Skoči na vsebino
Aktualni dogodki!
Napisano
pred 12 minutami je Boss napisal:

Torej a se je ustavil al je peljal? Marsikdo je v takih zadevah pameten, ker jih ni doživel osebno. Ja tud tak naliv sem že doživel, da se ni videlo dva metra pred avtom in kaj narediš takrat, ko je vsaka hitrost neprimerna kot je neprimerno tudi, da ustaviš in reskiraš nalet?

On se je ustavil na odstavnem pasu. Je pa bilo kar nekaj  naletov avtov, ki so peljali naprej, sicer naj bi šli počasi, a vseeno. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Cepljenje - Korona in vse ostalo.
Napisano (urejeno)

Meni je FB greznica interneta. 

Kot sem napisal grem, hočeš nočeš, enkrat na mesec gor, da si popestrim dan😄 in ja, večinoma so gor, ne fake news, ampak totalne smešnice. Včasih ne moreš verjeti, kaj vse napiše folk gor. 🤪

Popravljeno od Alex

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 15 urami je Bini napisal:

Točno tako kot praviš. Mi smo vsi cepljeni in ga naredimo tukaj, drugače pa ga narediš obvezno pri njih PCR in še po petih dneh enkrat. 

Pameten narod. Verjetno pri njih ne pametujejo toliko kontra kot pri nas?🤔

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano
pred 5 minutami je Boss napisal:

Pri nas bi pametnjakoviči komentirali, da se nimajo kej ustavljat na avtocesti, ker je to zelo nevarno. Moraš pelat pa tud, če si brez šipe.🤪

Je bil kolega z tovornjakom udeležen tudi te porcije toče. 😬

Pravi, da se takrat, ko kaj takega doživiš, bojiš, da ti bo pleh razbilo, ne samo šip in luči. Ima komplet uničeno kabino. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 46 minutami je Jest napisal:

S tem je Alex samo dokazal, da spremlja FB... ceprav pravi, da ga ne :) ... Ker na FB so se ze pred parimi dnevi pojavile take "obtozbe" :P ... 

Grem gor enkrat na mesec in še  to samo zaradi banda. In mi je ponudilo ta zmazek od doktorja. Se pa vsakič, ko moram na FB nasmejem neumnostim, ki jih lahko prebereš gor. 🤣🤣

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Končno se je izkazalo, kaj je glavna skrb oziroma namen pisarjenja dr. potrča. 😊Na FB namreč dela reklamo(in prodaja, seveda) nek zvarek za ljudi, ki imajo probleme s spanjem. (vitaminklik). In je dosegel svoje, saj ljudje nasedajo in kupujejo to čudo oziroma karkoli že je. Vedno je nekaj zadaj, ne? 😊

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kava
Napisano (urejeno)
pred 20 minutami je Nejc1986 napisal:

Kakšen bi bil dopust brez avstrijskih prelazov in kakšen bi bil dan na prelazih brez kave. 

Ena z mlekom v Lavamünd-u.

IMG_20210726_172527.jpg

Še kako leto treningov in si nared za tour. 👍Pri ženskah je zmagala amaterka. Ni vrag, da ti ne bi lahko uspelo. 😊

Popravljeno od Alex

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 52 minutami je Bini napisal:

Zanimivo, za vstop v Iceland zahtevajo poleg cepljenja še hitri test! 😊Mala malca, opravim in gasa na aktivne počitnice..... :jupiii:

Se pravi, da če nisi cepljen sploh ne moreš gor? 🤔

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kava
Napisano
pred 11 minutami je FuManchu napisal:

Jutro. Dve kavi in košarka v akciji :D

Tudi pri meni kavica in gledanje "čarovnika" Luke. 💪

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 6 urami je Boss napisal:

Na evo še en stranski učinek cepljenja. Pravopis že trpi. 😉

Ampak kako priročno so počakali s spremembo ukrepa PCT tudi na prireditve, proteste, srečanja takoj po zboru SDS. Prefrigani so - prave male barabice. Pa tega sploh ne skrivajo.

Pravopis je namenoma trpel😊 Sem samo hotel preveriti ali ste dovolj pozorni. 😉

Spremembo za pct so uvedli v kar nekaj državah. Recimo tudi v Italiji. Smo poklicali v hotel, kjer bomo nastanjeni in so nam lepo razložili, da morajo preverjati vsakega gosta pri prijavi. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano (urejeno)

Včeraj je bil v Kopru koncert Giannija muffe(Jana Plestenjaka). Bilo je par tisoč ljudi. Usi brez mask in upoštevanj ukrepov. Zdaj mi tukaj naj nekdo razloži, zakaj smo drugi bolj pametni in se ne gužvamo kot obiskovalci tega koncerta? Ali je on bolj pameten kot mi ostali? 🤔 Ali je on bog? 

Ali bojo zopet kolesarji naredili častni krog po Ljubljani, ko bo zopet porast okužb? Gdo bo kriv? 

Le Gdo? :aaaaa:

Popravljeno od Alex

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
pred 19 minutami je FuManchu napisal:

Še teden službe in dva tedna dopusta:punk:

Jaz začnem v ponedeljek. Zelo, zelo zaslužen moj dopust. :danzoman::punk:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano (urejeno)
pred 25 minutami je Bini napisal:

Kot trenutno kaže bo picnik uspel..... :bravo::cheers:

IMG_20210724_172942.jpg

Uuu, bravo. Izgleda, da jedače ne bo zmanjkalo. 👍

Popravljeno od Alex

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano (urejeno)

Vse čestitke Pugiju za osvojeno prvo medaljo za Slovenijo v kolesarstvu na olimpijskih igrah in prvo medaljo za Slovenijo na  teh. Vrhunska, dirka in borba. ❤️:rispekt:

Popravljeno od Alex

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 12 minutami je Freak napisal:

Jaz pa bolj doživljam kontra "zbodljivke". Sam sem se šel cepit,ker pač verjamem da je več plusov,kot minusov, pa tudi glede na delo,ki ga opravljam,mislim da mi tudi drugače to ne bi ušlo. 

Skratka,poslušam pa v naokoli,kako smo tisti,ki smo se cepili ovce,pa poizkusni zajčki itd.

Jaz nobemu ne govorim,kaj naj počne in nikogar ne obsojam,vsak zase ve. 

Enako. Mislim, da so anticepilci bolj agresivni.🤔

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 4 urami je canyon napisal:

@Binires res najbols da se gremo usi cept ... ker farmacija in "stroka" z politiki vred nam res hocejo sam najbols 

65910343_fp-fb.jpg
WWW.RTVSLO.SI

Skupina ameriških generalnih tožilcev je razkrila prelomno, 26 milijard dolarjev težko...

FB_IMG_1626994956641.jpg

Kaj si to prilepil zraven? To ima veze kot lanski sneg. Kr neki. 😄

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 5 minutami je Janez007 napisal:

Pred eno uro sem debatiral z zdravnikom ljubljanske infekcijske klinike.

Vprašal sem ga, ali se cepiti ali ne. Rekel je, da ko na tehtnico daš pluse in minuse cepljenja, je odgovor jasen, DA. Sooča se z mnogimi primeri, ko se že tedne po prebolelem Covidu pacienti oglasijo pri njih s hudimi težavami, ki so posledica Covida.

Janez, bogokletno besedo si napisal, ali se cepiti, odgovor je jasen- Da. :aaaaa:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 2 minutama je pob napisal:

No no, malo se pomiri ti. Saj štekamo, da si vernik v tole cepivo, ampak daj se ne zaletavaj še ti, poleg JJ. ;)

Ee, moji golobradi mladeniči... bo treba še kaj  polente pojesti, da vam bo kaj bolj jasno. 🤣🤣

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano
pred 8 minutami je Jest napisal:

A spet? Ravno danes sem prestavil sporocila v ustrezno temo, ker si s tem tvojim odgovorom sprozil debato o cepljenju in Covidu ... 🤪 ... Ni vsak dogodek zaradi epidemije... 

Ok, se opravičujem. Sem mislil, da sem kaj zamudil s tem balonom. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano
dne 20. 7. 2021 ob 21:01 je FuManchu napisal:

Kaj je fora tega preleta?

Konec kovida? 🤔Prelet napihnjenega balona namesto letal? A je mogoče ustavno sodišče tudi kovid razveljavilo? A sem kaj spregledal. 🤔

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano (urejeno)
pred 43 minutami je canyon napisal:

pravi nekdo, ki nas vse "anticepilce"  obtožujemo da smo levaki in komunajzarji .... 🤣🤣🤣🤣

stari to pa zdej res že komedija ratuje 🤣:vskalo:✌️

Ne, če se vidiš ti tako, je to tvoj problem in si zares to, kar sam praviš. :harhar:

Nova pravila. 

https://www.24ur.com/novice/korona/v-sredo-potrdili-69-novih-okuzb.html

Popravljeno od Alex

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano (urejeno)
pred 29 minutami je canyon napisal:

pravš zdej ko je JJ&corp na oblasti, kaj pa če nebi biu ?? kaj pa če bi biu recmo še zmer šarc na oblasti in bi se izvajal isti pritisk za cepljenje kokr ga izvaja JJ&corp, a bi še tolk zagreto hiteu po šus in tako vesto zagovarju cepljenje  ... 

Enako. Zdravje ne pozna levih in desnih. Žena je politično na čisto kontra strani, pa se je cepila. Kdor meša politiko tukaj je žalostno. 

Popravljeno od Alex

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano (urejeno)
pred 7 minutami je Bini napisal:

Tole mogoče pride komu prav, ko je ravno taka tema.... :harhar:

IMG_20210722_161611~2.jpg

Ne bom niti komentiral. 🤗

Mi je pa všeč ta debata. Je zelo produktivna, strokovna in podkrepljena z obilico dokazi. 

Dobro, važno je, da se imamo lepo. 😄

Popravljeno od Alex

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.