?e ma? android in?taliri photoshop, lahko dela? s slikami kar ho?e?.
Ma ne delam s telefonom ampak s prenosnikom. Mam pa vin 7 ce se da kje zmanjsat slike v vindovsi napis pa bom probu ker to se nism delu sam ne rec naj kej dol potegnem ker bo glih do konc dopusta dol vlekl :ne vem:
Itak da sem sre?en, ker so z raba, samo lahko bi ?e keko drugo gor nalimal, in ne samo iz tistega razglednega ovinka, kjer je zmeri folka full.
Ma klinac ce pa tuk traja da nalozi sliko gor da gres lahka umes se na kosil. Dons pa za jutar je pa dez napovedan veter ze piha oblacn je pa tut ze.
Folka je letos pa res ogromn sem bil dva dni nazaj pri kampu v Loparju san marino to je bla taka guzva da z avtom sm glih kumi prsu du konca da sm lahka obrnu pa da najdes parking znanstvena fantastika res pa da je bila sobota.
YavarYa ke ti gres na trajekt v jablanci? upam da ne bos mel guzve ker bo glih petek. :ne vem:
Se oproscam vidm da je kr topliral temo prej me je izklopl iz omrezja pa sm mislu da sploh ni nic objavl no zde sm popravu sam tale HSDPA omrezje naj bi bil kar hitr sam ni glih traja pa traja
Za velikost slik se ze naprej oproscam men to pomanjsevanje ne gre lahko pa kdo drug.
V kratkem pravijo... bo pa nova zverina imela ta nov 2,5 litrski motor s turbino in cca 285KM. Avto je ?e malenkostno la?ji tako, da bi znalo biti 6.0s od 0-100km/h.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Evo konc dopusta na rabu
Danes voznja rab -dom 8h z dvema postankoma cirka 30min ZAZNORT!
Ayvarya se naprej uzivita pa kak pepsi se namesto mene ruknta
Povezava za deljenje
Deli na druge strani