Skoči na vsebino
Fotografiranje
Napisano
pred 14 minutami je Boss napisal:

Nek čuden motocikel maš tole. :nevem:

Ko E.T.

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Fotografiranje
Napisano

Stelvio vceraj

20250404_175225.jpg

Screenshot_20250404_175943_Maps.jpg

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Video
Napisano

Japonski bolidi :) Hitrost pa taka kot bi gledal slow motion :)

0:50 understeer, 1:10 pa smeh

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Hudi avti in fotke nasploh
Napisano
pred 14 minutami je Deeyan napisal:

Z lanskega dopusta 🙂

IMG_20240728_115504.jpg

a si šel tud vodeno turo po fabriki?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Fotografiranje
Napisano

Dobre fotke, pa celo brez guzve na AC :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

IN-VA-LI-DI
Napisano (urejeno)
dne 23. 12. 2024 ob 16:39 je g.Wankel napisal:

Čas kroga ni izbrisan, dve gumi sta znotri črte 😀

Ampak preko polne bele ali rumene na izvozu iz boksov. Po moje komisarji ze zasedajo

Sam ce je to Max pol je all good

Popravljeno od jures

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Hudi avti in fotke nasploh
Napisano

Ponosni italjani, znajo tud šov narest, iz večih trgov v Imoli so startal proti dirkaliscu. Zmagovalec le mansa 2024 z glavnega, novi F80 iz drugega dela

20241020_143433.jpg

20241020_143433.jpg

20241020_140324.jpg

20241020_140322.jpg

20241020_132539.jpg

20241020_132516.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Na morju je pač najlepše!
Napisano

Iz Italije mal na Pohorje, skok v Dalmacijo preden se gre nazaj v Italijo….

sezona kar traja, severna Dalmacija se nabito polna

25C79336-BA74-421D-B1EC-9366277EA9A7.jpeg

5C8BABE6-5DDC-4F06-89F4-65BEC78BEA51.jpeg

6FB078C4-48EA-4A69-B77A-58D373E806FC.jpeg

03B27963-F169-4DF9-886C-96072458B923.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano (urejeno)
pred 8 urami je Deeyan napisal:

Nvem kje v Italiji si ti bil, predzadnji teden v Avgustu sm mogu kazat green pass v Milanu, v Firencah in v Pisi

Rovigo, Ferrara, San Leo, Marradi, Firenze, Rimini, Misano, Bologna :)

niente di mare :), verjamem pa da je se avgusta bilo drugace, stvari so pa sedaj umirjene. Lahko ti posljem miljon slik z motogpja na tribuni, pod tribuni, varnostnikov…itd. Vsi brez.

no ampak - tocke za testiranje - BREZPLACNE - na voljo! Tako se dela.

Zdaj pa kmalu spet Italija in Spanija

pred 2 minutama je jures napisal:
Popravljeno od jures

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 4 urami je Alex napisal:

Tudi mi v Dolomitih, ko smo šli v gostilno, obvezno pokazati  ptc in maska gor. Tudi za kabine (žičnice) so pregledovali z aplikacijo, pa samo 50% ljudi noter. Ne vem, v kateri Italiji so nekateri bili. 

Ko greš v Trstu v trgovino Coop, ti še temperaturo izmerijo. 🤔

Pri njih ne boš videl nikogar, ki bi šel recimo na wc brez maske.  😉

Sem ravno prisel po 5 dneh iz Italije fantje, bil v 4 vecjih mestih. Ne bom se kregal z vama, vesta pac vec.
Rovinj še vedno totalno nabito poln btw

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Rovinj, zakljucek. Nobenega PCT, nobene maske….., nobenih znakov da je covid kje, enako kot v Italiji. Pase iti malo ven iz Slovenije. Mi znamo (smo obsedeni) samo se o tem.

1A0C1EBB-63D3-428C-BEC3-BDF360BB2906.jpeg

050619E0-CCC8-4789-85F3-2CBE55D2A1C4.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Midva vstopava v novo poglavje ‘samostojnih otrok’ in bova vecinoma tripala z motorjem, kar sva ze delava obcasno poleg morske rezidence.

F5294D8F-F13B-4FDC-B061-1F87A0294D82.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano (urejeno)

Pol pa še nov kolaps primorke danes, 4 ure po stari cesti.....pa samo slovenci na cesti.

Pred eno uro je Janez007 napisal:

Danes 2 uri iščem nekje z bazenom 2 dvoposteljni sobi za 2 nočitvi drug vikend 19.-21. septembra. Rimske terme, Paradiso, Balnea, ... vse zasedeno. Najdem manjši hotel na Bledu, 2 x polpenzion za vse 4 skupaj s turistično takso okoli 1.100 €. Sem sklenil, da tolk pa ne dam, saj za ta denar dobim že 4 nove 19" gume za Mazdo 6. 

Iščem naprej in bom vesel kakšnega predloga. Saj res, a se da morda kje dobit gume na turistične bone? 😂

To je nova realnost - kot zanimivost naslednji vikend med motogp dirko, hotel na sami plaži v Riminiju - Catollica, 35€ na noč z zajtrkom....

Dirka pa razprodana

Popravljeno od jures

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano (urejeno)

Na morju trenutno prepolno se vse. Vse se mocno drazi ker je povprasevanje nenormalno, za drugo leto se komajda dobis parcelo.

Tale korona dela cudeze, zakaj bi jo odpravili….cela evropa sedaj odhaja na morje z dosegom avtomobila in 48 ur….mi se verjetno po 16 letih kampiranja poslavljamo od rezidence na morju, ker tole je noro.

v petek sem gledal cene za eno noc v Kopru za dva odrasla in 1 froca - najcenejsa soba je bila 480€ - v Kopru!

Boni so tudi naredili svoje - cene so x2 minimalno. Vse se bo preplačalo

FF88FEEB-64A9-428E-AE53-AA41513265B3.jpeg

Popravljeno od jures

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

IN-VA-LI-DI
Napisano

Stereotipsko (vsi drugi parkingomfrej)

post-2637-0-75106100-1568262270_thumb.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Pojma nimam.. saj verjetno ne bom ?el... Mislim da si par let nazaj nisem za bv rekel , da to pa? ni zame... Beri: zelo slabe izku?nje s hrva?kimi kampi,razen redkih izjem :(

Me mika,ampak.... Logi?no da avgusta je pa? kakor je..

Kaj pol kompliciras :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Tja bi ?el na obisk , tako da me parcela ?aka....

Meni je bil Kul recimo kamp Marta na Krku... Majhen,prijazni,senca, do pla?e je treba z avtom (velik plus zame).

aha kje pa so to?no? Collone ali San Polo, parcela ?t?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

U,edino to me ?e zanima.... A dovolijo imeti avto na parceli ali ga je potrebno dati na kak?en lo?en parking?

Vsi ga mamo na parcelah, niso majhne, ampak vprasanje kje dobis plac ce 'kar prides' :)

Mogoce bi bil za tebe zanimiv tale kamp, majhen privaten, nedale? stran, takoj ob kolesarksi beli stezi. Tak bolj na izi. Jaz se s kolesom vedno mimo peljem, je pa sele od lani (nisem pa bil v njem)

Ampak komentarji potrjujejo, da je bolj miren

https://valvidalcamping.business.site/

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Bi ?el na obisk tja,tako da me manjko rezervacije ne ovira... Pa ?e malo bojim ,da ni ravno preve? miren kamp...

Miren je, ampak je Avgust, ?e i??e? ti?ino po?akaj Oktober....

Miren v smislu otroci se igrajo, avti se vozijo, folk se tu?ira, kje pa kje je muzika, posoda se pomiva pa ropota, sosed ?ari, drug righta motor na ?olnu....kamp kot kamp.

Na? otroc prihajajo domov ob polno?i, enih, na pink ponku je tako strastno, da je ostal brez glasu. Na?emu psu se pa ne da lajat, kje pa kje se najde pa ??ene (Italijanski avtodom = cucek)

Ljudje u?ivajo pa?.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.