Skoči na vsebino
Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano

Se mi je zdelo da si ti ta pa? Pi?ka ki pa? stresa gobec in se pa? dela policaja v na?i ulici. Zdaj to?no vem kdo si tako da vidimo kok. Bo? kreten pa? sedaj imel jajc. Proklet kreten kdo si ti da si pa? nad zakonom kdo si ti da s pa? bog ulice? Prokleta pi?ka vem kje si do. A seveda in ?e bo. Ej da je ena pikca na mojmu avtu te pridem pa? prefukatv lastno stanovanje.

Zdej pa da takoj snames vse slike Mojega avta z neta preden se policaje nate spustim picka bedna.

Se pravi ti lahko pa? dela? kar ?e? ko ti gre pa nekaj v nos smo pa vsi invalidi! Invalid bo? kmalu ti in to brez jajc pofukan kreten

Evo sm pravopisno popravil zapis na hitro

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Sem pogledal oba treninga. RBR mo?an, ?koda k majo vsi pribitke ker bodo dali nov spec motorja. Mercedes zelo slabo zbalansiran in imajo dosti te?av. Ferrari naj bi po izjavah imel najbolj?i race pace do sedaj. Zanimivo bo pogledat fp3 in quali. To bo dalo kaj ve? vedeti

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.