Zadnji dan fu?a! Sem zdajle nekaj dni maratonsko risal na?rte na AvtoCAD za soseda ampak je uspelo do roka. Pa?e po dolgem ?asu spet malo ta program zalaufati pa povaditi.
Ampak treba je priznati, da ene parkrat (v drugem pol?asu predvsem) nas je pa sam Bog re?il ker so imeli pa tak?ne ?anse, da je pomoje pol Slovencev pogrizlo nohte do kosti.
Moji prjatli iz Nigerije, kjer sem zadel milijone ? na Lotu, mi ?e zmer ne naka?ejo ke?a, ?eprav sem jim ?e 2x 150.000? nakazal za davke pa take fore. Baje ta prvi? niso ni? dobil..
Znancu se je en odstavljeni ?ejk nekje iz Egipta ponujal, da prenaka?e denar preko njegovega ra?una ker mu ga ho?ejo zase?i. Da nekako opere ra?un in bi mu zato dare?ljivo pustil milijon ? za prijaznost. Samo najprej mora on nekaj njemu nakazati pa take fore. Prijatelj mu je odpisal, da ju je gotovo zdru?ila usoda, da se je njegov dedek boril v Egiptu to?no v tistem kraju in naj on tudi njemu naredi uslugo in poi??e zlato, ki ga je na?el njegov dedek nekje tam ter ga skril nazaj tja in bosta bot. ?koda, ker ta ?ejk ni odpisal o?itno mu ni do tega, da bi pomagal nekomu, ?eprav ju je gotovo zdru?ila usoda.
Vem. Ene parkrat sem res obrnil volan tko na izi, da izgleda ?isto turisti?na vo?nja. Nisem pa vklju?il onboard posnetka, ko mi odnese rit pa zaradi obra?anja volana izgleda kot, da nimam vse pod nadzorom.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Zadnji dan fu?a! Sem zdajle nekaj dni maratonsko risal na?rte na AvtoCAD za soseda ampak je uspelo do roka. Pa?e po dolgem ?asu spet malo ta program zalaufati pa povaditi.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani