Torej a se je ustavil al je peljal? Marsikdo je v takih zadevah pameten, ker jih ni doživel osebno. Ja tud tak naliv sem že doživel, da se ni videlo dva metra pred avtom in kaj narediš takrat, ko je vsaka hitrost neprimerna kot je neprimerno tudi, da ustaviš in reskiraš nalet?
On se je ustavil na odstavnem pasu. Je pa bilo kar nekaj naletov avtov, ki so peljali naprej, sicer naj bi šli počasi, a vseeno.
Kot sem napisal grem, hočeš nočeš, enkrat na mesec gor, da si popestrim dan😄 in ja, večinoma so gor, ne fake news, ampak totalne smešnice. Včasih ne moreš verjeti, kaj vse napiše folk gor. 🤪
S tem je Alex samo dokazal, da spremlja FB... ceprav pravi, da ga ne ... Ker na FB so se ze pred parimi dnevi pojavile take "obtozbe" ...
Grem gor enkrat na mesec in še to samo zaradi banda. In mi je ponudilo ta zmazek od doktorja. Se pa vsakič, ko moram na FB nasmejem neumnostim, ki jih lahko prebereš gor. 🤣🤣
Končno se je izkazalo, kaj je glavna skrb oziroma namen pisarjenja dr. potrča. 😊Na FB namreč dela reklamo(in prodaja, seveda) nek zvarek za ljudi, ki imajo probleme s spanjem. (vitaminklik). In je dosegel svoje, saj ljudje nasedajo in kupujejo to čudo oziroma karkoli že je. Vedno je nekaj zadaj, ne? 😊
Na evo še en stranski učinek cepljenja. Pravopis že trpi. 😉
Ampak kako priročno so počakali s spremembo ukrepa PCT tudi na prireditve, proteste, srečanja takoj po zboru SDS. Prefrigani so - prave male barabice. Pa tega sploh ne skrivajo.
Pravopis je namenoma trpel😊 Sem samo hotel preveriti ali ste dovolj pozorni. 😉
Spremembo za pct so uvedli v kar nekaj državah. Recimo tudi v Italiji. Smo poklicali v hotel, kjer bomo nastanjeni in so nam lepo razložili, da morajo preverjati vsakega gosta pri prijavi.
Včeraj je bil v Kopru koncert Giannija muffe(Jana Plestenjaka). Bilo je par tisoč ljudi. Usi brez mask in upoštevanj ukrepov. Zdaj mi tukaj naj nekdo razloži, zakaj smo drugi bolj pametni in se ne gužvamo kot obiskovalci tega koncerta? Ali je on bolj pameten kot mi ostali? 🤔 Ali je on bog?
Ali bojo zopet kolesarji naredili častni krog po Ljubljani, ko bo zopet porast okužb? Gdo bo kriv?
Vse čestitke Pugiju za osvojeno prvo medaljo za Slovenijo v kolesarstvu na olimpijskih igrah in prvo medaljo za Slovenijo na teh. Vrhunska, dirka in borba. ❤️
Jaz pa bolj doživljam kontra "zbodljivke". Sam sem se šel cepit,ker pač verjamem da je več plusov,kot minusov, pa tudi glede na delo,ki ga opravljam,mislim da mi tudi drugače to ne bi ušlo.
Skratka,poslušam pa v naokoli,kako smo tisti,ki smo se cepili ovce,pa poizkusni zajčki itd.
Jaz nobemu ne govorim,kaj naj počne in nikogar ne obsojam,vsak zase ve.
Pred eno uro sem debatiral z zdravnikom ljubljanske infekcijske klinike.
Vprašal sem ga, ali se cepiti ali ne. Rekel je, da ko na tehtnico daš pluse in minuse cepljenja, je odgovor jasen, DA. Sooča se z mnogimi primeri, ko se že tedne po prebolelem Covidu pacienti oglasijo pri njih s hudimi težavami, ki so posledica Covida.
Janez, bogokletno besedo si napisal, ali se cepiti, odgovor je jasen- Da.
A spet? Ravno danes sem prestavil sporocila v ustrezno temo, ker si s tem tvojim odgovorom sprozil debato o cepljenju in Covidu ... 🤪 ... Ni vsak dogodek zaradi epidemije...
Ok, se opravičujem. Sem mislil, da sem kaj zamudil s tem balonom.
pravš zdej ko je JJ&corp na oblasti, kaj pa če nebi biu ?? kaj pa če bi biu recmo še zmer šarc na oblasti in bi se izvajal isti pritisk za cepljenje kokr ga izvaja JJ&corp, a bi še tolk zagreto hiteu po šus in tako vesto zagovarju cepljenje ...
Enako. Zdravje ne pozna levih in desnih. Žena je politično na čisto kontra strani, pa se je cepila. Kdor meša politiko tukaj je žalostno.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
On se je ustavil na odstavnem pasu. Je pa bilo kar nekaj naletov avtov, ki so peljali naprej, sicer naj bi šli počasi, a vseeno.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani