Res je, samo en ?kripec dobi? pa lepo vzdigne? motor. Mazde imajo ?e celo prav posebne kljuke na motorju za to delo, ?e se ne motim tako, da celo 2 nimata kaj dosti dela.
Torej se da naredit kakorkoli? Super! Saj to sem vedel, da te edino harness lahko heca, ?e da? ma?ino ven od zgoraj. Placa je torej dovolj. Hvala za odgovore!
Se prav kar se ?troma menja se menja sam kar je na zgornji sliki? Ker tisti konektorji ki so zdaj u mojem avtu, se prav notranja napeljava, pa?ejo direkt u ra?unalnik, tk da ni treba nobenega dodatnega vezanja ?troma. Sam ra?unalnik je pa treba nekak odkodirat, ker drga? avto ne bo zalaufal, glede na to da spusti ?trom samo iz kodo klju?avnice iz druzga avta.
Aja pa ?e se ti kva sajna kwa nrdim s tistma dvema ?i?kama od alarma ki sta gor na slik?
Bobi, sori, ker ti smetim temo, ampak imam eno splo?no vpra?anje. Je mo?no na Z5 motorju odklopit menjalnik, ?e je avto na tleh? S tem mislim, da je seveda normalno dvignjen spredaj, polosovine potegnjene iz pest, kolesa dol, menjalnik pa odklopi? na roko. Ga je mo?no potegnit skozi blatnik oziroma pod njim, mimo roke? Zanima me namre?, kako bi najla?je zamenjal sklopko (ko bo potrebno). Na kanalu je cela tragedija, vendar so to relativno majhni menjalniki. Vem, da se ga da zadaj odpret, ?e sname? plastiko v blatniku, ampak to ni neka posebnost.
Pa ?e nekaj bi te vpra?al ... sem pred tem, da naredimo generalko na glavi in ?e se slu?ajno zgodi, da so za slab?o kompresijo na enem cilindru krivi obro?ki, se da izpulit blok s karterjem in celim menjalnikom na izi ven? To mislim od zgoraj. Da bi potem porihtal kompletno pa mogo?e ?e preventivno sklopko menjal.
Takole. Predv?eraj smo ravno namontirali plati??a, ?e prej pa gume na plati??a. Gume so Goodyear Hydragrip 185/60/14, plati??a pa OZ. Plati??a bi lahko bila za kako colo ve?ja in za kak centimeter ?ir?a, ampak so pa bile zastonj, podarjenemu konju pa se ne gleda v zobe.
Ma kak?na kritika. Stiliziranje avta je tako subjektivna stvar, da ne bo? dajal gor ni?esar drugega kot tisto, kar je tebi osebno najbolj v?e?. Neglede na to, kaj pravijo drugi.
ni to slika kriva, ene so zvrtane na druga?nem premeru kot druge, ker pa gre za plati??e, ki slu?i vozilom ki imajo kolesa na 4 vijake, so pa? 2x po 4 luknje narejene... LK / Lochkreis / premer lukenj je kombiniran za dva tipa vozil...
modre luknje so na manj?em premeru kot rde?e...
modre za npr. 4x100, rde?e pa za npr. 4x114.3
Oh. Ampak potem je neokusno, ?e ima? ?tiri luknje nezasedene. Je to potem ?e sploh stajling?
Te luknje so mi sumljive ... Ne samo zato, ker jih je osem, temve? ?e najbolj zato, ker so razporejene cikcak. ?e kdo opazi to podrobnost razen mene? Ali pa je za to kriva slika?
Druga?e pa, Kaalman, Kalman je tudi prekmursko ime, tj. izpeljanka iz imena Koloman, s tem da je prvi a nenormalno dolg, kar je zna?ilno za prekmur??ino. Ampak ti to najbr? ?e vse ve? - govorim zaradi drugih.
?e pogleda? obe sliki, vidi?, da na prvi ima pomi?ljaj, na drugi pa ne. Zato sem sarkasti?no reagiral, da ima najbr? magneten pomi?ljaj, ki ni kaj prida stabilen.
Jaz prav tako resno premi?ljujem o novi anteni, in sicer o taki, ki bi bila ?imbolj skrita. Mogo?e kdo ve, kak?ne so cene za tip anten, ki se namestijo na zadnjo ?ipo?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Torej se da naredit kakorkoli? Super! Saj to sem vedel, da te edino harness lahko heca, ?e da? ma?ino ven od zgoraj. Placa je torej dovolj. Hvala za odgovore!
Broken hearts and other mortal wounds ...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani