Me zanima s kok se bo kon?ala trenutno dogajajo?a tekma, ker niti nimam nobenga favorita v igri, najverjetnej bom na koncu z 1:0 zmagal jst, ker bom med tekmo zaspal!
Dons sem prov dr?ov pesti, da bi Francja pu?nla, no tko pa upam da jim bodo NAAAA?I dali boga v 1/8! ?eprav pri teh frog-eaterjih se nikol ne ve kdo bo potegnu takratko, ker igrajo po sistemu toplo - hladno!
Dans sva ?la med slu?bo s sodelavcem stavit (on je samo rekel da bo Ferguson iz ?umadije prvi), jaz pa da ne in pol sem nasre?o zmagal!
Nagrada - ?rna sadna vodka Torrero, pomojm mora bit ful dobra, ker jo cele dneve opazujem v ?paru, drga? pa ?e kdo pozna Sangrio od te firme, ki je ful :mi pijemoo:
Pol pa sva si morala s sodelavcem samo ?e nekako zagotovit spremljanje dirke, kar pomen da sva eno kamero za nadzor blaga usmerila na oddelek s TVji, kjer je bila jasno formula pri?gana! Pa je ?i(h)t ful hitr minil!
Bomo vidl kaj bo z brazilci, obrambe itak ne poznajo, sicer pa mi je bla v?e? enkat izjava njihovga selektorja, da obramba jim ni najmo?nej?i ?len, zato pa bo napad pa? moral dose?i en gol ve? kot ga bo obramba spu?ila!
No lige prvakov je blo konc, zej me zanima kere adute imate v rokavu za SP!
Jaz bom najbl navijal za ?pance (?e bi biv cajt da kej nrdijo), pa tut Nizozemce, od velikih pa mi je ?e v?e? Ingland, fuuul pa ne bom navijal za doma?ine!
Da sli?m zdej mal zagovornike ?umice, ki se je na treningu ?e enkat ve? izkazal Kot prava PeaceDA, no mal je drga? napisano, pa boste dojel kaj sem hotu povedat da si mislim o njegovem ravnanju!!!
Bi ?lovek pri?akoval da bo z leti malo bolj zrelo se obna?al, pa je ?e vedno en fakin fa?ist, ki bi zgleda moral vsi dirkat po njegovih pravili - oz. z drugim besedam plesat kokr bi on ?vi?gal! :ne vem:
?koda za Kemota, samo bo pa? Fernando ?e enkat prvak jebatga!
Dans sm registriru ma?inko, neverjetnih 153 kil dnarja, pa sem raj? vzel na obroke (5x22) in pa 43 gotovine takoj!
Kok je to drago, to je noro, pa imam kao nekih 10% popusta, tko da sm loh samo vesel da nimam 101KW motorja, ker bi se znebil ?e dodatnih 4ih cankarjev!
Je pa zanimivo, na koncu sem res pristal na Triglavu, ?eprav sem imel ?e spisano polico od AS, ampak sem hotel zravn ?e asistenco in to ?im cenej, pa je AS sploh nima za avte nad 10 let stare, oz. v primeru okvare motorja asistenca ne obstaja, no Triglav jo ima pa ?e zmeri, sej sem referentki razlagal, da je to ipak Mazda, samo je rekla da deset let je pa? deset let in da se niti mazdam lete ne ?tejejo polovi?no!
Res pa je da pr avtu nkol ne ve? kdaj gre kej cu grund, tko kot se mi je lansk let zgodil ko sta se mi jermena skregala in to samo zarad mehankarjeve malomarnosti, upam da bo letos ve? sre?e!
Natanko ?ez 2 dni mi pote?e registracija, pa me zanima kero zavarovalnco mi priporo?ate, obvezno se moram tut zmenit za na obroke, ker drga? bo gusto s financam, pa fajn bi blo ?e mi kera ?e ponuja kake dodatne ugodnosti (npr. zavarovanje z asistenco za 1 SIT). Triglava ne maram najbl, mam raj AS, ampak ?e majo kako dobro varianto, pol pa? pridejo u po?tev!
Ko pomislim na zelo drago registracjio mi takoj pade tema na o?i, nahajam se namre? v 13. razredu, ampak ?e vseen bol? kot 33% fakin malus in 17. razred, kot sem ga mel pred par leti!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Moram v kratkm enkat vidt tale F & F III!
Dobrodo?li na forumu!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani