?ene pa itak 13b kar se drugih motorjev ti?e. ampak glede na to da je tip iz 1.6 motorja uspel ven stisnit 506HP mislim da ima potencial ta mlin?ek in eden je na 380HP s stock bati itd.
Sam JDM mi je pa sploh lepa. Pa v?e? mi je ker imata obe zadaj dva avspuha (kot se za prave stroje spodobi ), da ?e crkne samo prime? pa odpelje? kot karnolo (samokolnico).
(preden kdo popeni naj dobro pogleda moj avatar)
haha safety feature (zadnji top gear me je nalezu )
danes sem se vozil v slu?bo, z avtom od punce (?e bi bil moj seicento bi vrjetno bil u bolnici ), me po lokalni cesti omejitev 90 (vozili smo v koloni 60 ker je lilo ko prasica) prehiti rde? kombi (stari Traffic) poln "zidarjev" gre pred mano se pelje ene 10 m in zabremza. tip ni mel ?top lu?i in v nalivu je na cesti stal! Jaz po bremzi in hvala k. ABS-u (prvi? hvalim abs) da sem uspel tolko zabremzat, da sem lahko zavil na avtobusno poleg njega.. No so?nih besed ki sem mu jih izrekel, nebi omenjal, a tip ni reagiral, neki se je smejal in me je pomoje nekam poslal v alban??ini, ampak nisem ?tekal.. uglavnem mi je filem po?u! pizda kako se lahko s takim avtom vozi po cesti?! leva lu? crknjena in brez ?top lu?i, pomoje ?e ?migavec ni delal, ker je pol ?e zavijal. mislim, da bi se mu zaletel bi ga ubil! ?e ker bi jaz kao bil kriv.
mater, potem so meni tablice vzeli zaradi izpuha in zni?anega avta... ah nimam besed...
bom tudi jaz snemal vsak dan isti k....!! Koper-Izola ob morju vsem poznana cesta, omejitev od ?usterne( mulet tabla) naprej je 90 ne 35 na uro!! vsak dan isto! en pametnjakovi? se spravi 40 vozit da si na?e prelepo morje ogleduje!! in za njim kolona, ni ?udno da stalno na radiu te?ijo da je promet zgo??en. potem ga prehiti? 80 na uro in ti blenda pa trobi! in vsi isto!
se opravi?ujem tonu ampak postanem ?iv?en samo ko pomislim da morem ?tartat pol ure prej v slu?bo zaradi idiotizma... a,ja tudi belveder strunjan in do valete je 90. sej nimajo ljudje ?leperjev da morejo po klancu bremzat dol... ampak ne s5 kolona brezveze!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
?e moja nova
Od nekdaj lep? so Miate slovele,
a lep?e od moje bil? ni nobene.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani