Skoči na vsebino
edina Mazda v Seulu
Napisano
pred 17 urami je Shrek napisal:

Ka pa furajo pol? Nemško trojico? 

Takole, čez prst:

50 % Hyundai

20 % Kia

10 % Samsung Renault

8 % Genesis (Hyundai premium znamka)

Potem šele pridejo na vrsto Mercedes Benzi in Miniji. Vse ostalo pa so drobižki, vključno z BMW, Audi, Lexus, Toyota. Tudi Tesel je relativno malo, skoraj vsi EV so Hyundai Ionic (največ novih 5, tudi 6 in vsi tastari Ionici ter Kone).

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

edina Mazda v Seulu
Napisano

Nisem si mislil, da je to možno, pa vendar.

5 dni sem v Seulu, Južna Koreja, pa sem videl le in zgolj eno Mazdo. Pa sem jih res iskal ...

So v kategoriji redkih ptic skupaj s Citroeni (1x), Saabom (2x) ipd. 😃

Slava ji!

edina Mazda v Seulu.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

par Mazd na Tajskem
Napisano

Bil prejšnji teden par dni v Bangkoku in poslikal par Mazd.

Seveda je - podobno kot povsod v Aziji - vozni park pretežno "Toyota-land", torej cca. 80 % vseh vozil ima Toyota značko. Mazd je bilo le za vzorec, še največ sem videl modelov Mazda 2 (HB in sedan), potem CX-5, Mazda 3 (gen 3), Mazda 3 (gen 4), CX-30 ... Najbolj šokiran sem bil nad tem, da sem videl le in zgolj eno Mazdo 6, pa še ta je bila tam okoli letnika 2010 ... In pa eno CX-60.

Tajska_Mazda2_HB2.jpg

Tajska_Mazda2_HB1.jpg

Tajska_MazdaCX-30.jpg

Tajska_Mazda2_sedan.jpg

Tajska_Mazda3.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vse v redu jaz sem ok;)
Napisano

Tudi jaz sem najprej videl zimske gume ...

Ne počnite tega - če jih imate še poleti gor, jih "prekurite" in še pozimi ne bodo držale ...

Sicer pa upam, da je vozilo ustrezno zavarovano, če kriva ni na strani tretje osebe.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.