Skoči na vsebino
Formula 1
Napisano

Zdej imajo glih v ?itParku ( Citipark BTC) parkiranga lanskga Renolta ob Alonza, pa bi blo fajn da bi uletel kaki mekovi ?pijuni in ga skopiral, ker mogo?e jim bi kar prov pr?lo, pa ?eprov je lanski model! :D

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Zdle sem ?ele opazil kako se je zaklju?la dirka, o?itno ?umadinac ?e ni za staro ?elezo, no bo pa vsaj zanimivo do konca! :danzoman:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Upam, da se bo Mek po?asi prebudil iz spomladanskega spanca, drga? pa zna bit isto kt lan, da bodo prepozno za?el zmagovat in pobirat ?e kaj drugega razen drobtin! <_<

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gara?na avt. dvi?na vrata!
Napisano

Ja sej glih tega Hermana (pa ne picerijo v Pivki), sem ?e tut sam imel v planu, se mi zdi da jih prodaja Radox Radomlje, pa ?e cene majo dokaj ugodne, samo sem mislu da bo kdo ?e konkurenco kej pohvalil! <_<

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gara?na avt. dvi?na vrata!
Napisano

A mi ve kdo svetovat kako dobro firmo glede dvi?nih gara?nih vrat, vem da se cene gibljejo okrog 200 smukov SIT (dimenzija 240x210 cm - klasika), tko da povejte kero firmo mi priporo?ate na podlagi lastnih izku?enj, ker vem da je ponudbe kar velik! :blink:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gostinska ponudba
Napisano

Ja Roko, 8ice poznam tudi samo zeeelo dobro (biv sem ?e parkrat), tko da bi blo ful fino da bi se mazda?i udele?il kake osmice - v obliki sre?anja, pa obenem ?e mal spromoviramo na? forum! :danzoman:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Potepanje po SLO
Napisano

KO je ?e lih govora o krempitah, u?eri sm jo jedu na Trojanah (v Krof industry), pa je bla prava velikanka, tko da ?e bi mi padla na nogo adio gibalne sposobnosti za neki cajta, bla je res ogromna, pa jedu sm tut gibanico, ki je bla odli?na - labiju se ?e sline cedijo! :hohoho:

Skratka ogromne in okusne zadeve za popyzdit! :danzoman:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gostinska ponudba
Napisano

Rde?iVrag prihaja iz bli?ine Kamnika, pa dostkrat ga stara mazda kam po SLO "zapelje" pol pa je slej ko prej treba tut kej pojest, pa naj vsak kaj napi?e kaj je v bli?ini njegovga kraja kaj fajn! <_<

Glede na to da ?lovek se ?e najbol naje od kake pice, pol tut velikrat glih to jem in moram re?t da na na?em koncu se mi zdi ?e najbol?a zadeva HRAM GORJAN - Komenda (od Kamnka proti Kranju), kjer je Kra?ka res najbol?a, kar sem jih kdajkol poslal po prebavnem traktu! :P

Drga? nasploh najbol?e pize za moj okus imajo v Pivki (David bo vedel), nekje ob cesti je total kme?ka o?tarija navzven, HERMAN po imenu, ampak za jest imajo pa specialno! Zraven pice ti dajo ?e neko ?esnovo in feferonovo olje, tko da je zadeva ?e bolj okusna, pa seveda doma?a skuta ne sme manjkat! :ljubezen:

Pol pa (za Labija), kar se ?evabd?inic ti?e (pozabmo na Ba??ar?ijo), imajo ful dobre ro?tilj produkte v podhodu Metalka - LJ centr, okrep?evalnica Ajda, pa dost ugodne cene in pa v ?tepanskem naselju v bli?ini Jak?eve ulice oz. glih nasproti ?ez cesto od Olive! Kolk se tam dobro je, to morate probat, kdor ?e ni! :danzoman:

Kako je pa z gostinsko ponudbo in kok ste zadovolni drugje po SLO, zanimajo me komentarji, pohvale in kritike, da vem tut kje se niti pomotama ne smem ustavit! :ne vem:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.