine? Jaz ?e ni?....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Računalništvo
Napisano

Sicer nisem ra?unalni?ki strokovnjak, toliko amaterja pa spet nisem. Te nastavitve sem prvo pregledal, vse so za barvne kopije.

V Wordu sem namerno naredil besedilo, ki je vseh mogo?ih barv, samo ?rne ni. In ko dam tiskat, pride ven popolnoma bel papir...

Kartu?a je nova, ni pa original od HPja ampak sta obe Clover.

nisem rekel da si amater, a pri ra?unalniku je ponavadi veliko malih mo?nosti, potem se osredoto?i na kartu?o, pa poleg ?i??enja ponavadi tiskalniki zahtevajo ?e poravnanje kartu? - vsaj taki ki imajo tudi scanner (ne poznam tega modela)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Nauk basni, ?e ti kaj fali pojdi k veterinarju. :lol:

Pri veterinarju je vse pla?ljivo....?e ne bi bila sestra in svak oba dr vet med, bi po moje imel papagaja

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Roast my car !
Napisano

Zakaj MX5 nima strehe? Da mimoido?i vidijo da je to tudi mo?ki avto

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Računalništvo
Napisano

da ni kaka butalska pa imas v nastavitvah tiskaj crno belo ....

Ker verjetno mas tak sistem, da se tiska direktno s stikom iz kartuse (pomeni da vmes ni moznosti da bi bilo kaj zasusenega)

Ni pa izkljuceno ce imas kako obnovljeno kartuso, da je tud ra v ku....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Daje socialno pomo?? WTF

Ni? ne daje, samo iz na?ih ?epov razporeja. ?e bo ?lo tako naprej, bomo vsi obdav?eni 100% in prejemali socialno pomo?. Seveda sem prepri?an, da bo veliko ljudi "dr?avi" ?e vedno hvale?nih.

Kaj pa ?e bi imeli dr?avo, kjer socialna pomo? nebi bila potrebna, ker ne bi bili vsi ?ez glavo obdav?eni?

Pred leti so imeli v ?vici (v umazanem neoliberalisti?nem kapitalizmu, kjer je brazposelnost pod 4%) referendum, ki bi pove?al socialne prejemke dolo?enim kategorijam. Referendum je seveda gladko padel. Ko je novinarka mlado mamico vpra?ala zakaj je glasovala proti, ?e pa bi dobivala denar od dr?ave, ji je ta odgovorila:

Preden meni dr?ava da 1000CHF, mi jih 2000 vzame iz ?epa!

Bsaka dr?ava se napaja iz dr?avljanov.....pa smo ze prinpolitiki, se malo pa bojo levi in desni....pa smo spet v zacaranem krogu

Pojdimo raje h pozitivam

Branko K. Resevalec na motorju danes:

V?eraj?nja slu?bena ANEKDOTA - prvi? do?ivel po skoraj 40 let prakse in delovnih izku?enj

Z re?evalnim motorjem odhitim na avtocesto, postajali??e Petrol pri Zrkovcih. Pani?en par, ki ni govoril nobenega drugega jezika kot svojega italijanskega, je na center 112 javil, da imajo v osebnem vozilu nezavestnega potnika...

Ko prihitim na kraj sta oba razburjena, jo?eta. Pri napol odprtih zadnjih vratih mercedesa komaj vidim (nasproti sonce) na zadnjih sede?ih le?e?e trzajo?e telo. Veliko telo psa, bokserja. Obvestim dispe?erja in spremljam, ka?em pot do veterinarske klinike, z modrimi lu?mi in sireno, seveda. Res ni v duhu ?rke zakona a kaj ?em... Psa so takoj dali v ambulanto. Ostali ?akajo?i ljudje (z svojimi malimi pacienti) so sli?ali mojo ustno predajo veterinarju. Po nekaj ?asa so mi trije zaploskali za moj nevsakdanji trud.

Vse lepo in prav ampak v vseh desetletjih dela mi ?e nih?e ni zaploskal ali ?estital, ko sem re?eval ljudi... Kaj naj si mislim?!

Osebno pa menim, ?e sem za ne?teto pijan?kov, velikokrat po nepotrebnem, uporabljal modre lu?i, jih bom pa ja tudi za re?evanje (treznega) psa. Predvsem pa imam rad tudi ?ivali...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

no no, nekaterim daje zaposlitev, socialno pomo? itd - nekaterim in v ?al skromni obliki...problem so pa ljudje ki upravljajo dr?avo...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mobilna telefonija
Napisano

Ekola....2 dni max pri meni....z vsemi resorsi...

post-2637-0-57035500-1464792436_thumb.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Roast my car !
Napisano

Iz tega avta lahko naredi? samostojen koledar.....ker je vsak mesec druga?en...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mobilna telefonija
Napisano

Micro je ja, my bad. To je standard sedaj, seveda je jabuk poseben

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mobilna telefonija
Napisano

Mininusb

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.