Mazda2 1,5i GT, 36A + SAP i jos nesto dodatne preme
Mazda3 SP 2,3i MPS, A4A
Mazda3 CD143 GT, 32S
Mazda5 CD143 GTA, 37A (facellift)
Mazda6 2,0i TE, 34K
Mazda6 SP CD140 GTA, 36L
Mazda6 SPC CD140 TE Plus, 35J
Mazda MX-5 2,0i RC REvolution, 32S
Mazda RX-8 Revolution LS
Mazda CX-7 2,3i Revolution SD, 34K
I na kraju...u suradnji Mazdaspeed odjel i Klocna Tjuning Vam sa ponosom predstavljaju Mazdu sa 567 HP-a, unikatnu na nasim prostorima...... samo radi nje se i isplati doci na ZG AutoShow
Evo Hrdzo, na?ao sam napokon nakon godinu dana tra?enja, zajdnji kompletni sportski branik i to za 1300Kn, nije uopce previ?e para, jo? ako uspijem orginalni branik prodati za 1000kn to bude pravi posao!
Kmhh......a di su slike!!!
Pa nemres reci da si ga nabavio a nemas slika!!!
Da je meni naci za neke male novce onaj orginalni zadnji spojler!!
Delal sem iz ?eleza. Lahk komu tudi po?ljem model izrezan iz kartona, da bo lahk dal ?elezo z plazmo rezat, druga? pa nimam ni? doma, da bi lahk sam delal. Sem pri kolegu delal! Mora pa bit ona cev brez?ivna oz manismanka al neki takega!
Lp
A mores napisati dimenzije, znaci duzina cijevi, na koliko od kraja se piga i na koliko stupnjeva, te vanjski i unutarnji promjer ovih krugova koji dolaze na mulde??? i da koji je Fi cijevi??
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Mazda2 1,3i TE PRO, 34K
Mazda2 1,5i GT, 36A + SAP i jos nesto dodatne preme
Mazda3 SP 2,3i MPS, A4A
Mazda3 CD143 GT, 32S
Mazda5 CD143 GTA, 37A (facellift)
Mazda6 2,0i TE, 34K
Mazda6 SP CD140 GTA, 36L
Mazda6 SPC CD140 TE Plus, 35J
Mazda MX-5 2,0i RC REvolution, 32S
Mazda RX-8 Revolution LS
Mazda CX-7 2,3i Revolution SD, 34K
I na kraju...u suradnji Mazdaspeed odjel i Klocna Tjuning Vam sa ponosom predstavljaju Mazdu sa 567 HP-a, unikatnu na nasim prostorima...... samo radi nje se i isplati doci na ZG AutoShow
Povezava za deljenje
Deli na druge strani