mike007 2 Napisano 2. september, 2005 323 F BA Napisano 2. september, 2005 Sj ?e ne verjame, se pa naj v Konjice pripala pa sam pogleda, spijemo kak pir pa avte pogledamo. Kaj se pa ?irine ti?e pa ni problema, gre komot gor guma 215/40/16 tud ?e je avto za 6 centi spu??en. Obnova in tr?anje me je ko?talo 25 ksit, delal mi je pa Vuga iz Nove Gorice! Ti vra?ama pozdrav Wildcat in mislim da se kmalu vidimo, i??em ?e ni?je fedre , eibachi bojo pa najverjetneje naprodaj! LP P.s. Sam mi pa ni jasno kak to misli stranka eibachi pa distan?niki in zelo ?iroke gume, pol bi rad pa ?e po plo?nikih vozu Ta Vuga je res car. Mojmu kolegu je na nisanu zrihtu vse ?tiri amortizerje za dobre 4 ure. Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
mike007 2 Napisano 22. julij, 2005 Joj kaj mi je avtoli?ar naredil... Napisano 22. julij, 2005 Zaka si pa vzel tak avto? Kolk si pa pla?u? Jst vem da vzamem avto ne da bi kej pla?u, pa ?e enkrat ga v pi**o sunem! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani