Skoči na vsebino
Post a recent shot of your car
Napisano
pred 10 minutami je Boss napisal:

@Alex - lohk trdiš, da ni tako, ampak men 6-ka zgleda dosti lepše. Zdej me pa lahko vsi popljuvate, I don't care.😜

AMPAK samo tista 6-ka, katera NIMA sank na strehi! :)

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Photoshop prošnja
Napisano

Nižanje avta itak ne pride v poštev, imam raje uporabnost in ne da se potem bi tresel, ko ne bi šlo čez ležeče policaj IN že v domačo garažo bi bila jeba, da ne omenjam kakšnega vzpona na trajekte, ter kakšen izlet po planinsko-gorskih cesta. Sem imel par nizkih vozil in še z raznimi dodatki oz. "kranceljni", pa tisto ni več neka uživancija, kot prvo je vozilo zelo trdo, kot drugo neuporabno in si stalno pod stresom kdaj boš nasedel ter kakšen košček odletel. Kakorkoli, vseeno imam zdaj 46 let, ne več nadobudnih 21, hehe

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Photoshop prošnja
Napisano

Ali ni tako, da temna barva predmetne optično pravzaprav pomanjša, npr. nekdo ki je preobilen bo oblekel črna oblačila, ne belih, da bi potem izpadel širok kot KIT :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Photoshop prošnja
Napisano
pred 8 urami je Deeyan napisal:

Bronze dej 🤩

Včeraj sem videl na nekem črnem metalik vozilu tisto barvo "kameleon" platišča in je bilo noro za videt. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Photoshop prošnja
Napisano

Kaj pa bakrena barva platišč, mogoče bi mu pristajala in da ni povsem klasični izgled? :)

Platišča so pa 17-palčna, niti niso neka velika, hehe

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Photoshop prošnja
Napisano
pred 13 minutami je Alex napisal:

V bistvu nimaš veliko možnosti, če nočeš, da izpade kičasto. Mogoče kako grafitno sivo. 

Pred časom sem videl enega črnega A6 in je imel "elektrika modra" platišča, pa je bilo videt zelo zanimivo, predvsem je zelo poživilo tisto pogrebščino s štirimi krogi, hehe

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Photoshop prošnja
Napisano

Pozdravljeni kolegi!

Če bo kdo pri volji in času, glede barve platišč tega Merbenza, da bi jih obarval drugače, ker mi je preveč črno vse skupaj. V živo ni tako grozno kot na fotkah, pa vseeno. Klasična siva mi pa tudi ni preveč všeč za platišča, hkrati z barvo ne bi šel v ekstrem, npr. krvavo rdeče ali fluorescentne oranžne, a vseeno da poživi Batmobil kot so ga poimenovali. :)

Hvala in lep pozdrav! :)

IMG_20241026_175635.jpg

IMG_20241110_161323.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 2 urama je Matick napisal:

En mi je enkrat reku, da tanka po 20€, ker je pol avto lažji, in je posledično manjša poraba. Sem mislil da me zajebava, pa je bil dečko kar resen.

Ali pa moja kolegica, ki je rekla, da ji ni mar za podražitev bencina, ker bo zanjo še vedno 20€ za plačati. :)))

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Žalostne slike
Napisano

Uf totalno sranje. :( Najboljše sklenit dobro kasko zavarovanje za točo, potem verjetno ne boš toliko v strahu, ko gre temni oblak preko neba. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.