Skoči na vsebino
Riž
Napisano

to mi je prvo na misel padl :bravo: in tko al tko ma honda ?e bed repjutaj?n,ko da nisem jaz kriv temu,da je tako :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Video
Napisano

Objavljena slika

Sem v v?eraj?njih slo novicah bral,da so polcaji na ?kofjelo?kem obmo?ju ustavili agrasivnega voznika nissana 200 sx,ki ga je driftal in ogro?al ostale udele?enece v prometu. So mu nasmolil sam 800? kazni :S voznik iz Zrimca? :jupiii:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Riž
Napisano

WTF, BG od tega ne more bit (BG=bol grav?) ma bi zastopu ?e bi ?li hondo kole lep?at,ne pa mazdico :vskalo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Lepe Mazde
Napisano

Hm,sam ma zanimivo re?itev za lu?i namesto lopat ;) V?e?na,no ne v celotni podobi,zgolj ta detajl :bravo:

Hehe,je mislu da ma vajperja al pa kor(v)eto,k majo na podobn stajl narjeno :harhar:

Prednji del me ful na supro spominja :danzoman:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Lepe Mazde
Napisano

ma to so pa ?e bliz 18-19 col <_< za na?e ceste primerna obutev; seveda pri tem odmisli? udobje med vo?njo :hudicek:

Yeah, fuki. rde?a :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Riž
Napisano

Tisti bordo rde? je ?e kar nekako v?e?en na pogled...niti ni ko ri?asto vse skup :P ma? ljudi, ki vejo kaj po?nejo in je estetsko ?e prebavljivo in ima? ljudi,k delajo ri?oto :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazda 6
Napisano

WOOOOW :bravo::bravo::blush::blush: Sam to je ?e skor perla bele barve :blush: In z letnimi feltnami mora tut "orgazmi?no" izgledat...sploh ?e so kake low profile gume gor namontirane :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.