hja ne vem - situacija je podobna kot pri sodelavcu, ki ga je na popolnoma ravni cesti (menge?ko polje) obrnilo za 180 stopinj pa samo lu?i se je hotel izogniti.
Ne vem koliko se tam kaj vozi?, ampak tam je cesta po doma?e povedano v k***u. Kar je seveda v kombinacijo s starimi gumami res lahko usodno ampak ne more? pa zdaj za vsako nesre?o kar nekaj blekniti ven. Ker potem nisi ni? druga?en kot Lojz in ?lender ki avtomatsko re?eta "divjaki in neprilagojena hitrost" le, da ti vr?e? ven druge vzroke.
To je poleg mobitela in alkohola njegov univerzalen odgovor tako kot ?lender trdi za neprilagojeno hitrost.
Glede na to koliko folka takole zavije brez razloga na napa?en pas ni nujno, da so bile krive gume. Lahko je iskal CDje, ?altal radio, iskal kaj po predalu, bral SMS v?asih pa ni izklju?en samomor. Vem tudi za primer, ko je tipa kap in je zavil pod tovornjak.
O tem sicer nisem nikoli razmi?ljal, da je kak logo grd, kak pa lep. Mi je pa hecno ko nekatere znamke pogosto menjavajo svoj logotip. OK razumem, da se ga posodobi, se naredijo lep?e linije. Ampak naprimer Fiat ima pa pogosto krizo identitete saj so ?e v ?asu mojega ?ivljenja zamenjali kar nekaj logotipov.
Renaultovi stari znakci (druga vrstica) so bili res hecni.
Ne vem kako lahko vme?avate tukaj glej semafor za pe?ce....mogo?e za speljevanje ampak debata ni v speljevanju ampak ustavljanju, preden se ustavi? je semafor za pe?ce rde? in ostane rde?....!!!!
Tudi za ustavljanje deluje. Vzporedni semafor za pe?ce in kolesarje (seveda ?e obstaja) ima prej rde?o kot za avtomobile.
Priznam pa, da velikokrat na ta ra?un zavestno prevozim rumeno ker "doma?i" semafor ?e poznam. Da bi pa spregledal in po nesre?i zapeljal v rumeno ali celo rde?o pa k sre?i ?e nisem. Mogo?e spet ravno zaradi semaforja za pe?ce? Boss ne bom te pa posku?al prepri?ati v "moj prav" ker te poznam, da ?e si ti prepri?an v "svoj prav" se ne prestavi? za milimeter pa ?e je ve?ino foruma proti.
Mislim, fak. OK, ?tevilke so kul, da ve? koliko ?asa bo? ?e ?akal ampak, da bi pa to uvedli je pa spet nepotreben stro?ek. Pa? po?aka? saj ni tako grozno. Poleg tega se mi zdi, da potem nekateri v Velenju speljejo ?e, ko manjka ?e kak?na sekunda (sem videl to ). ?e bi ljudje vozili po predpisih ne bi rabili niti od?tevanja ?asa in niti utripajo?a zelena ali takoj rumena ne bosta spremenili ljudi. Skratka: Brezveze spreminjati tapete v sobi, ?e so ?e temelji v k***u.
To?no tako. Pustijo naj pri miru vse skupaj. Isto kot je treba skoraj vsako leto spreminjati registrske tablice, kot bomo na vsake toliko ?asa menjavali sistem cestninjenja, kot je bilo z nalepkami za tehni?ni pregled itd... Samo, da nekdo kasira in spreminja ?isto OK sisteme.
Bistveno bolj nevaren kot hidravli?en in vem za kar nekaj nesre? s to?no tak?nim cepilcem. ?e se nekaj vrti z kar velikimi obrati je bistveno bolj nevarno kot po?asna hidravlika kjer mora? mimogrede dati obe roki na ro?ke, da jo sploh aktivira?. Poleg tega s hidravli?nim lahko cepi? tudi kraj?a drva, da se ne matra? s sekiro. In za tale cepilec rabi? imeti traktor v obratih, da ima dovolj mo?i, pri hidravli?nem pa traktor lahko laufa skoraj pri prostem teku, torej ?e privar?uje? pri nafti (?e te to ne prepri?a pa ni? no?em ).
Sem se ?e navadil in mi je ?isto vseeno. Ponovno rihtanje bo samo metanje denarja stran. In kot ste napisali, prej si ob utripajo?i zeleni pohodil, zdaj pa ob rumeni-isti ?morn.
In kot je napisal nekdo v komentarjih: gleda? tudi semafor za pe?ce.
Zame pa je bil zakon ABC in bo verjetno tudi ostal najbolj?i -pla?a? kolikor prevozi?.Kdor se ni vozil po avtocestah ni pla?al ni? ostali pa-kakor kdo.Vse ostalo je nepravi?no in drago.
Veselim se ?e novih, modrih vinjet, ki bodo lep?e pasale na srebrn avto kot oran?ne.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani