Skoči na vsebino
slike z dopusta
Napisano

evo ta slika je posneta par minut nazaj je z balija in narejena z lobija hotela pri 32 stopinjah, kaj ve? sledi ko prideva domov. Ura je trenutno poldveh. Bom ?e kej sliku in poslov. Net majo pa samo v lobiju, kjer ni klime:(

post-154-1258176250_thumb.jpg

post-154-1258197833_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

323f BA z BPT motorjem
Napisano

no se bom potrudu, sicer sm se tam tud sam za?el zajebavat in mi je tud uspel. sicer sm rabu 2 no?i da sm mal na?tuderu ampak mi je mal tud uspel

mam eno bolj okle??eno variento Elements pa kr gre, mog?e ma kak?no funkcijo nm ampak se kr da narest.

no to je za unga k bi mel rad rde?e 50, 90, 130

post-154-1138633276_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

323f BA z BPT motorjem
Napisano

da ne bo nove teme bom pa tuki prlepu eo slikco, k sm jo mal photoshopu in upam da me kdo ne bo to?u k sm sam ime zbrisu (sebiarts). gre pa za ?tevce za 323Fba analogni ?tevc. verjetno bom jst to dal v moj avto

odvisno kako bo zgledal.

post-154-1138271765_thumb.jpg

iz tega sm naredu

post-154-1138271865_thumb.jpg

no ja mogo?e se bom spravu narest ?e kak?en projekt sam ne vem ?e kak?enga k mam zaenkrat ?e mal premal znanja za photoshop, ?e ima kdo kak?no idejo naj pove

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 323F CRO
Napisano

hvala za link sm ga pre?esal pa n? uporabnega razn kako se kaj razdre, rabu bi kak?en program (link), v katerem ima? obliko ?tevcev, potem pa lahko vstavlja? svoje slike in vzorce, nekaj jih je pa ?e narejenih. eno tako stran em nekaj ?asa najdu sam si je nism shranu. ?al :(

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.