Skoči na vsebino
Post a recent shot of your car
Napisano
dne 5. 10. 2024 ob 16:37 je Liuch napisal:

Najbolj sem pa vesel, ko se začne light show. 🫣 Upam, da je samo akumulator. 

:excl:  🤑

20241005_141558.jpg

68 tisoč? Pa premalo se voziiiiš :lol:

Fix je samo aku, dolgo je zdržal :) 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 41 minutami je Matick napisal:

En mi je enkrat reku, da tanka po 20€, ker je pol avto lažji, in je posledično manjša poraba. Sem mislil da me zajebava, pa je bil dečko kar resen.

Sej če pretuhtaš je res haha, pa še pospešek je jači

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 5 urami je Jest napisal:

Koncno nasel cas (in da ni bilo neke hude gnece), da se zapeljem skozi pralnico ... prvic, odkar imamo to Mazdo :D ...

IMG_0247.JPG

A se pozna že kaka praska :lol:

Kako si drugače zadovoljen, voziš veliko na elektro? Ti zjutraj vseeno laufa zdravn še bencin?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
Pred eno uro je godlike napisal:

Samo mi pa je ta history dober. Tega nima Ford, VW, Alfa, Hyundai. No vsaj v modelih, ki sem jih vozil.

Jaz nikoli ne resiteram, furam med servisi isti interval, ker je to edini način da res lahko rečeš koliko ti avto v povprečju pije :D 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 13 minutami je ignacij napisal:

Ja kok pa voziš na AC?

Zadnjič sem šel skupaj z ženo in dvema mulcema z nabasanim prtljažnikom do Pule in nazaj. Ker je bil pri Kopru zastoj sem skočil na Buzet in potem proti Puli po hitri cesti in nato še nekaj avtoceste. Za nazaj sem šel po isti poti. Po avtocesti sem se vozil 120-150 km/h, odvisno od gužve. Ko sem prišel po 470 km domov sem imel porabo 7,2l.

Jaja ful se pozna hitrost, sem se peljal že z 7 litri na 130, čim greš preko 150 pa poskoči za 2 litra. Potem je pa tudi odvisno pospeševanje iz 100 nazaj gor in tako naprej. Ne bi rekel da divjam, ampak rad pospešim nazaj ko se da, večinoma 150-160. Na žalost pri Mazdi nimajo povprečne hitrosti v računalniku, zakaj pa nevem.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 15 minutami je ignacij napisal:

No pa mi ratalo pod 5l. Kranj-Domzale.

20230519_055220.jpg

A si mel klimo na off? :D

Ta dan ko je tako dež padal smo se iz LJ cijazili ene 90 po AC pa ene 60 po regionalki, sem domov prišel z 5.6, pa se mi je zdelo noro dober. Drugače imam normalno na relaciji 6,5 in se mi zdi super. Sam kaj, ko mi AC nabije potem spet na 9 :lol:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
dne 9. 4. 2023 ob 12:38 je skritikrt napisal:

Včeraj...spet "božal" Mazdico😋...je bila že "svinjska"...sicer je pozno popoldne in čez noč padal dež,a to me ne moti...je itak "destilirana voda"

Bolj me moti svinjarija na cestah,k so vsepovsod gradbišča in tovornjaki vse posvinjajo z blatom in kamenjem...pol pa pelješ za nekom,in je takoj ves avto posvinjan.

IMG_20230408_164959.jpg

IMG_20230408_165035.jpg

Poklopljeni špegli, isuse bože

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 12 minutami je Alex napisal:

No, tako je bilo. Rdečo barvo avtov sem vedno izbral jaz. Najbrž, ker je nisem v določenih kombinacijah prenesel pa da vidim, ali bom spremenil mnenje. 😊

No, rdeči avti so mi še vedno všeč, določeni rdeči simboli pa še vedno ne. 😉 6-ko sem itak sam izbral, tako model kot barvo. Šele, ko sem jo izbral je žena izvedela, da bo rdeča. Rekla je, lahko je vsake barve razen črne. CX-30 je bila šele druga na seznamu. Ko je prva izbira zaradi slabega avtomatskega menjalnika in motorja odpadla, sem se domov pripeljal z rdečo testno cx30, ki je bila edina testna z normalnim ročnim menjalnikom so mi jo odstopili na Avtoplusu. Že z vrat je rekla:" 100% je rdeče barve, ne?".... 

.... Jaz bi tudi takšno izbrala" Tako je prišla k hiši še ena rdeča mazda. V bistvu sva jo  demokratično izbrala oba. 😊

Kakšen je pa nenormalen ročni menjalnik?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.