Skoči na vsebino
Photoshop prošnja
Napisano

Jaz imslim,da glede na to da si omenil da imaš samo 17' col felge druga barva kot črna ne bo izpadla prav zelo lepo....ker so premajhne felge....za tak avto bi moral dati 19'tke gor, pa verjetno za kak cm v tla, pol bi bilo pa hudo....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Na morju je pač najlepše!
Napisano (urejeno)

Jaz sem letos letoval na BRAČ-u (Postira) in je bil dopust odličen, super lokacija (odličen app, ena plaža 50m stran, druga 300m, parking za avto pred hišo....), kolesa, različne plaže in možnost kolesarjenja do njihove "top" plaže na tem delu (Lovrenčina) s kolesom....en dam road trip na Bol in v Milno (kjer ni normalne plaže), Bol pa skomercializiran kot je za pričakovati (parking 20€ za dan)....cene v restavracijah povsem normalne, 3 osebe od 50 do 90€, kar sem bil negativno presenečen je, da imajo tam samo dva marketa Studenac in še pred 3 leti ko sem bil tam je bilo vse ok, sedaj so jih pa kupili neki poljaki in so cene zblaznele in tudi kakovost je totalno padla (npr. pivo v piksni 0,5l 2,4€ ?!?, voda 1.5l je bila 1,8€, tako da smo se potem odpeljali v Supetar in v Lidlu nabavili za 12.dni robe.....).....vse ostalo pa klasično kot je pri hrčkih v navadi :)..... če pa kdo pravi da je SI e-vinjeta draga je pa pot do tja in nazaj natanko  (26 cestnina +44 trajekt)x2 = 140€ :).....še nekaj fotk iz začetka, potem je bil pa tudi gsm na off :) 

br_6.jpg

br_5.jpg

br_4.jpg

br_3.jpg

br_2.jpg

br_1.jpg

Popravljeno od sportman333
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Na morju je pač najlepše!
Napisano

Zadnji dve leti sem se tudi vozil (tudi s kolesi na strehi😄😉) na Brač, ki mi je od jadranske obale za enkrat še najbolj všeč (ostal všeč)....Postira, mirna, majhna vasica , imaš vse kar rabiš pa super kolesarske steze v naravi do njihove znane plaže Lovrečina...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Post a recent shot of your car
Napisano
pred 1 uro je Z M A J napisal:

Takoimenovani karavan oz. Touring, kamor gredo le s težavo 4 pnevmatike vzporedno, je pa res, da sicer nisem želel odstraniti mreže oz. roloja, ki zavzame nekaj prostora. :)

IMG_20230404_174656.jpg

IMG_20230404_174717.jpg

Kaka dimenzija  meni recimo v Accorda ne gredo ne 17, ne 18 col....225/50 r17, 225/45 r18....pa toliko o karavanu🤣😂🤭....starejsi modeli so bili za to bolj primerni...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano (urejeno)
pred 8 minutami je Z M A J napisal:

Stem vozilom in pownim tankom se daleč pride, verjetno niti Alex ne uspe parirati z rdečima raketama iz Hirošime? :)

IMG_20230207_223222.jpg

zdaj ali imaš porabo 3.89l/100km ali manj ali pa 100l tank rezervoar za diesel:) 

Popravljeno od sportman333
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
Pred eno uro je skritikrt napisal:

Še en zanimiv link,pol pa dost v tej smeri,da ne bomo spet odpirali nove teme😬

Trdnost karoserije CX-5 2021 testirano po rusko😲...zelo zanimivo😉

Dosegla je najvišjo oceno na tem kanalu....je pa model pred 2017 letnikom dosegel le 3 zvezdice🤨....skratka pri Mazdi so se zelo potrudili😀👍

To edino dokazuje da je CX-5 tudi premium vozilo :)....hehhhhh

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 20 minutami je skritikrt napisal:

Kot napovedano je zapadlo "na metre" snega😂🤣....najbrž na dolžino merjeno🤔...a ko sem pogledal skozi okno avtomobile mi je nekaj drugega pritegnilo pozornost🧐...ko sneg pokaže tisto,kar je drugače očem skrito😀

Sem pač tak,da me zanima vse kar se tehnike,konstrukcije ipd. tiče...rad kakšno stvar "razšraufam" samo,da vidim,kaj je vgrajeno itd...😁

In pogledam sneg na strehah avtomobilov....in sem seveda fotografiral...vsak si pa naj mnenje ustvari sam-boste že vedeli kaj mislim😉

Prva slika -Mazda CX-5 2022

Druga-Ford focus C-Max 2006

Tretja sosedova Honda CR-V mislim da starejša kot ford🤔

Sosedov BMW...pojma nimam kateri letnik🙄

Zanimivo,a ne?!😀

L.P.

IMG_20221211_094650.jpg

IMG_20221211_094656.jpg

IMG_20221211_111315.jpg

IMG_20221211_113552.jpg

po slikah bi rekel, da BMW najslabše tesni in oddaja največ toplote, ker ima najmanj snežink na strehi....ostali trije so pa približno enaki :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.