Po 4Kkm moram rečt, da sem pozitivno presenečen. Sploh lega na cesti in vožnja sama.
Me ne preseneča-sem ti govoril-Focusovo podvozje je "adijo pamet" za cvenk...krmiljenje,lega itd...TOP v svoji klasi...ni pa za lenuhe za volanom...k za milimeter premakneš volan,bo točno tja šel...enkrat,ko se navadiš je prava uživancija...in to pri "čist navadnem enoprostorcu".
Še mnogo brezskrbnih kilometrov in prijeten dopust vam želim😉👍
Morajo štartati en dan prej, da pridejo pravočasno na cilj.
Kar je isti datum je vse redno😆
Drugače pa...zamuda je na železnicah tradicija...to je zadnja tradicija,ki jo še imamo...in tradicije je treba "gor držati"...če jo ni,jo pa moramo narediti😂🤣...malo za hec,malo zares.
Spet drugače gledano...predčasno je suspenz,točno v sekundo je zelooo težko (zavora rabi en čas,da odvre,vleka tudi itd...težko je zadeti)...torej,če nočeš biti v prestopku,mora biti zamuda!.
O tablicah...en moj sodelavec,je kupil S-Maxa...in se je hvalil,da je žena hotela imeti na tablici vrtnico...čisti Ljubljančan,in sta posebaj šla v Gorico po tablico🙄
Sem mislil,da se zajebava...pol pa vidim da je res...
Ma enim pa res manjka kak kolešček😂....po drugi strani pa...še vedno boljše kot KP🙄😊😂😉
Malce drugačna slika-kako to izgleda pri matričnih projekcijskih žarometih. Je bilo včeraj zvečer lih prav megleno...ne preveč in ne premalo za fotografirati.
Tukaj slika "kratkih",slikano od zgoraj proti tlom.
Načeloma vsi američani... sem pa "fan" Cerwin-Vega! (že nick pove)... še posebej, če so iz prejšnjega tisočletja 😊... je bil to njihov moto že v '70-ih...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Me ne preseneča-sem ti govoril-Focusovo podvozje je "adijo pamet" za cvenk...krmiljenje,lega itd...TOP v svoji klasi...ni pa za lenuhe za volanom...k za milimeter premakneš volan,bo točno tja šel...enkrat,ko se navadiš je prava uživancija...in to pri "čist navadnem enoprostorcu".
Še mnogo brezskrbnih kilometrov in prijeten dopust vam želim😉👍
Povezava za deljenje
Deli na druge strani