Skoči na vsebino

Hmmm, jaz pa imam tak?en ob?utek, da se Avstrijci niso kaj ekstra pokazali in da se v Sloveniji najdejo lep?e Mazde, da ne re?em bolj?e... za tisti denar, ki ga jodlarji noter vlo?ijo, bi jaz lep?e porihtal avto, pa verjamem, da skoraj vsaki uporabnik tukaj na forumu. Da pa bi recimo cruisah pripeljal svojo raketo gor, pol bi ?ele gledali. Nimam ni? proti njim ampak poanta mojega pisanja je, da jodlarji niso toliko pred nami, ?e sploh so... pa v?asih jih malo jebe ob?utek za design... druga?e pa, komaj ?akam 1. japan miting v SLO, boste videli, kje smo mi. Ko so jodlarji lani pri?li na na? Honda miting v Hajdo?ah, so samo gledali... niso pri?akovali take avte in taki dogodek... ?asi se spreminjajo...

Lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

323F iz GT4
Napisano

Kako se pa kej v igri obnese? <_<

hmm, dirkal z njo nisem, ker sem na za?etku ?tartal z Hondo CRX, kasneje Integro, nato pa z RX7.. sedaj pa najraje vozim spodaj pripeto zverinico, ?eprav je ?isto odvisno od dirke do dirke... zamenjal sem ?e ene 60 avtov, pa sem komaj na 25% igre....

sem pa z njo dosegel na ovalu 328 km/h, seveda ob vseh nadgradnjah, avto ima cca. 330KM in v pomo? je bil NOS...

Objavljena slika

Lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

323F iz GT4
Napisano

no, ker sem odkril toplo vodo in zadnje no?i (beri 10) igram GT4 na PS2, sem seveda bil navdu?en, ko sem med rabljenimi avti na?el tole zadevico... "malo" je predelana na zunaj, bolj pa pod plehom... take se nebi branil v ?ivo, no, saj osnovo ?e imam, samo dodatki ?e manjkajo...

Objavljena slika

Objavljena slika

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nesre?ne Mazde
Napisano

Ouch.......Sicer pa mislim da je presneto dobro pre?ivel avto glede na te?o tovora in obliko tovora ki je padel na njega....jest bi reku da plus to?ka za mazdo v tem primeru....?rn humor....sam je res!

LP david

Sicer je tovor padel na del avta, kjer je motor, verjetno avto nebi tako zgledal, ?e bi ta del padel, kaki meter do dva bolj proti koncu avta. Vsekakor pa, hvala Bogu, nekaj sre?e v nesre?i in nekaj Mazdine kvalitete... pomembno je, da so vsi celi, pleha je na svetu ve? kot preve?...

Lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.