Jaz imslim,da glede na to da si omenil da imaš samo 17' col felge druga barva kot črna ne bo izpadla prav zelo lepo....ker so premajhne felge....za tak avto bi moral dati 19'tke gor, pa verjetno za kak cm v tla, pol bi bilo pa hudo....
Jaz sem letos letoval na BRAČ-u (Postira) in je bil dopust odličen, super lokacija (odličen app, ena plaža 50m stran, druga 300m, parking za avto pred hišo....), kolesa, različne plaže in možnost kolesarjenja do njihove "top" plaže na tem delu (Lovrenčina) s kolesom....en dam road trip na Bol in v Milno (kjer ni normalne plaže), Bol pa skomercializiran kot je za pričakovati (parking 20€ za dan)....cene v restavracijah povsem normalne, 3 osebe od 50 do 90€, kar sem bil negativno presenečen je, da imajo tam samo dva marketa Studenac in še pred 3 leti ko sem bil tam je bilo vse ok, sedaj so jih pa kupili neki poljaki in so cene zblaznele in tudi kakovost je totalno padla (npr. pivo v piksni 0,5l 2,4€ ?!?, voda 1.5l je bila 1,8€, tako da smo se potem odpeljali v Supetar in v Lidlu nabavili za 12.dni robe.....).....vse ostalo pa klasično kot je pri hrčkih v navadi :)..... če pa kdo pravi da je SI e-vinjeta draga je pa pot do tja in nazaj natanko (26 cestnina +44 trajekt)x2 = 140€ :).....še nekaj fotk iz začetka, potem je bil pa tudi gsm na off
Zadnji dve leti sem se tudi vozil (tudi s kolesi na strehi😄😉) na Brač, ki mi je od jadranske obale za enkrat še najbolj všeč (ostal všeč)....Postira, mirna, majhna vasica , imaš vse kar rabiš pa super kolesarske steze v naravi do njihove znane plaže Lovrečina...
Takoimenovani karavan oz. Touring, kamor gredo le s težavo 4 pnevmatike vzporedno, je pa res, da sicer nisem želel odstraniti mreže oz. roloja, ki zavzame nekaj prostora.
Kaka dimenzija meni recimo v Accorda ne gredo ne 17, ne 18 col....225/50 r17, 225/45 r18....pa toliko o karavanu🤣😂🤭....starejsi modeli so bili za to bolj primerni...
na AMZS v Kranju....so bili navdušeni nad japonko ? :), sploh če dela en starejši majstr, ki vozi Accorda gen.8 in je čist happy, ko dobi na pregled kak dober japonski voz
Kot napovedano je zapadlo "na metre" snega😂🤣....najbrž na dolžino merjeno🤔...a ko sem pogledal skozi okno avtomobile mi je nekaj drugega pritegnilo pozornost🧐...ko sneg pokaže tisto,kar je drugače očem skrito😀
Sem pač tak,da me zanima vse kar se tehnike,konstrukcije ipd. tiče...rad kakšno stvar "razšraufam" samo,da vidim,kaj je vgrajeno itd...😁
In pogledam sneg na strehah avtomobilov....in sem seveda fotografiral...vsak si pa naj mnenje ustvari sam-boste že vedeli kaj mislim😉
Prva slika -Mazda CX-5 2022
Druga-Ford focus C-Max 2006
Tretja sosedova Honda CR-V mislim da starejša kot ford🤔
Sosedov BMW...pojma nimam kateri letnik🙄
Zanimivo,a ne?!😀
L.P.
po slikah bi rekel, da BMW najslabše tesni in oddaja največ toplote, ker ima najmanj snežink na strehi....ostali trije so pa približno enaki
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Jaz imslim,da glede na to da si omenil da imaš samo 17' col felge druga barva kot črna ne bo izpadla prav zelo lepo....ker so premajhne felge....za tak avto bi moral dati 19'tke gor, pa verjetno za kak cm v tla, pol bi bilo pa hudo....
Povezava za deljenje
Deli na druge strani