Ej maestro... vse pohvale. Res. Sam neki me zanima. A to si vse sam razstavljau armaturo in podobne stvari? Jst bi si zelo rad razstavu stevce pa jih prilagodil svojim zeljam
Seveda! Vse sm sam naredu. CISTO VSE NA TEM AVTU. Se elektroniko sm sam menju.
Samo problem je pri teh xsenon ?arometih ?e jih dodatno kupi? da mora? imet na avtomobilu pranje ?arometov, ter da imajo xenonke elektronsko uravnavanje snopa, druga?e ne more? homologirat.
Pa se to: ce mas kolko-tolko nov avto ti policaji ne bodo tezili, ker itak mislio da je serijsko in se sploh za to ne bodo zmenli, se posebej ce mas luci z lecami, a za tehnicnega lahko zamenjas in vstavis navade zarnice tisti en dan v letu.
scena toti ksenon ?arometi,kaj to ma? potem 4 ?arnice?na en kontrolni modul(pretvornik napetosti) se priklju?ita 2 ?arnici ?Kaj bi se dalo vgraditi v mazdo 323c
No to nism glih razumu?!?! Mam dve zarnici (HID), balast in ingition. tako dela pravi xenon. ne vem o kaksnih 4 govoris? Ja, mam 4, dve kratki luci (xenon) in dve dolgi (navade H1). Pa na 323 se tudi da nastimati. Lahko se pa kje dobimo da vam pokazem in podrobno razlozim.
Je pa stvar dokaj enostavna: Zamenjal sm samo kratke luci (H7) v xenon (HID) z pripadajoco elektroniko, mocnejse varovalke (ne glede na to da so zarnice 35W - tako mora biti ker ignion veliko napetost rabi- 20KV), dolge luci pa so serijske.
Samo problem je pri teh xsenon ?arometih ?e jih dodatno kupi? da mora? imet na avtomobilu pranje ?arometov, ter da imajo xenonke elektronsko uravnavanje snopa, druga?e ne more? homologirat.
Res je, a ker mam hrvasko tablico mi po sloveniji ne tezijo, a pri nas je itak vse v kurcu pa nobenega ni briga.
Evo spletne strani na kateri so malo starejse slike moje 626. Novejse bom dal cez kak dan. Na novih slikah bo tudi postopek ugrajevanja turbine na moj avto.
Sicer se na teh dveh slikah zelo slabo vidi. Prevec zgleda zeleno, kar je v bistvu modro/belo v zivo, in zgleda kot da fejst zasljepljuje kar sploh ni res, ampak je slikano iz taksnega kota.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
na trojke gre super. mislim da je tam H1
moj je 7500K i kupio sam ga preko jedne americke stranice. sport imports (link bi trebao malo potraziti)
voli vas Don