Skoči na vsebino
Post a recent shot of your car
Napisano
pred 4 urami je FuManchu napisal:

Po 4Kkm moram rečt, da sem pozitivno presenečen. Sploh lega na cesti in vožnja sama.

Me ne preseneča-sem ti govoril-Focusovo podvozje je "adijo pamet" za cvenk...krmiljenje,lega itd...TOP v svoji klasi...ni pa za lenuhe za volanom...k za milimeter premakneš volan,bo točno tja šel...enkrat,ko se navadiš je prava uživancija...in to pri "čist navadnem enoprostorcu".

Še mnogo brezskrbnih kilometrov in prijeten dopust vam želim😉👍

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
dne 16. 6. 2024 ob 11:43 je FuManchu napisal:

Tri kar tako, k je ravno opran 😁

IMG_20240616_111940.jpg

IMG_20240616_111930.jpg

IMG_20240616_111924.jpg

Taprava barva😃👍

Jaz pa našega jutri na redni servis...da vidimo...auspuh neki ropota...ma ima pravico,k je še prvi🙄

Kaj,a ta pa prinaša srečo?...čeprav izgleda kot,da je že marsikaj skoz dala🧐...našel doma na zidu hodnika😃

IMG_20240618_193010.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 43 minutami je FuManchu napisal:

Morajo štartati en dan prej, da pridejo pravočasno na cilj.

Kar je isti datum je vse redno😆 

Drugače pa...zamuda je na železnicah tradicija...to je zadnja tradicija,ki jo še imamo...in tradicije je treba "gor držati"...če jo ni,jo pa moramo narediti😂🤣...malo za hec,malo zares.

Spet drugače gledano...predčasno je suspenz,točno v sekundo je zelooo težko (zavora rabi en čas,da odvre,vleka tudi itd...težko je zadeti)...torej,če nočeš biti v prestopku,mora biti zamuda!.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 5 urami je Slivka napisal:

No, končno.

Prava pikapolonica ima sedem pik in ne osemnajst...

Mah...pr matematiki nisem nikoli bil neka "cvetka"😆...in pri tej živali mi še kalkulator nič ne pomaga😂🤣

IMG_20240530_131750.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

O tablicah...en moj sodelavec,je kupil S-Maxa...in se je hvalil,da je žena hotela imeti na tablici vrtnico...čisti Ljubljančan,in sta posebaj šla v Gorico po tablico🙄 

Sem mislil,da se zajebava...pol pa vidim da je res...

Ma enim pa res manjka kak kolešček😂....po drugi strani pa...še vedno boljše kot KP🙄😊😂😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 2 urama je Slivka napisal:

A to se samo na lepo, sončno nedeljo k maši pelješ, da je tako malo kilometrov?

Včeraj z šihta grede...🧐aja...danes bo čez eno uro že jutri😯...apet na šihtu...do 04:30h zjutraj🚂 ..lih furam po primorski...prazni avtovlak iz Kopra.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano (urejeno)

Malce drugačna slika-kako to izgleda pri matričnih projekcijskih žarometih. Je bilo včeraj zvečer lih prav megleno...ne preveč in ne premalo za fotografirati.

Tukaj slika "kratkih",slikano od zgoraj proti tlom.

IMG_20240112_222150.jpg

Popravljeno od skritikrt
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Ujel še kokikor toliko lepo vreme....lih opral Mazdico.. pol se je pa usula sodra😅

IMG_20231202_145049.jpg

IMG_20231202_155310.jpg

dne 9. 11. 2023 ob 14:22 je Stroker napisal:

2x G194 AT Jet Black...

1a.jpg

2a.jpg

3a.jpg

4a.jpg

5a.jpg

6a.jpg

Black is beautiful😍😃👍 

Tvoj "rdeč rek"...tukaj sem pa takoj pozoren🧐...imaš katere specifične v mislih?...zvočnike mislim🙄

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.