Sama prikolica pade v izredni prevoz domnevam da zaradi prekora?ene ?irine, kamijon?ek je gor pa res samo za ?tos. Druga?e res dobra fora hehe...
Kar se pa ti?e prehitevanja z izrednim tovorom je pa spet odvisno od gabaritov. S tole rumeno (granik) konstrukcijo ki niti neke te?e nima se lahko peljejo/mo 90km/h in zakaj ne bi prehitevali cisterne?
Sam imam licenco za spremljevalno vozilo pri izrednih prevozih in sem dostikrat udele?enec kakega takega projekta... Tudi kaj veliko ve?jega se pelje po na?ih cestah hehe pa ne zmoti ponavadi kaj dosti ostalih udele?encev. Smisel je ?imprej iz to?ke naklada do to?ke razklada s ?immanj?im vplivom na ostale udele?ence v prometu ane.
A bo? menjal tudi ?arnice ?migavcev spredaj(crom varianta),da ne bo tolko oran?na tolkla ven.Jaz sem jih in je res 100% lep?e.
Dobra ideja ja - morem samo pogledati katere ?arnice pa?ejo - upam da navadne - in kako se jih menja. Z pozicijo na desni strani (pri filtru) sem skoraj diplomiral da sem jo zamenjal, ker je takoooo veliko prostora. Ne vem za koga so to delali, da niti zraven ne more? da bi menjal ?arnico - pa ja ne bom zarad ene ?arnice vozu na servis menjat...
Verjem da si je res ?e zaslu?ila tako razvajanje - ker je nisem mel ?asa popedenat odkar sem jo kupil. Niti ?arnic zadaj ki svetijo na tablico nisem mel ?asa menjat - zato je bilo to danes popoldne posve?eno temu. Aja pa spredej sem ji privo??u modre led diode na pozicijah - pa ful pa?e na srebrno barvo.
Eva je pa moja lep?a polovica pa sem dal tud na Mazdico napis, ker sem ga mel prej ?e na Audiju...
Lepo si jo zglancal. Moti me le tisti obesek na ogledalu...ali pa? stvar okusa.V?asih so "eni" imeli take obeske v stoenkah in yugotih. Pa brez zamere.
Se strinjam - samo je darilo od bejbe pa si ne upam dat dol... sej razume? no :ne vem:
Antenico sem pa ?e naro?il - samo ?akam alu lux izvedbo - ker no?em met kromaste...
Danes sem moji Japonki privo??il eno orenk treturo in sem jo opral, spucal notranjost v nulo, namazal usnje skratka tipi top. Potem si pa nism mogu kaj da je ne bi ?e poslikal, ker je bla ?e tko napedenana ...
Bom pa v tej temi nalepil vse slike in postopke predelav in dodelav, ki jih bom naredil na tej mazdici, ?e je ok?
Evo jo:
Tukaj je ?e ?ist skor ?ist originalna - slike predelav sledijo .
Jah tkole je no - kenguruji glih niso na meniju, ker je ?e premejhna, ampak vse kar je velikosti zajca in je kosmato ali pernato - boa ni glih preve? zbir?na. Piton?ek se je pa specijaliziral samo na pu??avske skaka?e in no?e jest drugega. Ku??arja mam navadno na zelenjavno/sadni dijeti (izjemoma Iguana dobi meso - na sliki). Pajki in ?korpijoni pa jedo ?u?ke, ki se jih pa lepo kupi v Zootiku. Rad imam pa? doma?e ?ivali, ki niso tako odvisne od lastnika, da bi jih bilo treba vsak dan peljat na sprehod (edino psa Bena vozi tut brat in fotr) in si lahko ?lovek privo??i 2-3 tedenske po?itnice in elektronika skrbi za vse...
Dam nekaj slikic prehranjevanja, ki so politi?no ''korektne'' - beri na njih ni videti ?ivali (za hrano), ki jih imate ziher kateri za doma?e ljubljen?ke...
?e bo kogarkoli interesiralo slikanje ali poziranje (za se hvalit kolegom) s kako manj?o ka?ico (3,5m) se da zmenit, ker poleti gre Freyja (boa constrictor) ponavadi z mano kam na izlet v naravo... sploh zdej ko mam karavana ne bo to ve? noben problem... Brez skrbi v moji oskrbi od dol?ine 22cm - torej udoma?eno in razvajeno in popolnoma nenevarno... sam ?e ti ne pade dol s sede?ne na nogo...
Bolj srhljivim ljubljen?kov ?e nisem vidu. Pa jih ima? res vse doma? Koliko mi?ev kupi? mese?no?
P.S. kdaj lahk pridem na obisk?
V?asih se lahko vpra?amo kaj je normalno? Iz izku?enj sode? naj bi bilo normalno vse nad ?emer se stare mam'ce ne zgra?ajo ...
Samo mora? pazit pri normalnem - prina?alec je nevaren - te lahko poli?e do smrti , ?e ma? kako hrano v roki
Vse to imam doma ja, v dnevni sobi in spalnici. Mi?ev pa kupim zelo malo, ker samo tamejhna ka?a se hrani z njimi, ostali dve imata raje ve?jo hrano. Bom enkrat poleti uletu na sre?anje, ki jih mate v LJ - pa se bova zmenila za ogled, ?e te zanimajo exoti...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Druga?e si preberite zakon o izrednih prevozih...
Sama prikolica pade v izredni prevoz domnevam da zaradi prekora?ene ?irine, kamijon?ek je gor pa res samo za ?tos. Druga?e res dobra fora hehe...
Kar se pa ti?e prehitevanja z izrednim tovorom je pa spet odvisno od gabaritov. S tole rumeno (granik) konstrukcijo ki niti neke te?e nima se lahko peljejo/mo 90km/h in zakaj ne bi prehitevali cisterne?
Sam imam licenco za spremljevalno vozilo pri izrednih prevozih in sem dostikrat udele?enec kakega takega projekta... Tudi kaj veliko ve?jega se pelje po na?ih cestah hehe pa ne zmoti ponavadi kaj dosti ostalih udele?encev. Smisel je ?imprej iz to?ke naklada do to?ke razklada s ?immanj?im vplivom na ostale udele?ence v prometu ane.
lp Kuscar
Povezava za deljenje
Deli na druge strani